Jump to content

Community Status Updates

Photo

sickdrummer → Geutella

Ok δεν ανυσηχω.Αλλα γθια οτι βοηθεια θελουν εγω ειμαι εδω.
Dec 12 2008 07:57
Photo

Geutella → koslak

Λοιπόν koslak, είμαι στην ευχάριστη θέση να σε ενημερώσω ότι οι διαδικασίες για το στήσιμο της καινούριας anime-greek προχωράνε.... βέβαια έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας αλλά έχουμε καταλήξει στο τι θα κάνουμε και προχωράμε... προσπαθούμε για το καλύτερο αλλά να ξέρεις πως πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία μιας και θέλει αρκετό τρέξιμο και πολλές ώρες μπροστά από το pc.... οπότε κάνε λίγη υπομονή και ελπίζω σύντομα να έχω νεώτερα να σου πω. Τα λέμε !!!
Dec 12 2008 02:44
Photo

Geutella → akakuwings

Γεια σου Akaku!!! Δεν ξέρω αν τα έμαθες αλλά έγινε επίσημη ανακοίνωση από τον admin πως προχωράνε οι διαδικασίες για ανασυγκρότηση της anime-greek, για την ακρίβεια σκοπεύουμε να ανοίξουμε σε δικό μας server και έτσι να μην έχουμε ανάγκη την forumotion, ακόμα βέβαια έχουμε δουλειά μπροστά μας μιας και μιλάμε για μεγάλη διαδικασία και αρκετά χρονοβόρα... αλλά να ξέρεις ότι προσπαθούμε για το καλύτερο, για οτιδήποτε νεώτερο θα σε ενημερώσω.
Dec 12 2008 02:38
Photo

Geutella → roriconfan

Λοιπόν Rori όπως ανακοίνωσε και ο admin ήδη έχουμε καταλήξει στο να στήσουμε την anime-greek σε ιδιωτικό server, ήδη έχει κατοχυρωθεί το domain name απλώς μόλις ετοιμαστεί το site θα γίνει η σύνδεση του domain name με το αντίστοιχο nameserver, το οικονομικό θα το βολέψουμε απλώς το μόνο που μας καθυστερει είναι λίγο να βρεθεί χρόνος να κανονιστούν οι εκρεμότητες με την τράπεζα (προπληρωμένη κάρτα) και αφού αγοραστεί ο server να στηθεί το φορουμ πράγμα αρκετά χρονοβόρο μιας και δεν είναι ευκολα τα πράγματα όπως στην forumotion που με 5-6 κουμπάκια καθάριζες... θέλει ολόκληρη διαδικασία το στήσιμο και το κυριώτερο αρκετές προγραμματιστικές γνώσεις, εκεί στηριζόμαστε στον Fast που εντάξει ξέρει από αυτά οπότε κανένα πρόβλημα απλώς κάνε λίγο υπομονή και ελπίζω σύντομα να έχω ευχάριστα νέα να σου πω.
Dec 12 2008 02:32
Photo

Geutella → sickdrummer

Γεια σου Sick, θα ήθελα να σου πω να μην ανησυχείς για τα οικονομικά της anime-greek θα τα βολέψουμε, άσε τον admin να λέει, εγώ είμαι εδώ και πίστεψε με τουλάχιστον τον οικονομικό τομέα μπορώ να τον φροντίσω, το μόνο θεματάκι είναι ότι δεν ξέρω να πληρώνω μέσο paypal αλλά ξέρει ο Fast οπότε θα μου δείξει και μάλλον θα αναλάβει να κάνει τις πληρωμές, απλώς μέχρι να οργανωθούμε θα χρειαστεί λίγος χρόνος... αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.
Dec 12 2008 02:20
Photo

Geutella → foreverfreak

Γεια σου foreverfreak χαίρομαι που σε βλέπω και το κυριότερο χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να κρατήσω επικοινωνία με ένα ενεργό μέλος της anime-greek, μπορεί προς ώρας να έκλεισαν την anime-greek αλλά όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον admin προσπαθούμε να την ξανασηκώσουμε οπότε χαίρομαι που σε βρίσω εδώ έτσι θα μπορείς να είσαι ενήμερος για το πότε θα ξαναανέβει το αγαπημένο μας φόρουμ, δεν σου κρύβω ότι έχω δεθεί με πολλά μέλη της anime-greek και σας θεωρώ φίλους μου... η anime-greek είχε αυτή τη δύναμη να ενώνει τα μέλη της... θα τα λέμε τώρα και εδώ και ελπίζω σύντομα να τα πούμε και στην καινούρια anime-greek!
Dec 12 2008 02:03
Photo

Geutella → koslak

Γεια σου, χαίρομαι να συναντώ μέλη της anime-greek εδώ, επίσης να σου πω πως η anime-greek θα ξαναστηθεί ήδη συζητιέται από τους admins για το πως θα γίνει αλλά επειδή αυτή την φορά θα γίνουν όλα πολύ προσεχτικά θα πάρει λίγο χρόνο... για οτιδήποτε νεότερο θα σε ενημερώσω.
Dec 10 2008 13:44
Photo

koslak → Geutella

Γειά σου Geutella μπράβο πάντος μέσο εσού βρεθήκαμε σχεδόν όλοι απο την anime-greek για οτιδήποτε νέο pm me
Dec 10 2008 11:52
Photo

Geutella → bezdim

Γεια σου Δημήτρη!!!! Συγνώμη που άργησα να σε βρω... χαίρομαι που σε συναντώ εδώ!!! Μπορούμε να τα λέμε και από εδώ... να σου στέλνω και κανένα μήνυμα που και που...
Dec 06 2008 03:37
Photo

roriconfan → Geutella

Θα πάω στο μίτινγκ αλλά μη με περιμένεις να πάω Αθήνα απλά για μια συνάντηση. Δεν είμαι τόσο καμένος.
Dec 05 2008 00:07
Photo

Geutella → roriconfan

Γεια σου Rori, καιρό έχω να σου αφήσω μήνυμα στην .aNiMe//GR... τελικά θα πας στο animemeeting το Σαββατο στην Καμάρα εε? Αχ τυχερέ... μενεις Θεσ/νική και εκεί συνέχεια διοργανώνονται meeting... στην Πάτρα δεν προκειται να διοργανωθεί ποτέ... αν και δεν πειράζει και στην Αθήνα να γίνει εγώ θα πάω δεν έχω πρόβλημα... η Θεσ/νικη όμως που πεφτει πολυ μακριά και δεν γίνεται να κάνω ταξίδι αυθημερων... πρέπει να βρω να κλείσω ξενοδοχείο... και να βρω και μια καλη δικαιολογια να λειψω απο το σπίτι δυο μέρες.... γιατί αν πω στους δικούς μου ότι πάω Θεσ/νικη να συναντησω σε anime meeting κατι παιδια απο το internet κατα πάσα πιθανότητα θα πάθουν εγκεφαλικό... Αν ποτέ γίνει meeting στην Αθήνα... υπάρχει περίπτωση να έρθεις?
Dec 04 2008 23:32
Photo

GeRi → Geutella

geia sou kopela mou.... :)
Dec 04 2008 22:07
Photo

gpanos → Geutella

Χαίρομαι κι εγώ πολύ που σε βρίσκω εδώ αν και μπαίνω σπάνια στο anime//gr ;) O,τι χρειαστείς MSN χωρίς δισταγμό.
Dec 04 2008 14:28
Photo

Geutella → gpanos

:hi: Γεια σου gpano... τι κάνεις??? Χαίρομαι που σε συναντώ εδώ... και μιας και σε είδα είπα να σου κάνω μια επίσκεψη... βρήκα και άλλα παιδιά από animeclipse... με χαροποιεί αφάνταστα να συναντάω παλιούς γνωστούς σε άλλα φόρουμ:blingeye2: Λοιπόν θα χαρώ πολύ να τα λέμε!!!:gotit:
Dec 04 2008 09:12
Photo

Geutella → darkphoenix

Γεια σου Διονύση!!! Χαίρομαι που σε βλέπω και στην .aNiMe//GR!!! Άντε σιγά σιγά σας βρίσκω... χαίρομαι πολύ να βλέπω φίλους σε τόσο μεγάλα και αχανή φόρουμ όπως αυτό... έτσι με βοηθάει να αισθανθώ πιο οικείο ένα τέτοιο αφιλόξενο περιβάλλον... Από ότι βλέπω έχεις ήδη 11 friends, θέλεις να τους κάνεις 12??? Θα χαρώ πολύ αν δεχτείς την friend invite μου... λοιπόν εμεις θα τα ξαναπούμε.
Dec 04 2008 09:01