Community Status Updates
didimakia → iristella
Μην με πιεσεις!!!!!1
xD
Μπορει να το checkαρω καποια στιηγμη.. κανονισε κακομοιρα...
Nov 24 2010 02:58
iristella → didimakia
Well κακώς γιατί το Ludwig είναι επικούρα. Και είναι μόνο τέσσερα τομάκια στα οποία κάνεις καινούριο συκώτι από το γέλιο. Σε όσους και όσες το έχω προτείνει το έχουν λατρέψει (και το έχω προτείνει και σε κάποια πολύ δύσκολα άτομα XD).
Όσο για το Battle Royale θα σου πω μόνο ότι ψάχνω τα novels atm. 15 volumes σε μία μέρα και δεν βαρέθηκα λεπτό.
Anw your choise. Δεν σε πιέζω.
Προς το παρόν έχεις λίγα. Κάτσε να αρχίσουν σιγά σιγά να μαζεύονται και θα χάσεις τον μπούσουλα. Ενώ στο MAL ξεμπερδεύεις κυριολεκτικά με δύο κλικ, και το mangaupdates έχει ειδοποίηση για το πότε βγαίνει νέο chapter (epic feature).
Nov 24 2010 02:47
didimakia → iristella
Battle royale θελω να το διαβασω καποια στιγμη...
Το αλλο δεν ξερω.. δεν με πολυτραβηξε...
Anyway thnx..
Και γτ δυσκολευομαι? πιο ευκολο μου φενεται xD
Nov 24 2010 02:41
zoro77 → didimakia
επειδή μου έχεις προτείνει τόσα anime :thumbup:θα σου προτείνω και εγώ ένα:P: [U]kenichi[/U] [SIZE=1]ελπίζω να μην το έχεις δει[/SIZE]
δεν έχει και την τρομερή υπόθεση αλλά έχει πολύ γέλιο και πολλές ομορφιές!!!
Nov 24 2010 00:34
iristella → didimakia
Lol δυσκολεύεσαι χωρίς λόγο έτσι . Anw MAL και Mangaupdates παίζει να σε εξυπηρετήσουν πολύ αργότερα οπότε έχε τα κατά νου.
Λοιπόν καταρχάς να σου δώσω ένα ωραίο θριλεράκι με το όνομα [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1201"]Battle Royale[/URL] που εφόσον βλέπω ότι διαβάζεις Gantz δεν θα σε πειράξουν ούτε τα αντεράκια που πετάγονται πέρα δώθε αλλά θα έχεις και ένα ολοκληρωμένο στόρυ που το έγραψε κάποιος που δεν είναι υπό την επήρρεια ναρκωτικών.
And since you like ecchi and comedy και φαντάζομαι σου αρέσουν οι φανταστικοί κόσμοι να σου δώσω και μία συλλογή με εναλλακτική απόδοση κλασσικών παραμυθιών. Ακα Black comedy. (μη σου πέσει βαριά η κουλτούρα και το gore και μελαγχολήσεις). [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1269"]Ludwig Kakumei[/URL](κοινώς τον τρελαρα από το παλέρμο τον θυμάσαι? Αυτον~) Horror στοιχεία που συνδυάζονται με γέλιο έναν αξιολάτρευτο γυναικά κάφρο μια μαζόχα μάγισσα και μια κοκκινοσκουφίτσα snipper σε κόκκινο βινύλ, πλαισιωμένα από ντεκολτέ μεγέθους C+, πολύ τρέλα και κορδέλα και στοιχεία πάρα πολύ γλυκού Romance ανακατεμένα με random φάσεις. Α και απίστευτο σχέδιο. ^^'
Nov 23 2010 04:45
didimakia → iristella
Δεν usarω το site αλλα τα κραταω σε text ;)
Here it is...
[URL=http://img98.imageshack.us/i/20101123033942.png/][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/1330/20101123033942.png[/IMG][/URL]
Αντε δωσε καμμια προταση...
Nov 23 2010 03:44
Putin → didimakia
Κοίτα, πολλοί με πίεζαν να το συνεχίσω λέγοντας ότι καλυτερεύει, αλλά από συνειδητοποιημένο shounenά έμαθα πως καλυτερεύει = βγάζει φωτιές και απ'τον πάτο του.
Και γενικά δε συμπαθώ καθόλου τα σόνεν, οπότε χλωμό το κόβω. :P
[SIZE=1]Αν θέλω να δω ξύλο θα δω Karas να το φχαριστηθώ.[/SIZE]
Nov 23 2010 03:39
iristella → didimakia
Έχεις MAL να σε ελέγξω? ΧD (Βασικά να σου δώσω κανά manga να διαβάσεις και καμία δική μου πρόταση)
Nov 23 2010 03:37
didimakia → iristella
Τς τς τς!
Και εγω σημερα αρχισα Pluto... Ειμαι ηδη στο 3ο chapter... χααααααααα!
Φενεται εξαιρετικο...
Nov 23 2010 03:36
didimakia → Putin
Το katekyo hitman reborn το ανιμε πραγματι ειναι αθλιοτατο!!!11
To manga ομως ειναι αλλη κλαση... ριξτο μια ματια... Απλως τα πρωτα -Instert number here- chapter ειναι καθαρα εισαγωγικα χωρις ουτε μια μαχη... μετα θεριζει :)
Nov 23 2010 03:34
iristella → didimakia
Akumetsu και Vagabond κατά κύριο λόγο και ήδη ξεκίνησα Vinland Saga και Pluto. Και παράλληλα έχω και περίπου 60 ongoing που παρακολουθώ και τα shorts. Χωρίς να λαμβάνω υπόψιν μου τα anime και τα j/k doramas έτσι? Οπότε ναι.... Πώς να το θέσω κομψά. Δεν με συγκινεί πολύ το OP atm. XD
Nov 23 2010 03:34
iristella → didimakia
Mα ένα πράγμα να με πιάνει νύστα κάθε φορά που το πιάνω? :P Plus better manga happened to get in my way. ^^ Αλλά όποτε το θυμηθώ διαβάζω και από λίγο. Όχι ότι με καίει βέβαια αλλά anw.
Nov 23 2010 03:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed