Jump to content

Community Status Updates

Photo

Namida → Camus

Πολύ ωραία η φωτογραφία με το ελαφάκι
Nov 03 2008 15:20
Photo

Neuro → Camus

Λοιπόν για να αρχίσουμε επιτέλους το manga μας! Έχω προτείνω ο καθένας μας να κάνη αν θέλει character design στους χαρακτήρες ή χαρακτήρα που πιστεύει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον σαν κακό ή καλό χαρακτήρα! Ο ήρωας μας είναι από μια χώρα που θυμίζει την Ιταλία στην εποχή τις αναγεννήσεις άλλα πάντα με ένα ποιο φανταστικό και αφιερωμένο τρόπο άρα τα ρούχα του άνετα μπορούν μόνο να είναι εμπνευσμένα από εκείνη την εποχή! Η κοπέλα ζει στην χωρά τον ξωτικών άρα τα ρούχα τις είναι ενδεώς φανταστικά βασισμένα σε αυτά που βλέπουμε συνήθως να φορανε τα ξωτικά, βεβαία να μην είναι υπερβολικά γυμνό π.χ. μόνο εσώρουχα βαλτέ και κάτι παραπάνω για αρχή! Άλλη μια σιμώσει ο ήρωας μας μετά φορεί ρούχα τον ξωτικών άρα δεν πειράζει να έχει και λίγο ποιο φανταστικά ρούχα αργότερα , ώμος προτιμώ να είναι εμπνευσμένα από την αναγέννηση δηλαδή την εποχή που έζησε ο Leonardo da Vinci, Rafaelo, Michelangelo και πολλοί άλλοι παντός ψάξτε λίγο και μην τα αφήστε στην μύρα τους! Κάτι ακόμα όσοι ενδιαφέροντα να δημιουργήσουν και άλλους χαρακτήρες να μου στείλουν pm ώστε να τους στύλο με e-mail τις σιμώσεις για τις χώρες! Για ποιο πολλές πληροφορίες επίσης στείλτε μου pm ή κοιτάξτε στο thread [URL="http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/5808-manga-project.html"]εδώ[/URL]!
Nov 02 2008 22:20
Photo

Casshern → Camus

οχι οχι,δν πειραζει,απλως αν μπορεσεις σκαναρε τα k ποσταρε τα εδω,μπορει να τα παραγγειλω αργοτερα,αλλα κ παλι thanks for the offer!:riiight:
Nov 02 2008 14:51
Photo

Casshern → Camus

OMG,these are!!!:8): just post them in high quality,when u got them:riiight:,thanks again!
Nov 02 2008 14:13
Photo

Casshern → Camus

oka,i'll be thankful if u post them in HQ,this serie is the only one i haven't,btw something last,the one u have order,it has as cover, Bankai Ichigo Holding Tensha Zangetsu?
Nov 02 2008 14:01
Photo

Casshern → Camus

the Bleach calendars are seperated in 2 series:A and B(from the 2008 is starts),the one i post is from serie A,the serie B i can't tell ya, only if u read the manga,it seems that u've got the ''regular'' one,none of them
Nov 02 2008 13:50
Photo

Casshern → Camus

do u have the images i post above in my bleach gallery thread?
Nov 02 2008 13:39
Photo

Camus → anime-dono

No worries… Είμαι σίγουρη πως κάτι θα γίνει και τα Χριστούγεννα!!!:wis: Θα το παίξω λίγο ενήλικας τώρα…:tensai: [B]u focus on your studies!!!!!!!![/B]
Nov 02 2008 12:45
Photo

anime-dono → Camus

Κοίτα θα προσπαθήσω άλλα δεν το βλέπω γιατί είχαμε κατάληψη 2 εβδομάδες μέχρι και πριν 1+1/2 βδομάδα και τώρα τρέχουμε λιγάκι στο σχολείο για να βγει η ύλη να αρχίσουμε επαναλήψεις . Μακάρι να γίνει και τίποτα τα Χριστούγεννα να μπορέσω να έρθω γιατί μόνο τότε προβλέπετε να μπορώ.
Nov 02 2008 12:23
Photo

Camus → anime-dono

Ummm… Καταλαβαίνω τι λες… Αλλά είναι στις 15 Νοεμβρίου που είναι Σάββατο!!! Anyway u know best!!! :P
Nov 02 2008 12:18
Photo

anime-dono → Camus

Δυστυχώς όχι :uhh: και γενικά για φέτος δεν προβλέπονται πολλά λόγο του ότι πάω Γ' Λυκείου και ... καταλαβαίνεις, ειδικά τώρα που αρχίζουμε και τα διαγωνίσματα άσε. Άλλα από του χρόνου που θα ξεμπερδέψω με το school όλα θα αλλάξουν. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι βρήκα αυτό το forum εδώ και 6+μήνες , αν το είχα βρει κάνα 2 χρονιά πριν τα πράγματα θα ήταν πιο ωραία ειδικά αν πήγαινα Α λυκείου που δεν με ένοιαζε για τίποτα :Blissfull:
Nov 02 2008 11:56
Photo

Camus → anime-dono

Goodmorning... Nαι… τελικά έχει πλάκα!!! Όλο σε ξένα forum είμαι, οπότε this is awesome!!!!!!! Θα έρθεις στο meeting στη Νέα Σμύρνη????
Nov 02 2008 11:48
Photo

anime-dono → Camus

Μέρα πως πάει :drink: Ι see that you already become a regular of the forum and thats good :joyful:
Nov 02 2008 11:30
Photo

Zoro → Camus

Cristina D'Avena ftw!! Ναι το (kiss me kiss me)Licia το βλεπα από μικρός,αλλά τώρα πια μου χει μείνει μόνο ο ρυθμός του τραγουδιού,δεν θυμάμαι τπτ από υπόθεση πια! Και φυσικά ναι,έβλεπα και Bim Bum Bam για ανιμε και Solletico στο RaiUno για αμερικάνικα cartoons.....αχχ,εποχές,τι μου θύμησες τώρα:Blissfull: *tear drops* Και το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι όταν τα βλεπα δεν είχα ιδέα περί ανιμε και ότι ήταν διαφορετικό είδος cartoons από τα αμερικάνικα,δεν είχα πάρει χαμπάρι:P Αυτό έγινε με το που ξεκίνησα,αρκετά χρόνια αργότερα(πήγαινα 3η γυμνασίου τότε),να βλέπω Dragon Ball Z...ουσιαστικά,αν και είχα δει πολλά ανιμε πιο πριν,με αυτό μπήκα αρχικά και οριστικά στον κόσμο αυτό! Θυμάμαι ακόμη όλα τα βράδια που το έπαιζε στις 8.30 στο Italia 1 και εγώ άφηνα διαβάσματα και όλα για να πάω να δω άλλο ένα επεισόδιο(που btw ποτέ δεν ολοκλήρωσα την σειρά,πρέπει να την ξαναπιάσω κάποτε μου φαίνετε...αν και δεν μου λείπουν πολλά eps)...:cry: Πάντως αν και έχω συναντίσει κι άλλα άτομα στο φορουμ που γνωρίζουν για τα "ιταλικά" ανιμε,όντως κι εγώ καιρό είχα να κάνω συζήτηση! Όσο για το ΤΝΤ village που λες και το άλλο project,θα τα χω υπόψην καλού κακού,αλλά για την ώρα έχω υπερβολικά πολλά ανιμε να δω(jap dub/eng sub) και δεν προλαβαίνω:nanana: Αυτά βασικά,καλά που γνωρηστίκαμε στο forum λοιπόν,αν καμία φορά χρειαστείς βοήθεια για κάνα ιταλικά ανιμε,μην δυστάσεις και ρώτα,έχω μια καλή πείρα στο να βρίσκω [B]ότι[/B] θέλω στο net;) Καλή Συνέχεια,θα τα πούμε:bye:
Nov 01 2008 19:52
Photo

Camus → Zoro

Hehehehehe… Christina D’Avena… έχω όλα τα openings με την Christina και όχι μόνο… έχω και όλα τα τραγούδια της!!!! Θυμάμαι ξυπνούσα από τις 6 το πρωί για να δω όλα τα anime και την Licia (δεν ξέρω αν το έβλεπες… το telefilm) :P Το Bim Bum Bam έβαζε τα καλύτερα anime που υπήρχαν την εποχή του 80 και 90!!!! Hehehehehe… Και είναι το Italia 1 που δείχνει το Saint Seiya Hades Chapter κάθε Κυριακή!!!! WOW… καιρό είχα να μιλήσω με κάποιον για την Christina και τα λοιπά anime!!! Να μπεις στο ΤΝΤ Village αν θες τα παλιά anime στα Ιταλικά… υπάρχει το Progetto tornare bambino που έχει όλα τα 70s και 80s anime… Βρήκα, το Holly e Benji (aka Captain Tsubasa)… όλα τα επεισόδια, μαζί με τα movies!!!!!!! :P
Nov 01 2008 19:17