Community Status Updates
kelborn3 → didimakia
Ναι, κλασσικα επειδη το ειχα ζητησει κιολας.Ας ελπισουμε να βγω βισματιας απο κανα γνωστο για να την περασω λιγο πιο ζωη και κοτα...μακαρι να μου κανει τετοιο δωρο ο αγιος βασιλης:bike:
Dec 05 2010 03:50
didimakia → kelborn3
Γαματα... Ερχεται και μενα η σειρα μου σιγα σιγα >.<
Πεζικο θα πας?
Dec 04 2010 21:08
kelborn3 → didimakia
Ναι, συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια.Τουλαχιστον εγω την παλευω για κανα μηνα ακομα.Μετα να δουμε τι 8α κανουμε που θα ειμαστε πιο φλουδα απο ποτε...
Dec 04 2010 20:48
Regina → didimakia
Και καλά κάνεις.Είμαι ο τρόμος που πετάει τη νύχτα.:8):Στο περίπου.:hot:Προσπαθώ τουλάχιστον...:unlucky:
Αλλά όχι με παρεξήγησες, δεν είναι ότι έχω φαντασία, απλά είμαι αρκετά τρελή για να κλέψω φούρνο και αρκετά γκαντέμω για να συλληφθώ, οπότε...καταλαβαίνεις...:P
Dec 04 2010 18:35
Regina → didimakia
[QUOTE]Χοχο θα εχουμε να το καμαρωνουμε στα αγγονια μας...
''Καποτε στην anime.gr ηταν η γνωστη τρελόεπιστημονας Βιολογιας ή οποία αφού έσκισε το πτυχίο της καταλάθως συνελήφθη για αποτυχημένη κλοπή μάφιν πάνω σε πατίνια από ομόνυμο φούρνο με τη χρήση πλαστικού φωτόσπαθου.'' [/QUOTE]
Τώρα νομίζω πως έγινε τέλειο :P
Dec 04 2010 18:19
didimakia → Regina
[QUOTE]Χοχο θα εχουμε να το καμαρωνουμε στα αγγονια μας...
''Καποτε στην anime.gr ηταν η γνωστη επιστημονας Βιολογιας ή οποια συννεληφθη για κλοπη τραπεζας.''[/QUOTE]
Καλυτερα τωρα? XD
Dec 04 2010 17:59
Regina → didimakia
Πςςςς τιμή μου ρε συ....Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα καμαρώνετε...Να τραβάτε τα μαλλιά σας μου φαίνεται πιο πιθανό. :P
Dec 04 2010 17:54
didimakia → kelborn3
[QUOTE]κατι το ψαξιμο για δουλεια[/QUOTE]
This.
Δεν μπορω να βρω με τιποτα. Ειμαι στενα αυτες τις μερες.. ειχα και μια απογοητευση. Γαματα με κεφαλαια γραμματα..
Dec 04 2010 17:14
kelborn3 → didimakia
Ε ναι, κατι το fapsubbing κατι το ψαξιμο για δουλεια μεχρι να παμε φανταροι, δεν εχω χρονο για τιποτα.Εσυ πως τα περνας?
Dec 04 2010 09:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed