Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Adventurer → Camus
Βασικα τι ωρα λες να κανουμε τη συναντηση το αλλο Σαββατο; Κατα τις 7 το απογευμα ας πουμε;
Νοέ 14 2008 17:10
Camus → Namida
Ναι, το κατάλαβα... hehehe… απλά δεν το σκέφτηκα – και δεν το έψαξα - ότι κάτι τέτοιο είχε συζητηθεί παλαιοτέρα και ότι το team θα είχε αρνηθεί, διότι ως γνωστόν είμαι νέο φιτσίρι στην παρέα!!!
Anyway, see you tomorrow!!!!! :P
Νοέ 14 2008 12:17
Namida → Camus
Χαίρομαι. :wis: Σε καμία περίπτωση δεν πήγαινε σε κάποιον προσωπικά.
Νοέ 14 2008 12:10
Adventurer → Camus
Αν θελεις περνα μια βολτα απο το thread [URL="http://www.anime.gr/forums/meetings-%D0%F1%EF%E2%EF%EB%DD%F2/5978-%C7-%C8%E5%F3%F3%E1%EB%EF%ED%DF%EA%E7-%F5%F0%EF%E4%DD%F7%E5%F4%E1%E9.html"]Η Θεσσαλονικη υποδεχεται[/URL] για να κανονισουμε mini-συναντηση να σε υποδεχθουμε :)
Νοέ 14 2008 00:19
Camus → anime-dono
Ummm…
Τι μου θύμησες τώρα!!!! :hahaha: Το μόνο που μου λείπει από το Λύκειο πλέον είναι οι πλάκες που έκανα στους καθηγητές!!!!!!!!! :wis:
Anyway… καλό κουράγιο!!! Θα σου πω εντυπώσεις!!!!Hehehe…
Νοέ 13 2008 21:49
anime-dono → Camus
Δυστυχώς όχι μιας και αρχίσαμε και τα διαγωνίσματα τώρα η κατάσταση είναι ...:uhh:. Το χειρότερο είναι ότι εξ'αίτιας της κατάληψης γράφουμε πολλά μαζί, αφού για να δω ανιμε θα πρέπει να το δω αργά το βράδυ και επειδή είμαι :deadga6: από το διάβασμα δεν μπορώ να δω πάνω από 2 επ. Μέχρι και την Δεύτερα που έλεγα θα καθόμουν κάνουμε μάθημα 3 ώρες οπότε δεν... (σκέφτηκα πολλές φορές να σκοτώσω τον καθηγητή μέσα στο μάθημα γιατί δεν άντεχα :nanana: αλλά δεν το εχω κάνει ακόμα). Πάλι καλά που δεν γράφω και τίποτα αύριο και χαλάρωσα λιγάκι σήμερα.
Νοέ 13 2008 21:38
Camus → Adventurer
Hello Mr. Adventurer!!!! :hi:
Ελπίζω να τα πούμε το άλλο Σάββατο που θα κάνω βόλτα από τα μέρη σου!!!! :P
Νοέ 13 2008 21:31
Camus → anime-dono
Hehehehehe… και γω, πάλι καλά που έχω το PSP στη δουλειά και βλέπω κάνα anime να περνάει η ώρα…
Θα έρθεις το Σάββατο????
Νοέ 13 2008 21:28
anime-dono → Camus
Καλά ,εκμεταλλεύτηκα την απουσία του anime//gr και είδα κάποιες σειρές που είχα βάλει στο μάτι καιρό τώρα:kill4u:, επίσης διανύω τις πιο βαρετές μέρες της ζωής μου στο σχολείο:dazed: (πάλι καλά που εχω το media player :hehehe:).
Νοέ 13 2008 21:19
Camus → Namida
[COLOR="magenta"]Thanks… τη βρήκα εντελώς τυχαία στο site της telegraph!!![/COLOR]
Νοέ 03 2008 15:32

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται