Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zouhan → Geutella

Yo, btw, δες την απαντηση μου στο προφιλ μου. Την έγραψα εκεί καταλάθος :P
Ιούλ 19 2010 20:03
Φωτογραφία

Geutella → Zouhan

Χμμ, οκ, σου ανέβασα μια screenshot. Η κατάσταση σε αυτή τη σκηνή είναι πως ο Kid έχει αρχίσει να τα χάνει λόγω της ασυμμετρίας που υπάρχει στον χώρο. Και τότε εμφανίζεται η παρακάτω σκηνή: [url]http://img842.imageshack.us/img842/2874/se22type.jpg[/url]
Ιούλ 18 2010 23:49
Φωτογραφία

Zouhan → Geutella

Από μόνο του δεν μου φαίνεται να σημαίνει κάτι. Και αφού είναι κατακάνα, θα μπορούσε να είναι ο,τιδήποτε, ίσως και κάποιο ηχητικό εφε. Αν μου περιγράψεις λίγο καλύτερα την κατάστα, ίσως μπορέσω να βοηθήσω. Βασικά, αν είναι στείλε την σκηνή με την λέξη, ένα printscreen να δω τι γίνεται.
Ιούλ 18 2010 23:33
Φωτογραφία

Geutella → Zouhan

Γεια σου Aiorral! Θέλω τη βοήθειά σου!!! Θα σου χρωστάω μεγάλη χάρη. Έχω μια εικόνα με μία ιαπωνική λέξη και ψάχνω να βρω τι σημαίνει στα ελληνικά. Είναι από το Soul Eater από το επεισόδιο 22, γύρω στη μέση του επεισοδίου (14 με 15 λεπτό) όπου ο Kid πάει να πάθει μια κρίση αντιμετωπίζοντας τον Devil Eye, επειδή στο μέρος που βρίσκεται όλα είναι χάλια και δεν υπάρχει καμία συμμετρία. Anyway τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε ορίστε η εικόνα: [IMG]http://img28.imageshack.us/img28/3444/seep22.jpg[/IMG] Μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτή η λέξη;
Ιούλ 18 2010 23:23
Φωτογραφία

Hyuuga_Nikorasu → Geutella

ναι ρε χαλαρωσε, δεν εγινε και τιποτα, θα τα πουμε το σαββατο...
Απρ 14 2010 11:39
Φωτογραφία

Geutella → veg3ta

veg3ta-sama, να υποβάλλω τα σέβη μου, έκανες καταπληκτική δουλειά στη μετάφραση, πραγματικά από τα καλύτερα script που έχω παραλάβει για το Fairy Tail! Δοξάζω τη στιγμή που μας είπες πως ενδιαφέρεσαι να μπεις στο project! Να 'σαι καλά mate! (^.^)
Απρ 14 2010 07:39
Φωτογραφία

Geutella → Hyuuga_Nikorasu

Hi there! Πριν λίγο είδα το postu σου στην Animearth! Σόρρυ που καθυστέρησα να σε καλώς ορίσω, αλλά τις τελευταίες μέρες έχω πήξει στις διορθώσεις, το Πάσχα τεμπέλιασα ολίγον τι και μαζεύτηκαν xD Θα προσπαθήσω να έρθω και το Σάββατο στην προβολή να τα πούμε και από κοντά! ^^
Απρ 14 2010 07:35
Φωτογραφία

Geutella → Radagast

Τέλεια νέα! Ευτυχώς που κράτησες το .ass από την ταινία, γιατί θα το χρειαστούμε. Ήδη έχει αρχίσει να κινητοποιείται το θέμα, και μου προτάθηκε να αναλάβω διορθώσεις πάνω στο script, αλλά δεν γνωρίζαμε αν είχες στην κατοχή σου τη μετάφραση. Σου στέλνω pm για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες!
Μάρ 19 2010 23:32
Φωτογραφία

Radagast → Geutella

Ναι ρε σε θυμάμαι προφανώς. Όλα καλά με την θητεία τα ίδια. Σήμερα μάλλον θα βγούμε με κάποια απ' τα παιδιά (που είχες γνωρίσει) Και ναι εννοείται πως το mind game μου θυμίζει πολλά... Ωραίο ταινιάκι κι ακόμα το έχω κάπου στο pc μεταφρασμένο αλλά χωρίς διορθώσεις...
Μάρ 19 2010 18:38
Φωτογραφία

Geutella → Radagast

Hi there! Τι κάνεις; Πώς πάει η θητεία; (Σε περίπτωση που δε με θυμάσαι, είχαμε γνωριστεί από κοντά στο meeting των Anime-Awmn). Θα απορείς πως και το έπαθα και έκανα αιφνιδιαστική επίσκεψη... Oh well, μια anime ταινία με τίτλο Mind Game, σου θυμίζει τίποτα; xD [U][/U]
Μάρ 19 2010 12:04
Φωτογραφία

Geutella → LNEnja

Hi LNEnja-chan ^^ Σχετικά με αυτά που λέγαμε τις προάλλες στο meetingu, σου έστειλα pm. Όποτε ευκαιρήσεις επικοινώνησε μαζί μου, θα χαρώ πολύ να τα πούμε! (^.^)
Μάρ 08 2010 14:34
Φωτογραφία

Black Kaiser → Geutella

Καλά καλά καλά :p
Φεβ 24 2010 11:38
Φωτογραφία

Black Kaiser → Geutella

Πραγματικά δεν φαίνεται τόσο "ενοχλητικό" σαν χθές. Απλά αν έβαζες κανένα πιο "βαθύ" χρώμα θα ήταν πιο βολικό για το μάτι. Αν και το ροζ ταιριάζει με την φωτό της Candy Candy...Καλά μην σε επηρεάζω. Do whatever [B]you[/B] like[B].[/B]
Φεβ 24 2010 10:33
Φωτογραφία

Black Kaiser → Geutella

Πρώτα απο όλα γιατί τα πήρες σοβαρά ? Χαριτολογώντας στα έλεγα. Απλά όντως ο κέρσορας στο προηγούμενο πόστ μου δεν φαινόταν αλλά δεν φταίες εσύ μάλλον δεν φορτώθηκε καλά κανένα απο τα html πακέτα του site ή κάτι παρόμοιο. :P
Φεβ 24 2010 09:22
Φωτογραφία

Black Kaiser → Geutella

Το background σου is burning my eyes Αθηνά. Άσε που δεν βλέπω καν τον κέρσορα ενώ σου γράφω. Χάθηκαν τα άλλα χρώματα ? :P
Φεβ 24 2010 00:21