Community Status Updates

Tenshi → MisaYoshiko
aaa...gome...αλλα τι να κανω....δεν βρηκα ticker και τα αλλα κοστιζουν παρα πολυ που να παρει.... (και τα οικονομικα μου ειναι ...αστα να πανε σε λεω :P ) πιο σ/κ σκεφτεσαι να ανεβεις...αιντε...να ρθεις...θα σε περιμνουμε!! :)

MisaYoshiko → Tenshi
τελικα εκατσα ειδικα για το παρτυ και φευγω κυριακη και εσυ δεν θα ρθεις:Ρ δε πειραζει. ααα..λεω να ανεβω σαλονικα καποιο σουκου

Tenshi → MisaYoshiko
γμτ το ποσταρα σε εμενα το πιο κατω...μπερδευτηκα...κολλησε χθες το mozzila :P

Tenshi → MisaYoshiko
εγω παλι σημερα ξεθεωθηκα...τρεξιμο στο γηπεδο....κολυμβητηριο μετα....μπασκετα και ποδοσφαιρο πριν απο λιγο....ποναει ολο μου το σωμα...αλλα το μπανιο...μπανιο!!!
χεχε....ερε δεν εχετε και καμια χαλκιδικη εκει κατω να γουσταρετε,να πηγαινετε οποτε θελετε για μπανιο!!!! :/

MisaYoshiko → Tenshi
αιγινα θαλασσα. ρε συ δουλευς φουλ δεν εχω παρει αδεια ακομα και σαββατοκυριακα ολο και κατι αλλο εχουμε κανονισει. ασε που η παρεα μου δεν κανει μπανια..οποτε με ποιον να παω? :( θα κανουμε το σαββατο στο παρτυ?

Tenshi → MisaYoshiko
Σημερα εκανες βρε το 1ο σου μπανιο!? μπορω να πω οτι αργησες αρκετα !!! :P (σε πισινα η στη θαλασσα εννοειες!!) ??? Oo

Kurisu → MisaYoshiko
oopsie, δικιο εχεις την ειχα φτιαξει δεν κοιταξα ποσο μεγαλη ειναι XD

Tenshi → MisaYoshiko
αυτα ειναι ολα τα παλια που ειχα σβησει...απο δω και περα δεν τα σβηνω....ειχα σπαστει με κατι που εγινε....αλλα ολα οκ τωρα....τελικα ηταν κλειστη η πισινα που να παρει....!! :/

MisaYoshiko → Tenshi
μολις ειχα γυρισει απ εξω. απορια: γιατι σβηνεις τα βι εμς???:Ρ

Tenshi → MisaYoshiko
τι εκανες πουλακι μου στις 2 το πρωι?!
δεν κοιμοσουν?!? :P
ειχα ξεχασει να αποθηκευσω το νουμερο και ειδα την αναπ και κατι μου θυμισε το νουμερο!!! ;)