Jump to content

Community Status Updates

Photo

kelborn3 → Dark_Venus

Aυτο το ανιμε λεγεται Plawres Sanshiro.Ειναι παλιο κλασσικο ανιμε στην Ελλαδα οποτε λογικο να το ξερεις.Αμα 8ες να το κατεβασεις μπορεις να πας εδω: [url]http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker&search=&category=2&active=1&tor_page=10[/url] Exei τοσο το οστ οσο και ολοκληρη τη σειρα-Ελπιζω να σε εκανα χαρουμενη:byejg9:
Jun 14 2009 16:39
Photo

Dark_Venus → kelborn3

:gotit:
Jun 14 2009 16:01
Photo

Dark_Venus → kelborn3

ΟMG, τι μου θυμησες με την profile pic σου...! Το έβλεπα και γώ μικρή αυτό. Πώς λέγεται;
Jun 14 2009 16:00
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Nomizω οτι τα παραλετε - εγω απλα σας ειπα για οτι γεγονοτα με ρωτησατε και τπ παραπανω.Αν τωρα σας τρωει ο κωλος σας εγω δε φταιω σε τπ :hahaha::hahaha: Οπως λεει και η μαμα μου η8ελεστα και πα8εστα:gotit: Αντε παρτε και ενα ακομα επειδη ξερω οτι 8α με ρωτησετε [spoiler]Επειδη ξερω οτι 8α πατησετε το πρωτο σποιλερ [spoiler]σας βαζω στο καπακι και 2 σποιλερ ωστε να σας δωσω μια ακομη ευκαιρια[spoiler]Αν επιμενετε ομως να δειτε το σποιλερ τοτε καντε ακομα 1 κλικ γτ αυτο που 8α δειτε ειναι ακρως μαγικο.[spoiler]Αν ειστε λοιπον σιγουροι πατηστε το επομενο σποιλερ για να δειτε αυτο:[spoiler]ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΛΚ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑς ΣΠΟΙΛΕΡ ΜΥΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ[spoiler][IMG]http://media.onemanga.com/mangas/00000002/000170972/19.jpg[/IMG][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler] [/spoiler]
Jun 11 2009 18:07
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Kel - chan πέρνα σε παρακαλώ από το profile μου κ κοίτα το προτελευταίο post του Zoro. Don't miss the spoiler tags onegai!:P Κάνουμε ένα δημοψήφισμα κ η γνώμη σου είναι απαραίτητη κ αναγκαία!
Jun 11 2009 13:13
Photo

Night Wizard Seal → kelborn3

Ευχαριστώ!!!!!
Jun 11 2009 12:03
Photo

kelborn3 → Night Wizard Seal

Πολυχρονος και οτι επι8υμεις:nanana:
Jun 11 2009 08:19
Photo

kelborn3 → Yunancy

Koita δεν εχω την απαιτηση να με καταλαβει μια χαζη ξαν8ια που οι ανιμε οριζοντες της περιοριζονται στο μποξερακι του zero:tensai:.Aπο κει και περα οντως χα8ηκα με τις εξεταστικες το ενα το αλλο ειμαι ολο αφκ-αστα να πανε.Εσυ πως τα πηγες?
Jun 10 2009 11:56
Photo

Yunancy → kelborn3

[COLOR=DarkOrchid][B]τι κανεις ρε? [παλι μαλκια εκανες το προφιλ σου βλεπω λολ παλι καλα που δεν μου κοτσαρες και εδω τον αραπη XD ][/B][/COLOR]
Jun 10 2009 10:56
Photo

iristella → kelborn3

[B][COLOR=Cyan]Ουστ!!!! Που πήρες και θάρρος.. Πέρα από την πλάκα αν είναι θα σου επαναφέρω τον αριθμό επεισοδίων που έλεγες εφόσον το πρόγραμμα είναι κάτι το γνωστό. ΧDD [/COLOR][/B]
Jun 01 2009 05:48
Photo

kelborn3 → iristella

Eιναι μη δωσουν στην γυναικα δικαιωματα-κα8αριζει και αυτα που δεν πρεπει να κα8αρισει-απαιτω να ξαναφτιαξεις σωαστα το ποστ μου η αλλιως 8α σε σκατγγιελω στα συνδικατα Κατω η εξουσια
Jun 01 2009 00:56
Photo

iristella → kelborn3

[B][COLOR=Cyan]Σαν πολύ δεν σε έχω κακομάθει εσενα? Αντί να λες και ευχαριστώ που δεν έφαγε όλο το ποστ σβήσιμο μου διαμαρτύρεσαι για δυο λέξεις παραπάνω.:hahaha::hahaha::hahaha: Λίγο υπομονή μέχρι να φτάσω up to date στο anime. Μετά θα περάσω σκούπα το thread σβήνω ακριβώς όσα πρέπει (δεν ξέρω αν πρέπει να χαρείς ή να τρομάξεις με αυτήν την δήλωση):hahaha::hahaha::hahaha: [/COLOR][/B]
Jun 01 2009 00:52
Photo

kelborn3 → iristella

Kαλα βρε ξαν8ια να σβησεις τα κομμεντ για το ετοιμαστειτε ψυχολογικα να παει στα κομματια-το οτι εχουμε ακομα 2 επεισοδια στο συγτκεκριμενο αρκ δνε χρειαζεται σβησιμο λολ:hahaha:
Jun 01 2009 00:44
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

:hahaha::hahaha::hahaha: Κ τι bishounen ε?Μες στην αλυσίδα!!!:awww: Τα μαστίγια μου λείπουν!
May 28 2009 13:42
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Αλλη φορα δεν σου ξαναλεω να δεις ανιμε-Αμεσως επιασες με τα μουτρα στα bishounen.Παλιολιγουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:nbleed:
May 28 2009 13:38