Community Status Updates
Zoro → Camus
Όντως(μιας και κι εγώ μεγάλωσα ιταλία) το Italia 1 είναι κορυφαίο κανάλι,με παράδωση σε πολύ καλές ξένες ταινίες/σειρές και φυσικά...ανιμε!!....πόσα έμαθα κι εγώ χάρη σε αυτό!!
(ακόμη θυμάμαι από μικρός που έβλεπα Lupin III και Doraemon,αλλά γενικώς είναι τοπ κανάλι για να ξεκινήσεις την σταδιοδρομία σου στα ανιμε!)
Και ναι πάντως,ακριβώς όπως το One Piece,έτσι και το Naruto...γενικώς με τα τελευταία δεν κάνανε τόσο πολύ καλές δουλείες όσο παλιά(που είναι οι παλιοί καλοί dubbers της παλιάς σχολής?)..
Aλλά αν εξαιρέσει κανείς αυτά,όσο αφορά τα υπόλοιπα (παλιά) ανιμε,εχεί γίνει τρομερή δουλειά με τις μεταγλωτίσεις,οι ιταλοί το κατέχουν πια,μιας και μεταγλωτίζουν τα πάντα(αν και το κακό είνει ότι δεν μαθαίνεις αγγλικά/ιαπωνικά έτσι:P)..
Πάντως αν υπάρχει μια φωνή που με στοιχειώνει από μικρό,είναι η φωνή της Cristina D'Avena στα ιταλικά openings....την έχω ακούσει τόσες πολλές φορές που μου φαίνετε δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ...:Blissfull:
Continua a preferire le voci italiane de "i Cavalieri dello Zodiaco" ;)
Nov 01 2008 18:59
Camus → anime-dono
Το τελευταίο σου post στο [B]The Black Hole[/B] είναι όλα τα λεφτά!!!!!
Nov 01 2008 18:55
Camus → Zoro
Μεγάλωσα στη Malta με συνέπεια να βλέπω μόνο Ιταλική τηλεόραση!!!
Το Saint Seiya είναι η ποιο αγαπημένη μου σειρά!!! Η αλήθεια είναι πως μόνο τα παλιά anime, όπως Candy Candy, Yattaman, Pollon, Pokemon, Lady Oscar (rose of Versailles) και τα λοιπά anime μέχρι το 2002 που πήγα τελευταία φορά θέλω να βλέπω μόνο στα Ιταλικά.
Το One Piece δεν μου αρέσει γενικότερα αλλά μπορώ να πω ότι στο Naruto δεν είχαν κάνει και την τελειότερη δουλειά οι Ιταλοί…
Αλλά μου είναι αδύνατο να ακούσω τον Pegasus (aka Seiya) να μιλάει με άλλη φωνή πλην του θεϊκού Ivo De Palma!!!!
Nov 01 2008 18:31
Zoro → Camus
Btw,τι σχέση έχεις με την ιταλία και βλέπεις το Sant Seiya μόνο έτσι??:nanana:
Είχα δει μερικά επεισόδια,αλλά δεν με τράβηξε πολύ σαν σειρά,βέβαια την παρακολούθησα πολύ λίγο....πάντως όσο αφορά μερικές σειρές όπως Dragon Ball Z ή Simpsons κι εγώ μόνο στα ιταλικά μπορώ να τις δω πια,έτσι έχω συνηθίσει:)
(μετά,άλλες όπως το One Piece πχ,δεν βλέπονται στα ιταλικά:puke:,οπότε jap είναι η μόνη επιλογή)
^_^
Nov 01 2008 18:11
Camus → anime-dono
Hehehehehe...
Καλό!!!! Εγώ το έχω ρίξει στη ζωγραφική μέχρι να φύγω!!!!! :P
Nov 01 2008 12:50
Camus → anime-dono
Καλημέραααα...
Είμαι στη δουλειά και βαριέμαι!!!!!!! hehehehehe
U ok???
Nov 01 2008 12:34
iristella → Camus
Many thankies για τα καλα σου λογια,,, Xαίρομαι πολυ γι αυτο!:wooi2::wooi2:
Oct 30 2008 15:09
Camus → Adventurer
Umm...Sorry...
Ήρθα Θεσσαλονίκη γιατί είχε γενέθλια ένας φίλος... δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσαμε να βρεθούμε για καφεδάκι!!!
Hehehehe... Θα ξανανέβω μέσα στο Νοέμβρη οπότε τα λέμε τότε... :P
Oct 27 2008 19:31
Adventurer → Camus
Ταχυμεταφορες Camus... Παραδιδουμε DVD αυθημερον απο την Αθηνα μεχρι και το Κονγκό... Τιμες λογικες...
Και εννοεις οτι ησουν χτες στα μερη μου και δε μου ειπες τιποτα;; :borednn9:
Oct 27 2008 19:25
Camus → Adventurer
Hehehehehe...
Που να φανταστώ ότι θα ήμασταν γειτονάκια!!!!
Και στη Θεσσαλονίκη να ήτανε θα μπορούσα να κάνω το delivery την Κυριακή γιατί ήμουν εκεί όλη τη μέρα!!!
Express ταξίδι!!!! :P
Oct 27 2008 19:14
Adventurer → Camus
Καλη[B]μ[/B]ερα. Οπως θα δεις και στο vm που εστειλα στον Anime-dono, με τρελανατε για τα καλα! Και λογικο ειναι αφου αν δεις το thread, τη Δευτερα λες θα του τα στειλεις, και τελικα Δευτερα τα εστειλε αυτος στον επομενο :terror2: Καλα ειπε η Iristella για ρηξη του χωροχρονικου συνεχους!
Oct 27 2008 16:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed