Jump to content

Community Status Updates

Photo

dOOpLiSSaKoS → kelborn3

Για πολύ γέλιο μιλάμε όμως έτσι!! χαχαχαχαχα...*wobble wobble* αχαχαχαχαχα!!! Μήπως το θυμάσε το site??
Jan 31 2009 02:54
Photo

kelborn3 → dOOpLiSSaKoS

Bασικα απο κανενα-ειναι παλιο ανιμε φαν made αβαταρ απλα για να γελαμε χΔ
Jan 31 2009 02:38
Photo

dOOpLiSSaKoS → kelborn3

Δεν αντέχω άλλο θα το ρωτήσω!! Dude το sign είναι όλα τα λεφτά...από πιο anime είναι?
Jan 31 2009 02:19
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Οι κακές μάγισσες είναι λεσβίες, εξ ου κ γιατί σε κάθε παραμύθι μια κακιά μάγισσα είναι single κ κινηγάει πάντα μια όμορφη κοπέλα που τυνχάνει να γουστάρει ένα παλικάρι.γιαυτό κ είναι πιο kinky :hahaha: Πιο εύκολα θα σου κάτσει μια εξωγήινη χαχαχα!Τώρα αν δεν έχει το επιθυμητό στήθος υπάρχουν κ οι σιλικόνες που κάνουν θαύματα στις μέρες μας, just try it!
Jan 27 2009 23:49
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Bασικα οι allien κοπελες δεν ειναι και τοσο του γουστου μου-(εκτος και αν συνοδευονται με στη8η σαν της tsunade-προτιμω τις kακες μαγισσες ειναι πιο kinky και επειδη δεν εχουν και πολλα πολλα με αντρες ειναι και πιο ευκολες:tensai:
Jan 27 2009 23:40
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Make love not war with aliens ίσως...Να σε δω πάντως να κάνεις ότι κάνει ο άλλος στο sig σου σε σ-εξωγήινη γκόμενα XD
Jan 27 2009 23:20
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Ti καλυτερο λοιπον απο την εφαρμογη του ρητου make love not war-σε τελικη προω8ω την ειρηνικη συνυπαρξη του πλανητη και τις διαπροσωπικες σχεσεις των δυο φιλων-μη σου πω και την εξερευνηση του διαστηματος:gn2::oo:
Jan 27 2009 22:56
Photo

sLingEr → kelborn3

Η αληθεια να λεγεται ..... βασικα το αβαταρ σου μου αρεσει πιο πολυ ... ολα τα λεφτα ειναι.... και το sig εννοειτε !!!!!!
Jan 27 2009 19:29
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Κ κάπως έτσι θα κάναμε το Γη - Σελήνη κάτι σαν Θεσ/νίκη - Αθήνα, θα πηγαίναμε διαστημικές διακοπές το πιτς (bleach) φυτίλι, μέχρι κ τους νέους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος θα εξερευνούσαμε! Είδες τι προσφέρει to anime world?Εξερευνήσεις στο σύμπαν lol
Jan 27 2009 13:08
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Bασικα αμα το εκανε καποιος irl ο εγκεφαλος του 8α εδινε σημα στο houston να εκτοξευ8ει-πιο πι88ανο ειναι να ακουγες houston we have a lift off:tensai::burningbe3::fromabove:
Jan 27 2009 01:20
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Στον anime κόσμο ίσως!!!Γιατί αν το έκανε αυτό κάποιος in real world, houston θα είχαμε σοβαρο πρόβλημα μετά!!!
Jan 27 2009 00:54
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Μπορεις να μου πεις τι κακο εχει το signature-ισα ισα που δειχνει οτι οταν υπαρχει καλη δια8εση και εξυπηρετικοτητα ολοι ειναι χαρουμενοι στο κοσμο.
Jan 27 2009 00:34
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Χαχαχαχα!το avatar σου ειναι όλα τα λεφτά! Τώρα το sig ...το αφήνω ασχολίαστο... Κ δεν χάθηκα..εδώ είμαι...μα τόσο αόρατη είμαι???
Jan 27 2009 00:03
Photo

kelborn3 → sLingEr

Na sai kala gia to picture comment
Jan 26 2009 12:29
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Που εχεις χα8ει τοσο καιρο-ολα καλα?.Πως σου φαινεται το νεο αβαταρ και signature που εχω?
Jan 26 2009 09:15