Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

sickdrummer → Yunancy

MERRY CHRISTMAS Yunancy!!!!
Δεκ 25 2008 12:47
Φωτογραφία

sickdrummer → anime-dono

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!
Δεκ 25 2008 12:47
Φωτογραφία

anime-dono → sickdrummer

Καλα Χριστουγεννα [IMG]http://img75.imageshack.us/img75/9729/narutoxmas2wr7.jpg[/IMG]
Δεκ 25 2008 09:24
Φωτογραφία

sickdrummer → Geutella

Geutella τι νεα ειναι αυτα!!!!?Καθυστερησα να μπω γιατι εχω δωσει τον υπολογιστη μου για format και τωρα σου μιλαω μεσο του υπολογιστη ενος φιλου μου.Λοιπον τα λεμε εκει.
Δεκ 24 2008 18:38
Φωτογραφία

sickdrummer → Yunancy

Sorry που αργησα να σου απαντησω.Τωρα βσικα σου απανταω μεσο του pc ενος φιλου μου γιατι εχω δωσει τον υπολογιστη μου για format.Και το βλεπω επαγγελματικα,η μουσικη που παιζω ειναι metal.
Δεκ 24 2008 18:37
Φωτογραφία

Geutella → sickdrummer

[B]:knock-knock: Sickdrummer μου!!!!!!!! Ναι!!!!! Επιτέλους η Anime-Greek ανέβηκε και είναι όλα έτοιμα για να αρχίσουμε να δεχόμαστε και πάλι τα μέλη μας!!!!!:gotit: Άντε Sick μου επιτέλους πίσω στο σπίτι!!! [/B][B]:blingeye2: Τώρα η διεύθυνσή μας είναι [url]www.anime-greek.com[/url] [/B]
Δεκ 19 2008 18:27
Φωτογραφία

Yunancy → sickdrummer

[B]πωπω τυχερος εισουν..η μουσικη για σενα ειναι χομπι η' τοβλεπεις και μελοντικα ως επαγκελμα?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ths_nto.gif[/IMG] να φανταστω οτι εχεις και αναλογη εμφανιση για να εισαι drammer?μακρυ μαλλι και ετσι? λολ[/B] [B]οταν παω σε νετ καφε που θα εχει γρηγορη συνδεση θα τον τσεκαρω στο[/B] [B]youtube χεχε τι μουσικη ακους και παιζεις?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thgood1.gif[/IMG] [/B]
Δεκ 15 2008 02:58
Φωτογραφία

sickdrummer → Yunancy

Βασικα που να στα λεω.Οταν πηγαινα γυμνασιο ειχαμε εναν καθηγητη της μουσικης που και αυτος τυχαινει να ειναι διασημος στα πληκτρα,να μου γνωρισει τον Σταυροπουλο εναν απο τους μεγαλυτερους drummer της Ελλαδας και μεσο αυτου να παω στον Γιωργο τον Κολλια που παιζει σε μια death metal μπαντα.Αμα θες πηγαινε youtube και πατα george kollias και θα δεις ποσα βιντεο εχει.Μιλαμε ο τυπος τα σπαει,ειναι παρα μα παρα πολυ γρηγορος. Και μια και με ρωτησες αμα βγαζω δικα ου κοματια,σου λεω πως σημερα για πρωτη μου φορα με τα παιδια της μπαντας μου ξεκινησαμε το πρωτο δικο μας τραγουδι και μπορω να σου πω οτι στα drums ειχα μεγαλη εμπνευση.
Δεκ 14 2008 00:08
Φωτογραφία

Yunancy → sickdrummer

[B]δηλαδη συνθετεις και δικια σου μουσικη? αντε ρε?και που τον βρηκες τον τοσο καλο drummer? θες να ασχοληθεις και επαγκελματικα με αυτο?[/B]
Δεκ 13 2008 21:17
Φωτογραφία

akane → sickdrummer

και ναι τωρα βλεπουν και τ κοριτσια χαχα πιστεψε με =ρ
Δεκ 13 2008 19:50
Φωτογραφία

sickdrummer → akane

Ξερεις εχω συνηθησει πιο πολυ σε anime site να μιλαω πιο πολυ με αγορια μιας και η πλεοψυφια ειναι τα αγορια.ΛΟΛ
Δεκ 13 2008 17:13
Φωτογραφία

akane → sickdrummer

hehe δεν πειραζει!!!^_^
Δεκ 13 2008 09:50
Φωτογραφία

sickdrummer → Yunancy

Δεν παιζω χρονια drums μονο 6 μηνες αλλα εχω βγαλει αρκετα τραγουδια.Και παλι καλα που κανω μαθημα με εναν απο τους πιο εμπορικους drummer στον κοσμο και εχουν επιταχυνθει τα πραγματα(στο να βγαλω τραγουδια). Κοιτα yu gi oh επαιζα με μανια αλλα το anime δεν το μπορω με τπτ.
Δεκ 12 2008 19:53
Φωτογραφία

Yunancy → sickdrummer

[B]λολ ευχαριστω για τα photo comments,και ναι πολλες φωτο μου της εχω μεσα στο αμαξι γιατι μου αρεσει ο φωτισμος^^ η διαφορα ειναι οτι τωρα εχω βαψει τα μαλλια μου [/B]
Δεκ 12 2008 14:09
Φωτογραφία

Yunancy → sickdrummer

[B]αντε ρε..ποσα χρονια κανεις? το YUGIOH μου αρεσε πολλυ.....ασε...παλια στο γυμνασιο περιμενα με στο σχολειο ποτε θα χτυπισει το κουδουνι για δειαλυμα να παμε να παιξουμε με τις καρτες...λολ και βαζαμε και χρηματικο στοιχημα χαχα[/B]
Δεκ 12 2008 14:08