Community Status Updates
matassos → Kenny
μπορεις να δεις αν εχεις το rondo alla turca του mozart για κιθαρα? ([url]http://www.youtube.com/watch?v=EPP0_va2krc[/url])
Nov 25 2010 21:38
matassos → iris 生活 kurosaki
ρε μη δειχνεις τη φανταστικη φατσα μου οπου να ναι χωρις την αδεια μου xDDD οχι τιποτα αλλο εχεις και το τρολολολολολο απο διπλα χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0
τυχαιο?
Nov 21 2010 14:24
iris 生活 kurosaki → matassos
κοιτα κοιτααααααααα
μεχρι και εδω εβαλα την καταπληκτικη φωτο που ειμαστε ολοι μαζι *_* XD
Nov 21 2010 13:38
zade → matassos
Καμία ενόχληση ρε. Δεν το έχω εγκαταλείψει το συγκεκριμένο θρεντ καθόλου ,απλά επειδή είμαι τέταρτο έτος και φέτος λέω να πάρω πτυχίο γι αυτό ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και τρέχω ,οπότε αυτό πήγε λίγο πίσω. Να φανταστείς ακόμα δεν έχω δεις ούτε τις μισές φωτογραφίες από αυτές που έβγαλα στο interrail. Θέλω όμως να γράψω. Ελπίζω ότι μέχρι τις 17 Νοέμβρη θα έχω βρει χρόνο για να συνεχίσω.
Nov 09 2010 17:38
matassos → zade
χμμ σορυ για την ενοχλήση, στο θρεντ με το interail θα γραψεις καθολου? :hmmm:
Nov 09 2010 17:05
Kenny → matassos
Όχι, έτσι το ήθελε ο Watanabe. Θα το νιώσεις όταν το δεις κανονικά.
Nov 08 2010 18:28
matassos → Kenny
ρε το baby blue επειδη το τσεκαρα λιγο, στο τελος τα τελευταια 2 λεπτα κολαει επιτιδες και παει καρε καρε?
Nov 08 2010 18:18
Kenny → matassos
Οποιαδήποτε σειρά. Διαλέγεις και τους δείχνεις ό,τι θες. Αλλά δείξε τους οπωσδήποτε τα Dimension Bomb και Baby Blue. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, λέμε.
Nov 08 2010 18:16
matassos → Kenny
??? ποτε το χρησιμοποιησα? :nosey: απλα εσυ εισουν που ειχες χαλαστει με το old :orly: xD
btw τωρα κατεβαζω τα genius party και τα beyond, υπαρχει καποια συγκεκριμενη σειρα? η ξεκιναω με τα σκετα, κανονικα (με τη σειρα που λεν τα διαφορα site) και μετα παω στα beyond?
Nov 08 2010 18:12
Kenny → matassos
[QUOTE=matassos;445580]στα παραγωγα του old προστιθονται και οι λεξεις EREBOS, Kenny, new και οποιαδηποτε "πλαγεια" χρηση της γλωσσας που εχει την υπονια αυτου του χαρακτηρισμου στα λεγομενα της![/QUOTE]Ειδικά το nickname μου ως συνώνυμο του old, μόνο εσύ το χρησιμοποιείς. Όχι απλά δεν είναι αστείο, δεν είναι καν λογικό.
Nov 08 2010 18:01
matassos
→
Azathoth
ρε συ οπως ειπα ειναι πολες παρεϊστικες (με γκριματσες etc) δεν βλεπω το λογο να τις ανεβασω, στο φατσαμπουκ καλυτερα για να βρεθουν τα διαφορα ατομα μεσω των tags και οποιος δεν γουσταρει μια φοτογραφια να την διαγραφω ευκολα, στιν τελικη κανε με add ;) αμα με ψαξεις με το nickname που εχω εδω θα με βρεις αμεσως!
εδω θα ανεβασω οσες επιλεξω με cosplay και γενικοτερα το κλημα στο παρτυ (δεν θα ναι και πολες) οπωτε μην ανησυχεις!
συνολικα σε σχεση με αλλες φορες τραβηξα λιγες φοτογραφιες γενικοτερα:drink:
Nov 06 2010 14:53
Azathoth
→
matassos
pos tha doume tis pics ke emis pu den se exume stin friend list sto pipbook? :O
Nov 06 2010 14:25
matassos → Melkor
[QUOTE=Melkor;443692]dude, ffs, hide your power levels.
[/QUOTE]
:hmmm::hmmm:
Nov 03 2010 12:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed