Jump to content

Community Status Updates

Photo

Geutella → GeRi

Γεια σου Geri και από μένα... ευχαριστώ για την friend invite που μου έστειλες, αλλά βλέπω κάποιους γνωστούς τους βρήκες, άντε συναντιόμαστε και εδώ λοιπόν... μέσα στο χάος της .aNiMe//GR... τι κρίμα που καμιά φορά τα τόσο μεγάλα φόρουμ είναι τόσο αφιλόξενα... πουθενά δεν είναι σαν το σπίτι σου.
Dec 04 2008 08:42
Photo

GeRi → Geutella

γειαααααααα!!! να και εδω!! τι 8α κανουμε με εσενα?? πλακα κανω!!
Dec 04 2008 02:13
Photo

Kenny → Geutella

Geutella, there's only so much a mod can take... την απάντηση ότι δεν υπάρχουν ελληνικά fansubs πέραν αυτών που του επισημάναμε την πήρε πολλές φορές. Πόσες φορές ακόμα έπρεπε να διαβάσουμε την ίδια ερώτηση από το ένα thread στο άλλο; Κάποιος έπρεπε να χρησιμοποιήσει πιο αυστηρό τόνο για να καταλάβει ότι δεν έχει νόημα αυτό που κάνει. Όσο για το αν τον πλήγωσε το post μου, επέτρεψε μου να μην παίρνω το ενδεχόμενο στα σοβαρά. Σε ηλικία 11 χρονών είχα φάει μεγαλύτερες πίκρες από το να μου πουν ότι το αγαπημένο μου anime δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους. Κάπου γινόμασε υπερ-προστατευτικοί, νομίζω.
Dec 02 2008 04:25
Photo

Geutella → Kenny

Γεια σου Κenny συγνώμη που με το "καλημέρα σας" σου αφήνω αυτό το σχόλιο αλλά αναφορικά με ένα ποστ που έκανες στο topic: "ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ????" νομίζω ότι μίλησες πολύ σκληρά στον AristidisK... είναι ένα παιδάκι 11 χρονών είναι λογικό να μην ξέρει καλά αγγλικά και το κακόμοιρο να ζητάει διακαώς ελληνικούς υπότιτλους... ξέρω ότι καταντάει κουραστικό αλλα δεν παύει να είναι ένα μικρό παιδί... μην είσαι τόσο αυστηρός μαζί του... είναι κρίμα.... ελπίζω να μην σε στεναχωρώ με αυτά που λέω αλλά τον λυπήθηκε η ψυχή μου τον κακομοίρη τον AristidisK....
Dec 01 2008 23:16
Photo

dennisuke → Geutella

Έτσι πως πάμε θα κάνουμε κόμμα μέσα στην anime.gr. Δε βαριέσαι, χωνευτήρι λαών είναι εδώ. :hahaha: Βρήκα τον sickdrummer (αυτόν δεν αποκαλείς μαϊντανό;), τον roriconfan, τον etemon, τον kakoka. Αν πετύχεις κανέναν άλλον, στείλτον και σε μένα :hahaha: Anime-Greek ftw!
Nov 18 2008 14:02
Photo

Geutella → Kakoka

:hi: Γεια σου Kakoka!!! βλέπω μας βρίσκεις σιγά σιγά... μην παρεξηγείς τον Rori είναι λίγο μυστήριος με τις friend request :P Άντε βρες και τον Fast να του κάνεις αυτού νου καμιά friend request κάπου εδώ βολοδέρνει και αυτή η ψυχή...:thatsit:
Nov 17 2008 23:27
Photo

sickdrummer → Geutella

Ναι το προσεξα οτι ειναι και εδω και ο rori.Θα του κανω add.Κατι που δεν ηξερα οτι γινετε αμα δεν μου το εκανες εσυ.
Nov 13 2008 20:40
Photo

Geutella → Radagast

Σε ευχαριστώ πολύ για το link που μου έδωσες σχετικά με τις κατηγορίες των anime...να 'σαι καλά... :gotit:
Nov 03 2008 03:39
Photo

Radagast → Geutella

Ρίξε μια ματιά εδώ, για ενημέρωση στα categories των anime. : [url=http://wiki.anidb.info/w/Categories:Index]Categories:Index - AniDB[/url]
Nov 02 2008 23:07
Photo

Korkofilaki → Geutella

Ευχαριστω πολυ :blush2: οτι μπορω κανω. Για οτιδηποτε θελει καποιος ας μου στειλει μηνυμα, εδω ειμαι. ^_^
Nov 02 2008 22:38
Photo

Geutella → Glaurung

Γεια σου, τελικά δεν ξέρω αν τα έμαθες αλλά για το σχέδιο του roriconfan με τον σκληρό μείναμε στην κυριολεξία τρεις και ο κούκος (ο κούκος είναι ο rori χεχε) τέσπα οπότε χλωμό το βλέπω να γίνει τελικά, κρίμα γιατί ο roriconfan το έκανε με πολύ καλή διάθεση και τώρα έχει απογοητευτεί κομματάκι, πάντως κάποια anime ήδη τα έχει ανεβάσει σε megaupload στην anime-greek.forumotion.com οπότε με βλέπω να τα κατεβάζω από κει...
Nov 02 2008 17:38
Photo

Geutella → fastdriver

Γεια σου Fast μου!!!! Τσα σε βρήκα!!! καλώς ήρθες και σε αυτό το forum!!! Άντε να τα λέμε και εδώ... να μου στέλνεις που και που κανένα μήνυμα... μην με ξεχνάς...αχ πολύ χάρηκα που σε είδα.:gotit:
Nov 02 2008 17:24
Photo

Geutella → Korkofilaki

Γεια σου Korkofilaki, εμένα δεν νομίζω να με ξέρεις αλλά έχω δει την υπέροχη δουλειά που κάνεις με το manga του dragonball που μεταφράζεις στα ελληνικά, να σου πω ένα μεγάλο μπράβο και επίσης πως ένας μεταφραστής από την animeclipse που μεταφράζει τα Dragonball GT, ο zetto-saiyan ενδιαφέρεται πολύ να συνεργαστεί μαζί σου καθώς και με την anathemanga... νόμιζω ότι πρέπει να είσαι και εσύ μέλος εκεί... θα χαρώ πολύ να βοηθήσω στην επίτευξη μιας τέτοιας συνεργασίας μιας και κάνεις υπέροχη δουλειά και το αποτέλεσμα μιας τέτοιας συνεργασίας θα ήταν άψογο... επίσης θα ήθελα να αποδεχτείς το friend request μου, θα ήθελα πολύ να έχω επικοινωνία με αξιόλογα άτομα σαν εσένα.
Nov 02 2008 17:10
Photo

roriconfan → Geutella

Σιγά μη τον δεχτώ μετά την μπιχτή που έκανε για την κλήρωση του PSP. Με τέτοια καμώματα θα τον δεχτώ; Σάμπως του μίλησα από κοντά ή πήρε μέρος σε κανένα πρότζεκτ μου; Ή καν του αρέσανε τα ανιμέ που ανεβάζω; Απλά κάθεται από απόσταση, γκρινιάζει και ειρωνεύεται. Σόρι, δε θα γίνει αυτό με τέτοια στάση.
Oct 31 2008 09:19
Photo

Geutella → sickdrummer

Αααα ξέχασα να σου πω Sick... εδώ είναι και ο rori... δεν ξέρω αν το πρόσεξες...
Oct 31 2008 04:53