Jump to content

Community Status Updates

Photo

johntheo95 → matassos

να ρωτησω ποια προγραμματα χρησιμοποιεις για τις φοτο?(κοψιμο,σμικρινση και τα λοιπα...)
Jul 02 2010 15:43
Photo

matassos → Kenny

ε μωρε τις βαζω στο φακελο στο προφιλ μου ;) , εγω απο την αλλη φευγω κυπρο 8 του μηνος οπωτε θα σταματισω τις ανανεοσεις για λιγο xD.. εμενα πιο πολυ για την μιστι μου μοιαζει παρα για την ασουκα!:hahaha:
Jul 01 2010 14:15
Photo

Kenny → matassos

Επιτέλους έβαλες Asuka στη sig. Τώρα μην την ξαναλλάξεις. XD BTW από σήμερα κατεβαίνω Κρήτη, οπότε δεν θα προλάβω τις περισσότερες sigs σου από δω και πέρα. :P
Jul 01 2010 14:01
Photo

Napster → matassos

Οχι, οχι δεν θελω. Αλλα και 'συ....Καλα ρε στο meeting της Anime-Greek δεν μπορουσες να φερεις καμια αφισα με αυτα τα κοριτσια??? :P
Jun 30 2010 17:06
Photo

matassos → Napster

δεν εχω ιδεα, λογικα artwork θα ναι δεν νομιζω fanart.. τελικα θες η οχι? xD
Jun 30 2010 16:54
Photo

Napster → matassos

Εχμ....εχμ....ΟΧΙ δεν θελω. BTW οι κοπελες ειναι απο anime ετσι? Αν ναι, δωσε names ΤΩΡΑ!!! :P Pervent mode on: Κανε, κανε μου μια PLEASE!!!! xD
Jun 30 2010 16:45
Photo

iris 生活 kurosaki → matassos

χαχαχα απο τοσο νωρις; αι μπες μσν απο εκει ν μιλαμε καλυτερα :P
Jun 30 2010 14:54
Photo

matassos → iris 生活 kurosaki

και γω κατι παρομοιο επαθα.. ασε που επρεπε να κοιμηθω..
Jun 30 2010 14:44
Photo

matassos → Napster

μπα δυσκολα, μη σου πω θα το ηρεμισω καπως(more clothes) γιατι μου τελειωνουν οι εικονες! (και γυμνο δεν μπορω να βαλω, οπου εκει υπαρχει απειρο υλικο :P) βασικα χρησιμοποιω ετοιμες εικονες, τις κοβω τις μικραινω βελτιωνω αν χρειαζετε αντιθεση κλπ και κοτσαρω ενα "ματασσος" 5 λεπτα δουλεια αν θες σου κανω καμια..
Jun 30 2010 14:43
Photo

iris 生活 kurosaki → matassos

χθες μ κλεισε η μανα μ τ ρουτερ γ αυτο βγηκα απο μσν:sigh2:
Jun 30 2010 14:04
Photo

Napster → matassos

Δεχεσαι requests για signatures? :P Καλα ρε 'συ, καθε μερα βρισκεις και διαφορετικες sigs? Nice!!! Υ.Γ. Θα βαλεις και πιο "hentai" sigs??? xD
Jun 30 2010 12:42
Photo

Kenny → matassos

Και βέβαια ήταν φυσικό στις άλλες εικόνες ρε συ, και στο σχήμα και στο μέγεθος, κι αυτό τις έκανε ωραίες. Το φυσικό σχήμα δεν είναι μπάλα, είναι αχλάδι κομμένο στη μέση. Μου τη δίνουν οι καλλιτέχνες που βαριούνται να σχεδιάσουν ρεαλιστικά βυζιά και αντ' αυτού πετάνε κει πέρα απλά κάτι μπάλες στη θέση τους. Είναι αντιαισθητικό. Το Für Elise δεν το έχω, μάστορα.
Jun 30 2010 00:31
Photo

matassos → Kenny

ενω στα αλλα ηταν φυσικοτατο! XD , καλα μεθαυριο θα αλλαξω... βασικα αυριο αφου αλλαξε η μερα.. btw δες αν εχεις το "Fur Elise" του beethoven , καποια παρτιτουρα για κιθαρα, εχω μια που χα βρει παλια googlarontas αλλα δεν ξερω ποσο σοι ειναι
Jun 29 2010 23:29
Photo

Kenny → matassos

Χάλια η σημερινή sig. Πέτα την στον κουβά γρήγορα. Αν το βυζί δεν έχει το φυσικό σχήμα, απλά ΔΕΝ λέει.
Jun 29 2010 23:12
Photo

Black Kaiser → matassos

Άσχετο αλλά η signature σου είναι χάρμα οφθαλμών. Κάθε μέρα κάνεις update ?
Jun 29 2010 20:22