Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Jorg → matassos

Το Vinland Saga που μου πρότεινες αξίζει τόσο πολύ? Είναι και ότι εχω περιορισμένο χρόνο, αλλά άμα αξίζει δεν με νοιάζει.
Αύγ 28 2010 15:34
Φωτογραφία

matassos → Kenny

εχεις να μου δωσεις καποιο τορεντ η λινκ για το Serial Experiments Lain? εχω βρει διαφορα και δεν ξερω πιο αξιζει :/ μη κατεβαζω τσαμπα.. επισις δες αν εχεις το σακουρα (αν γυρισες)
Αύγ 13 2010 00:47
Φωτογραφία

Kenny → matassos

Εδώ που είμαι δεν έχω τον φάκελο με τις παρτιτούρες. Ξαναρώτα με όταν γυρίσω Θεσσαλονίκη.
Αύγ 05 2010 23:19
Φωτογραφία

matassos → Kenny

εχεις το σακουρα? (κομματι για κιθαρα) ολοκληρη την εκδοχη.
Αύγ 05 2010 21:27
Φωτογραφία

matassos → papp0us

πραγματικα, αφου ενω ποτε δεν γουσταρα τα μηχανακια τωρα σκοπευω να παρω βεσπα μολις μπορεσω! ειδικα το ending ειναι κορυφη. γενικως το ανιμε ειναι κορυφη και προσεγμενο σε ολους τους τομεις.. πραγματικο διαμαντι! η συγκεκριμενη σκηνη με το ρομποτ οπως και η σκηνη με τον πρωταγονιστη που τα περνει στο κρανιο ενω μιλαει στην κοπελια του αδερφου του ειναι απο τις πιο επικες σκηνες σε ανιμε..
Αύγ 04 2010 22:52
Φωτογραφία

papp0us → matassos

το έχω δεί ρε συ..Κορυφή! Είναι όντως ότι να'ναι αλλα έχει έπος σενάριο και animation:riiight: H Haruko με τη βέσπα, σπέρνει κανονικά!
Αύγ 04 2010 22:42
Φωτογραφία

matassos → papp0us

α νομιζα το signature ρωτουσες λολ, σορυ εχω τρελαθει με το ματσ... δες το οπωσδηποτε το fury kury.. απο τα αγαπημενα μου , εχε υπομονη γιατι ειναι το πιο οτι να ναι ανιμε..
Αύγ 04 2010 22:28
Φωτογραφία

papp0us → matassos

Found it! FLCL είναι ;) Άντε να δούμε η παοκάρα τι θα κάνει:P night θενκς
Αύγ 04 2010 22:25
Φωτογραφία

matassos → papp0us

δεν εχω ιδεα.., ρωτα καναν κεννυ xD
Αύγ 04 2010 22:18
Φωτογραφία

papp0us → matassos

Καλησπέρα. Ρε boss απο ποιο anime είναι το Avatar σου;; το έχω πετύχει και σε ένα amv και νομίζω οτι κάπου το έχω δει, αλλα δε θυμάμαι που
Αύγ 04 2010 22:10
Φωτογραφία

Kenny → matassos

Καλά, δεν ήξερες το όνομα του; Τώρα το έμαθες; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ; XD
Αύγ 03 2010 20:45
Φωτογραφία

matassos → Kenny

thx για το ονομα... μπηκα και μολις καταλαβα ποιος ειναι... ο τυπος δεν ειναι απλα καλιτεχνης! ειναι θεος! κατεβαζω τορεντ με τις δουλειες του τωρα (αν και πρεπει να τις εχω ηδη τις ποιο πολες)! XD
Αύγ 03 2010 20:39
Φωτογραφία

Kenny → matassos

Αχ αυτός ο πoύστης ο Tony Taka...
Αύγ 03 2010 20:31
Φωτογραφία

matassos → Kenny

:hihi2::hihi2: ok!
Αύγ 03 2010 17:19
Φωτογραφία

Kenny → matassos

[URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4404"]Kanon είναι όνομα σειράς[/URL] ρε τρελέ. :hahaha: Το doujin λέγεται Sweet Jam, και έχει και sequel που λέγεται Akiko-san To Issho. Τα βρίσκεις on your own.
Αύγ 03 2010 15:48