Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Eva_But_No_Apple → didimakia

Hahahaha Εδω και τρεις ωρες βλεπω απο ενα τελευταααααιο episode One piece...
Δεκ 06 2010 06:17
Φωτογραφία

didimakia → Eva_But_No_Apple

Να την μυησεις με το ζορι στα ανιμε ! Χαχ. Τεσπα. Παω γι υπνο εγω.. Κουραστηκε το σωμα μου το φιδισιο...ςςςςς Καλη σου νυχτα :D
Δεκ 06 2010 06:13
Φωτογραφία

Εχει δει μισο επεισοδιο Bleach και εχει ακουσει με το ζορι το 1/3 του death note τι account na kanei? το χω δει 2 φορες το Black Sheep . Την δευτερη το βλεπεις με αλλο ματι.... θενχ για την ζεστη υποδοχη :awww:
Δεκ 06 2010 05:53
Φωτογραφία

:O και βαζελι?! Αυτα ειναι. πες την να κανει account χαχα. Αν και δεν ασχολουμαι με πολιτικη ~_~ Το εχεις δει το μαυρο προβατο ωρε? Θα τα τσεκαρω τ'αλλα. Θενξ ε λοτ και Welcome to our [S]lovely[/S] family :P
Δεκ 06 2010 05:46
Φωτογραφία

Ασε...πολιτικη και παο. Αν και ακουει καλη μουσικη... Το Γελιο αυτη η ταινια!!! Δες επισης Hot Fuzz,Shaun of the Dead αρκετα καμενες και πολυ αγγλικο μαυρο χιουμορ και ψαξε στο u-tube για το rare exports ειναι 2 ταινιεσ μικρου μηκους με...χριστουγεννιατικο θεμα
Δεκ 06 2010 05:42
Φωτογραφία

Εγω το τελευταιο θριλλερ που ειχα δει και γελουσα 10 ωρες ηταν το Black Sheep. Δες τραιλερ να γουσταρεις χαχα Για μπαλα? ειναι ποδοσφαιροφιλη? χαχα
Δεκ 06 2010 05:34
Φωτογραφία

Χαχαχαχ ποιο παλικαρι? Dont worry τα παντα βλεπω χτες ειδα το piranha 3D(in 2D :P) τα σπαααααει! δν εχω γελασει ποτε σε ''θριλλερ'' τοσο πολυ με την αδελφη μου θα μιλησετε για τα θεματα των εακ...για μπαλα...
Δεκ 06 2010 05:25
Φωτογραφία

Jesus christ. Λοιπον απο ολες παιζει να ξερω και καμμια, χμμμ 0? ναι, ναι. 0 ταινιες! XD Λοιπον ειναι ενα παλικαρι εδω στο forum τον οποιο ξερω, και εχει και αυτος κολλημα με τις retro ταινιες... δεν πας καλυτερα σ'αυτον ? χαχα Φερε την αδερφη σου να μιλησει μ'εμενα καλυτερα χαχαχα.
Δεκ 06 2010 05:18
Φωτογραφία

Η χρυση δεκαετια του κινηματογραφου! Ειναι εθισμος τα 40ς... αν και τωρα κατεβαζω ταινιες που εχουν να κανουν με ζωγραφους ειτε ως βιογραφιες ειτε ως υπο8εση . Κατι σαν αρχειο για το εργαστηριο που ειμαι στην σχολη . Τσεκαρε λιστα: My kid could paint that Great expectations miss potter Fur Local color Pollock Basquiat Klimt The Horse's Mouth El sol del membrillo Herb.And.Dorothy Un dimanche a la campagne Museum Masterpieces - The Metropolitan Museum of Art Sketches of Frank Gehry The Universe of Keith Haring. Brush With Fate The_Eloquent_Eye Edvard Munch Seraphine Andrei Rublev Frida Girl.With.A.Pearl.Earring Goya's Ghosts Caravaggio Age.Of.Consent A.Man.Named.Pearl. La Belle Noiseuse Akira Kurosawa's Dreams Crumb The.Agony.And.The.Ecstasy Chihwaseon (Painted fire) THE_DRAUGHTSMAN'S_CONTRACT New York Stories In Praise of Love the.belly.of.an.architect Artemisia - Passione Estrema All the Vermeers in New York F for Fake I Shot Andy Warhol Henry Darger - The Realms of the Unreal Love Is The Devil Lust For life Modigliani Rivers and Tides - Andy Goldsworthy MOULIN ROUGE (1952) The.Mystery.of.Picasso The Pillow Book The.Post.Impressionists.Paul.Gauguin Vincent and Theo High Art American Splendor cashback art school confidential NAI exw kaei.
Δεκ 06 2010 05:09
Φωτογραφία

Xαχαχα.. Παντως εσυ εισαι σε αλλο επιπεδο.. τι '40 ταινιες τι, τι τι... Χαμος XD Εμενα Διαχειρηση και Διοικηση Εργων >.<
Δεκ 06 2010 05:01
Φωτογραφία

ΤΙΠΟΤΑ δεν βλεπει ,ειναι η προσωποποιηση τησ ασχετοσυνης και της αδιαφοριας... Καλα και εγω τωρα αρχισα... Παντα ηθελα να ασχοληθω με μανγκα επειδη ετσι αρχισα την ζωγραφικη κατα καποιον τροπο... Τι σπουδαζει? εμενα βιολογος το καμαρι μου :P
Δεκ 06 2010 04:54
Φωτογραφία

Αυτη η ιδια βλεπει? Eμενα σπουδαζει Λαρισσα, μου σπαει τα νευρα και ΔΕΝ μου εχει λειψει XD
Δεκ 06 2010 04:47
Φωτογραφία

Ε δεν τα κραζει ακριβως...Εμενα κραζει που καιγομαι! Σπουδαζει πατρα και παρολο που γενικοτερα μου σπαει τα νευρα μου χει λειψει...
Δεκ 06 2010 04:46
Φωτογραφία

Γτ εχω και εγω διδυμο χαχα Αυτος ομως κραζει τα anime/mangas xD Εσενα τα κραζει ή βλεπει?
Δεκ 06 2010 04:41
Φωτογραφία

Thanks Thanks Gt didimakia? Egw exw didumh adelfh :P
Δεκ 06 2010 04:39