Community Status Updates
Geutella
→
roriconfan
Βρε συ rori... ακόμα να δεχτείς το request του admin... αμάν και συ, τόσο καιρό που είσαι στην anime greek δεν τον έχεις μάθει πια???... ααα ποιον συνάντησα εδώ??? Τον Sickdrummer!!! βρε βρε πως μαζευόμαστε σιγά σιγά...
Oct 31 2008 04:47
Geutella → Etemon
Admin μου... μόλις συνάντησα και τον Sickdrummer εδώ... και το είχα απορία πως δεν τον είδα νωρίτερα... τι να πω αυτό το παιδί μαϊντανός... πάει παντού...
Oct 31 2008 04:40
Geutella → sickdrummer
Βρε καλώς τον Sickdrummer... είπα και εγώ...πως και δεν σε συνάντησα ακόμα...άντε καλώς ήρθες και εδώ και θα τα λέμε... αν και εδώ τα θέματα είναι άπειρα και τα τόπικ τεράστια και χάνομαι με αποτέλεσμα να μην μου είναι καθόλου εύκολο να ποστάρω...πουθενά δεν είναι σαν το σπίτι σου...(την anime greek εννοώ)
Oct 31 2008 04:36
sickdrummer → Geutella
Για σου Geutella,ειπα να γραφτω και εδω να δω τι γινετε και απο οτι βλεπω δεν ειναι ασχημα.Βρηκα και τον Admin της anime-greek(Etemon)το nickname του.
Oct 27 2008 13:15
Glaurung → Geutella
με το σχέδιο για τον σκηρό δίσκο τι έγηνε ? θα μου πείτε όταν είναι ή τι ? :D
Oct 24 2008 13:05
Geutella → Glaurung
γεια σου Haku4ever... είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Πατρών μιας και ρώτησες... άκου σε θυμάμαι από την accelerator... συμμετέχω και εγώ στο project του roriconfan για τον σκληρό δίσκο με τα anime που θα ταχυδρομηθεί από μέλος σε μέλος...μόνο που ήμουν γραμμένη ως Zelda εκεί, αλλά έγιναν κάποια πράγματα και τώρα δεν πρόκειται να ξαναμπώ πια στην accelerator αλλά στο σχέδιο του roriconfan συμμετέχω κανονικότατα...απλώς συνεννοούμαι κατευθείαν μαζί του τώρα πια...
Oct 24 2008 10:12
Glaurung → Geutella
ευχαριστώ για το request , καλή χρονιά και καλή διασκέδαση :D
τι σπουδάζεις ? εχτές είχε η δερφή μου την πρώτη της μέρα στο πανεπιστήμιο και ζηλεύω φοβερά !!!
ΥΣ θα σου έστελνα το μήνυμα εχτές , όμως υπήρχε ενα πρόβλημα και δεν με άφηνε :P
Oct 23 2008 13:33
samanosuke → Geutella
Hi Geutella. Βλέπω ότι σου αρέσει η Candy Candy. Πολύ καλό anime και πίστεψέ με στην αυθεντική έκδοσή του στα ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους είναι μακράν καλύτερο...
Oct 04 2008 20:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed