Community Status Updates
matassos → HawkEyes
The Melancholy of Haruhi Suzumiya (αμα κατσεις να το δεις, ενημερωσου πριν αρχισεις τη δευτερη σεζον για πια επισοδεια δεν χρειζετε να δεις)
Oct 17 2010 22:00
HawkEyes → matassos
φιλε matassos να σε ρωτησω,μπορεις να μου πεις απο ποιο ανιμε ειναι αυτη η hot chick στην υπογραφη σου?:P
(Που μαλλον ειναι αυτη που διαλεξες και στο η νυχτα πεφτει)
Oct 17 2010 20:04
matassos → Tenshi
[QUOTE=Tenshi;437900]
[I][COLOR=DarkOrchid]Περιμένω ΠΜ από επιθεωρητές και δολοφόνους. Θα ξημερώσει αύριο (16/10/2010) στις 17:00. Οι κινήσεις σας πρέπει να έχουν γίνει έως τότε. Οι υπόλοιποι πηγαίνετε για νανάκια. Είθε να είναι ελαφρύ το σεντόνι που σας σκεπάζει, η μέρα θα ξημερώσει με έναν λιγότερο...[/COLOR][/I]
Μέχρι τότε ΔΕΝ θα γίνει κανένα ποστ εδω. Ότι θέλετε το συζητάτε στο thread [B]Γενική Συζήτηση.[/B][/QUOTE]
μηπως εννοεις 17? :ureshii:
Oct 16 2010 23:38
iristella → matassos
Όχι ήταν αναφορά σε προηγούμενο ποστ που είχα πει κάτι ανάλογο. XD Mην του κακιώνεις του Lui. Toυ αρέσουν τα ντεκολτέ λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο (στο manga να καταλάβεις υποτίθεται ότι είναι shoujo και γίνεται ο χαμός του Oppai).
Oct 16 2010 15:31
matassos → iristella
-_- εγω καταλαβα οτι το εννοουσες με την εννοια:
η οτι να ναι χαρουχι δεν δεινει σημασια στις απαντησεις μου και μου γυρναει την πλατη να μιλισει σε αλλον την ωρα που της απαντω
XD
Oct 16 2010 15:29
iristella → matassos
Είπαμε αν η γυναίκα δεν έχει βυζί ο Lui δεν μπορεί να ξεχωρίσει το μπρος από το πίσω. XD
Oct 16 2010 15:24
matassos → iristella
[QUOTE=iristella;437780]
[CENTER] [SIZE=1]*συνειδητοποιεί ότι τόσην ώρα μίλαγε στην πλάτη της Haruhi ^^'*[/SIZE]
[/CENTER]
[/QUOTE]
:hihi2::hihi2: με εβγαλες απο τον μπελα να ψαχνω απαντηση xD
Oct 16 2010 15:19
matassos → Anelis
[QUOTE=Anelis;437410]Κακόμοιρε Koyuki, με την αέρινη και γλυκιά φωνή σου, κάθε φορά που την άκουγα κάτι ζωντάνευε εκεί κάτω...[/QUOTE]
κλαιωωωωωωωωωωωωω:hahaha::hahaha::hahaha:
Oct 14 2010 21:34
didimakia → matassos
Ποοο καλοριφερ. τι μου θυμισες. μαχες διναμε για το ποιος θα το προλαβει.
Παντως αυτο για οτοασπιδες πρωτη φορα το ακουω XD
Oct 09 2010 14:06
matassos → didimakia
ε εννοειτε μικρο, φανταζεσε μεγαλο:hahaha: και μια κουβερτουλα, καβατζωνεις και το θρανειο διπλα στο καλοριφερ τα κρυα πρωινα του χειμονα και τοτε εισαι gg :hahaha:
παντος εχω φιλο που φοραει οτοασπιδες μεσα στα μαθηματα (κατι κιτρινα τυρια φενονται στα αυτια του:hahaha:) για να κοιματε και να διαβαζει αλλα μαθηματα, εχει πεσει τρελο γελιο με τις οτοασπιδες αυτες..
Oct 09 2010 13:55
didimakia → matassos
Ε μικρο μαξιλαρακι ρε. οχι σαν και αυτο που κοιμασε στο κρεβατι. στην τσαντα χωραει ανετα :P
Βαζεις και κανα 2 βιβλια λιγοτερα αν δεν χωραει και εισαι GG :D
Oct 09 2010 13:34
Tenshi → matassos
Ρε Τάσο αυτοί καθαρά σπαμάρουν ενα thread το οποίο θα έπρεπε να έχει κλείσει. Δε κάνω κάτι κακό. Εξάλλου έχουν περάσει 3-4 μήνες για το θεό δηλαδή και μιλάνε για άσχετα πράγματα.
Οσο για το σετάκι καθαρισμού, ένα καλό κάνει πάνω-κάτω στα 15-20 ευρώ ;)
Τσεκαρε στον Κογχυλάκη αν θες ή σε κάποιο μαγαζί με φωτπγραφικές κλπ....
Oct 09 2010 12:30
matassos → Tenshi
[QUOTE=Tenshi;435322][B][U]Japan&Anime Party,15 Iouliou@8ball, Thessaloniki[/U][/B]
[U]and GUESS WHAT!!!!!
[/U]
[SPOILER]Και ο χρόνος έχει [SIZE=5][B] Οκτώβρη[/B][/SIZE]!!![/SPOILER][/QUOTE]
xa0xa0xa00xa0x0ax0xa0ax0 και μετα ρωτας απο που και ως που!:hahaha:
btw εχεις εργαλια καθαρισμου (κατι πανακια μια τρομπιτσα και κατι τετοια) φωτογραφικης μηχανης? αν ναι, ποσο τα πειρες περιπου?
Oct 09 2010 12:11
matassos → didimakia
εμεις ολο λεμε να παρουμε μαζι μας, αλλα θα πρεπει να το κουβαλαμε καθε μερα xD (δεν γινετε να το αφησουμε εκει, ειναι με βαρδιες το σχολειο και θα μας τα κλεψουν τα γυμνασιακια!)
τα χερια και τα ακουστικα ειναι η καλυτερη λυση (ισως και κανας μαρκαδορος για ζωγραφικη)
Oct 09 2010 11:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed