Community Status Updates
spartankid → Geutella
Ειλικρινά δεν το περίμενα ποτέ από εσένα να επιλέξεις το ροζ τόσο καιρό μας δίνεις την εντύπωση ότι είσαι dark type :P τα ταίριαξες όλα μια χαρά πάντως
Feb 23 2010 05:13
Geutella → spartankid
Χεχε, ναι το άλλαξα, το έκανα ροζάκι xD Έχω μια μικρή αδυναμία σε αυτό το χρώμα. Πάντως και το δικό σου προφίλ μια χαρά το έφτιαξες ^^
Feb 23 2010 05:09
GhostPrince → Geutella
xaxa...thanks... &
μπα :canthelp: το ιδιετερο απλα 8υμομουν το name s ;)
αλα αποτι βλεπω με 8υμασε κιεσυ :thatsit: :kawaii:
Feb 17 2010 23:54
Geutella → GhostPrince
Επ, καλώς τον L από το cosplay στις 14/2. Thanks για το friend invite, μπράβο βρε θηρίο, πού με βρήκες; Μπορεί να αναγνωρίσαμε λίγοι το cosplay σου, αλλά μια χαρά έκανες τον L. ^^
Feb 17 2010 23:44
Geutella → ZeLiGa
Arigatou gozaimashita ZeLiGa-kun :blingeye2:
Τουλάχιστον έχω κάποιον να με σκέφτεται και να μου αφήνει και κανένα vm που και που στο .aNiMe//GR xD
Όσο για τον arcament, είναι κακή επιρροή, μην τον ακούς! j/k :p
A, ναι, είδα ότι τροποποίησες και λίγο την υπογραφή σου στην anime-greek.
Άχουτο, τι γλυκό. :kawaii:
Feb 17 2010 10:32
ZeLiGa → Geutella
Δε νομίζω να το έχω ξαναπεί(lol) αλλά...
[SPOILER]ΑΓΑΠΑΜΕ GEUTELLA!!:kawaii:[/SPOILER]
Feb 16 2010 18:04
Geutella → ZeLiGa
Χεχε, βλέπω πως τώρα πια το nick name σου διορθώθηκε και είναι σωστά γραμμένο. Μπράβο, μπράβο με γειες. xD
Feb 11 2010 14:48
Geutella → ZeLiGa
Και έτσι, τη σωστή μέρα...
[IMG]http://img192.imageshack.us/img192/1189/happybirthdayw.jpg[/IMG]
Jan 31 2010 01:53
ZeLiGa → Geutella
Arigato, Geutella-chan! Δεν πειράζει που το είπες λίγο νωρίτερα. ^^
Υ.Γ. Κρίμα που δεν υπάρχει το "νιαρ". xD
Jan 30 2010 15:46
Geutella → ZeLiGa
Χρόνια πολλά ZeLiGa-kun, να τα εκατοστήσεις, να 'σαι πάντα γερός, δυνατός, χαμογελαστός και πάνω από όλα να παραμείνεις το καλό παιδί που είσαι. Άντε το μικρό μου shota μεγαλώνει σιγά σιγά.
Edit: Damn it, αύριο είναι, πάλι έκανα γκάφα... oh well, never mind, όλο ξεχνάω, γεράματα... xD
Jan 30 2010 15:05
Geutella → iristella
Χρόνια πολλά iri-chan!!! Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2010! Εύχομαι ότι σου στέρησε το 2009 να στο προσφέρει απλόχερα το νέο έτος! Υγεία, ευτυχία και πάντα επιτυχίες! Gambatte!
Jan 01 2010 03:39
iristella → Geutella
Kαλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος Geutella san! Ότι καλύτερο και πάνω από όλα υγεία!
Jan 01 2010 03:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed