Community Status Updates
Umi no Ossan → tsintori
Ξεκινα το χαλαρα.Εγω πωροθηκα τρελα !!!!! Εχει γινει το αγαπημενο μου.Ρωτα τον Ζορο να σου πει...
Aug 19 2008 23:26
tsintori → Umi no Ossan
Απλώς μου είχε φανεί περίεργο.
Anyway θα ξεκινήσω το manga του berserk .......
Aug 19 2008 23:23
Umi no Ossan → tsintori
Hello Tsi !!!!!
Kαιρο εχουμε να τα πουμε....
Βασικα αν θυμαμαι καλα, απλα πρεπει να ειχε παει να μιλησει μαζι του.Τωρα ειναι κ καιρος που ειχα δει την σκηνη στο ανιμε.Αν μπορεισ να μου θυμησεις που εγινε....
Αν εχει κατι συγκεκριμενο στο γκρουπ η γενικα;;;
Aug 19 2008 23:02
tsintori → Umi no Ossan
Υο Doulis. How do you do;
Μια ερώτηση από one piece θέλω να σου κάνω.
[COLOR=White]Είναι ένα σημείο που ο Shanks πίνει μπύρες με τον Mihawk..... What the fuck was that;
[COLOR=Black]Το δείχνει αργότερα στο anime γιατί μου φάνηκε πολύ άκυρο.
Α και στο group έχει γίνει τπτ γιατί δεν το έχω προσέξει σχεδόν καθόλου όλη τη βδομάδα......
[/COLOR][/COLOR]
Aug 19 2008 22:53
Anelis → Umi no Ossan
ειναι αυτο με τα 2 παιδια
κανε με add τωρα στο msn που μιλαω με τον neuro να τα πουμε! :)
Aug 18 2008 23:53
Umi no Ossan → Anelis
Ok.Το στορυ ειναι τελικα αυτο με πραγα η το αλλο με τα 2 παιδια;;Επισης παιζει καποιος τροπος πιο αμεσης επικοινωνιας για να κουβεντιασουμε λεπτομεριες πανω στο στορυ με τα παιδια;;;
Aug 18 2008 23:47
Anelis → Umi no Ossan
οι περισσοτεροι ασχολουμαστε με το σχεδιο
αλλα για το κομικ θελουμε τα παντα! writers/artists/character design/plot development!!!
(ασε που σε writers εχουμε μια ελλειψη!)
ριξε τις ιδεες σου στο γκρουπ και αν θες μπορεις και να συνεχισεις την ιστορια (ειπαμε οτι θα την γραφουμε με σειρα)
οσων αφορα το σχεδιο, ακομα και stick figures να κανεις δεν υπαρχει προβημα
Aug 18 2008 23:44
Umi no Ossan → Anelis
Καλησπερα να σε ρωτησω κατι..Στο ΑRT γκρουπ ειστε μονο οσοι ασχολισται ενεργα με σχεδιο κλπ;;(ειχα καιρο την απορια αλλα ολο ξεχναγα να ρωτησω) διαβασα για την ιδεα σας για μανγκα κ επειδη μου αρεσει να ασχολουμαι με στορυ σκεφτηκα αν θελετε καμια βοηθεια να μπω κ γω στην παρεα σας....
Aug 18 2008 23:41
Zoro → Umi no Ossan
Καλα αλλα απο δω και περα δεν ξερω αν θα παρεις απαντηση στο πμ πια...βεβαια το θεμα εχει χαλαρωσει αρκετα τελευταια,αρα δεν ξερω και αν αξιζει τον κοπο πια:P
Τωρα,Berserk εφτασες στην πορωση...η πανοπλια!!!
Απο την μια εχει πολυ φαση που γινετε τοσο δυνατος και ευελικτος ο Guts και μ'αρεσει που εχει και συνεπειες γι αυτον η χρηση της,απο την αλλη ειναι πολυ ψευτικη ομως και χαλαει λιγο το σοβαρο κλιμα που ειχαμε συνιθισει απο το Berserk στην αρχη....επισης μου θυμιζει υπερβολικα την μαυρη στολη του Spiderman,μιας και και αυτη ενεργοποιειται μονη της,οπως εδω....σαν συνολο μπορω να πω μ'αρεσει,απλα εχει και μερικα κενα το θεμα λεω;)
Anw,καλη συνεχεια λοιπον!:)
Aug 18 2008 22:00
Umi no Ossan → Seraphimon-T.K.
Για παλιοτερα ειμαι καλυμενος τα τελευταια δεν εχω μονο...Τhanks Seraph.
Aug 18 2008 17:19
Seraphimon-T.K. → Umi no Ossan
Εχεις δικιο...δεν δουλευε το λινκ...τεσπα,παρε το ξανα [url=http://naruto.japflap.com/index.php?page=english]The World of Naruto[/url]
Για το επομενο λινκ που θα εχει κ παλαιωτερα τσαπτερς αν θελεις,θα πρεπει να περιμενεις γιατι ακομα δεν ειμαι στο δικο μou PC :P
Aug 18 2008 16:29
Umi no Ossan → Zoro
Δυστυχως μονο απο το παιδι που εχει φτιαξει το γκρουπ. απο mod ουτε φωνη ουτε ακροαση...Περιμενουμε λιγο κ βλεπουμε.
Βerserk το ειχα αφησει αυτες τις μερες γιατι ειμουν οντως εδω εκει λιγο παραπερα...Εχω σταματησει στον τομο 27 μετα την μαχη που περνει την πανοπλια !!!!
SUKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν κ απο το λαιμο κ πανω ειναι λιγο χαλια,λιγο!!!!
Aug 18 2008 12:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed