Jump to content

Community Status Updates

Photo

didimakia → Regina

Oχι απο Βεροια ειμαι απλως ειναι οι επιρροες απ ''ΤΟ ΝΗΣΙ'' και το Big Brother με τον κρητικο μεσα XD Οσο για τα μικρα εγω τα συμπαθω πολυ. Γτ τα μισεις τοσο ? Σου αλλαζουν την ζωη
Nov 30 2010 21:42
Photo

Regina → didimakia

Χαχαχα. Έτσι πρέπει. Ειδικά όταν αυτές οι ευκαιρίες προέρχονται από μικρά ατσούμπαλα ανθρωποειδή που στριγκλίζουν όλη την ώρα μες τα αυτιά σου σα δαιμονισμένα και τρέχουν πάνω-κάτω λες και τα βαλές στην πρίζα. Και όχι, δεν είναι ότι έχω κάτι προσωπικό με τα πιτσιρίκια, απλά τα μισώ ανεξαρτήτου φύλου και εθνικότητας :P Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, κανονικά θα έπρεπε όλη η ανθρωπότητα να τα μισεί, δε βρίσκω κάτι χρήσιμο πάνω τους, εκτός κι αν είσαι επιστήμονας και μελετάς την ηχορύπανση. Anyway, αρκετά με την φλυαρία μου, πριν σε αφήσω στην ησυχία σου να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο. Είσαι κρητικός? :P
Nov 30 2010 20:48
Photo

didimakia → Regina

Χεχε χαιρομαι για το θρεντ.. ηδη 2 ποστ μπηκαν και στο Ηall Of Fame :D Οσο για το κοπελι,λεγαμε απο καιρο να παιξουμε μπαλα μετα απο τοοοσο καιρο αλλα δεν ειχαμε μπαλα και μας εκατσε αυτο το γεγονος.. Aρπαζω καθε ευκαιρια την ζωη μου ;) Χαχ XD
Nov 30 2010 02:51
Photo

Regina → didimakia

My pleasure. Έπρεπε να σε είχα κάνει καιρό τώρα. How silly of me. Btw το θρεντάκι σου έχει πάρει φωτία. Προβλέπεται τρελή επιτυχία, προσωπικά μιλώντας κάθομαι και το χαζεύω με τις ώρες. Κι όσο για το κοριτσάκι που αποδείχθηκε τελικά αγοράκι και κυνήγαγε την μπάλα, καλά του κανες του σκασμένου! Μισή σπιθαμή άνθρωπος μου θέλει και ποδόσφαιρο. Άκου εκεί πράγματα...
Nov 30 2010 02:23
Photo

didimakia → Regina

Thnx for the friend request :D
Nov 30 2010 00:52
Photo

didimakia → zoro77

Χαχα θενξ :D
Nov 29 2010 17:57
Photo

zoro77 → didimakia

[QUOTE] Οσο για την internetικη πειρατεια δεν χρειαζεται καν να το αναφερεται μιας και ολοι αγαπαμε το One Piece :P [/QUOTE] πολύ πετυχημένο!
Nov 29 2010 17:50
Photo

Jorg → didimakia

Χαχα, thanks! Here you go [spoiler][IMG]http://i920.photobucket.com/albums/ad42/Gyoru/247904.jpg[/IMG][/spoiler] Την συγκερκριμένη την βρήκα τυχαία στο google. Συνήθως κατεβάζω από [url=http://www.theotaku.com/]εδώ[/url]
Nov 25 2010 07:32
Photo

didimakia → Jorg

Fuck you and your fucking epic image collection! Δωσε μου λινκ απο το desktop σου τωρα! :P Υ.Γ. απο DA μονο κατεβασεις?
Nov 25 2010 01:59
Photo

zoro77 → didimakia

το anime(50 επεισόδια) τελειώνει έτσι που δε σου δημιουργεί τη περιέργια να το συνεχίσεις. Δεν είναι δηλαδή σαν το one piece. Παρ'το σαν ένα έργο που έχει τρεις ταινίες στο cinema και εσύ αρκήσαι με την πρώτη. Σε καταλαβαίνω πάντως για τα ongoing. Π,χ εμένα όσο κι αν μ'αρεσει το one piece δε θέλω να τελειώσει σε 7-8 χρόνια αλλά πολύ πιο νωρίς...
Nov 24 2010 17:28
Photo

didimakia → iristella

Δεν το κοιταξα καν αλλα ξερω τι πανπονηρη εισαι συ τσουπρα.. γι αυτο το λεω!
Nov 24 2010 05:20
Photo

iristella → didimakia

Δημοσιεύτηκε σε Shoujo mangazines και σου λέω οτι μέσα γίνεται του Oppai το κάγκελο, για ποιό yaoi μου μιλάς? XD Περισσότερο yaoi έχει το one piece μέσα. [I][SIZE=1]And truth to be told Lui may sparkle but he is getting more ladies than all the great GAR series leads together.[/SIZE][/I]
Nov 24 2010 05:04
Photo

didimakia → iristella

Μπα δεν με συμφερει xD Υ.Γ. αμα εχει εστω και λιγο Yaoi να μα την παναγια σ'εσφαξα στο γονατο!
Nov 24 2010 04:50
Photo

didimakia → zoro77

Αμα αρχισω ομως το anime θα θελω να διαβασω και το μανγκα Τ_Τ
Nov 24 2010 04:48
Photo

zoro77 → didimakia

όχι τελειωμένο είναι στο anime(1η σεζόν) απλά στο manga συνεχίζει ακόμα... δηλαδή δε χρειάζεται να ξεκiνήσεις το manga αφού το anime έχει αρχή, μέση και τέλος. Εμένα δηλαδή με καλύπτει μόνο τo anime...
Nov 24 2010 03:08