Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zanza → MisaYoshiko

εεε είναι ένα πράσινο χόρτο ...βασικά έτσι αποκαλεί ο sanji τον luffy στο one piece:P
Aug 28 2009 18:39
Photo

MisaYoshiko → Zanza

ισως αν ηξερα τι σημαινει:Ρ
Aug 28 2009 18:35
Photo

Zanza → MisaYoshiko

εισαι και εσυ μαρίμο :P ?
Aug 28 2009 15:41
Photo

MisaYoshiko → Zanza

exoume idio xrwma malliwn :P
Aug 28 2009 03:10
Photo

Tenshi → MisaYoshiko

οκειιιι οοοοοοοοοολαααααααα τα ξερω............... :P hahaha!!! θα τα πουμε αν ειναι απο δευτερα!!
Aug 01 2009 16:09
Photo

MisaYoshiko → Tenshi

που ξερεις οτι περασα καλα στο παρτυ?:Ρ εγω παω αταλαντη(λαμια) σημερα και δευτερα βραδυ θα παρω το τρενο απο κει με 6 παιδια και θα ανεβω σε σενα. αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι θα μενω χαλκιδικη. θα σ στειλω στο κινητο γιατι θα κλεισω το πισι τωρα
Aug 01 2009 14:53
Photo

Tenshi → MisaYoshiko

hello!!! τι λεει ολα καλα...βλεπω περασαμε καλα στο παρτυ!! λοιπον εγω θα κατεβω αθηνα στις 13 αυγουστου και θα φυγω στις 14 απο πειραια....!! οποτε τωρα στο λεω πιο νωρις για να ξες!! :P
Aug 01 2009 13:39
Photo

red pyramid → MisaYoshiko

1. ok, as you command :P :) 2. ο ρούσος είναι θεός. τον είχα στο δεύτερο στο μάθημα οπτ. επικοινωνίας και βασικά αυτόν σκέφτομαι αν κάνω το ΒΑ. Σε εμάς είχε τη συμπάθεια των παιδιών, απλά ήταν αυστηρός και χάλαγε λίγο τους πιο κοιμισμένους. 3. αυτό είναι σίγουρα καλό. μακάρι να πάνω καλά τα πράγματα και να βρείς εύκολα όταν αποφασίσεις να αλλάξεις. Βοηθός καθηγητή νομίζω θέλει να έχεις κάποια εμπειρία αρκετών ετών για να μπορέσεις να γίνεις, αλλά αυτό είναι απλά δικιά μου υπόθεση.
Jul 23 2009 22:25
Photo

MisaYoshiko → red pyramid

re c kane me add msn
Jul 23 2009 22:20
Photo

1ον: δεν εχει ΑΝ ερθεις. θα ερθεις για να τα πουμε:stubborn: 2ον: ειχα τον ρουσσο ο οποιος δε ξερω αν τον ξερεις αλλα ειναι ο αγαπημενος μου καθηγητης ειναι τελειος και παραδοξως δεν τον συμπαθει κανεις 3ον: δουλευω 2μιση χρονια σε μια εταιρια ως γραφιστρια και ετσι δεν χρειαστηκε να ψαξω (ακομα) τον σεπτεμβρη θα κανω αιτηση στην σχολη για δουλεια(θα θελα να δουλεψω ως βοηθος καθηγητη στον ακτο) και μαλλον θα παραιτηθω για να βρω αλλου η θα ψαξουμε μαζι με ενα φιλο μου απο τη σχολη που θελουμε να δουλεψουμε μαζι
Jul 23 2009 22:15
Photo

Χμ....περί των τεχνικών, αν έρθω το Σάββατο και τύχει και γνωριστούμε απο κοντά, νομίζω μπορώ να έχω 1-2 ενστάσεις σχετικά. Εσύ ποιον είχες έντυπο δηλαδή? Άκυρο αλλά εσύ έχεις βρεί τώρα που τελειώσαμε καμιά δουλειά? Εγώ απο την ώρα που έκλεισε η σχολή ψάχνω και έχω ψιλοαπελπιστεί ως τώρα ( αν γίνομαι αδιάκριτος σόρρυ, δε χρειάζεται να απαντήσεις).
Jul 23 2009 22:09
Photo

οχι γιατι δεν τον ειχα...απλα τον ειχα γνωρισει στην αρχη της χρονιας, μετα εμαθα οτι ειναι φιλος της μανας της κολλητης μου, και γενικα ψαχτηκα τοσο πολυ με την δουλεια και πορωθηκα και ζηλεψα:unlucky: πωπω τι τεχνικες ειναι αυτες
Jul 23 2009 22:00
Photo

Σας έδειχνε και εσάς τα μωσαικά του? :P
Jul 23 2009 21:51
Photo

MisaYoshiko → Tenshi

χεχε οκ..και φαντασου δεν εχω ξαναρθει πανω!! θα σε παρω οταν ειναι
Jul 23 2009 21:49
Photo

Tenshi → MisaYoshiko

ερμμ αναλογα με το τι θα εχεις διαθεση!!! ενταξει θα σε γυρισω να δεις την πολη εννοειτε!!! το τηλ μου το εχεις οποτε οταν ειναι να ανεβεις στελνεις μνμ!!
Jul 23 2009 21:47