Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Cassiel → MisaYoshiko
Δεν έχει τσα:hahaha:!!!Αρπάζεις το επόμενο τρένο ASAP και ανεβένεις Θεσσαλονίκη για τις 25:joyful:!!!Αν δεν το κάνεις θα βάλω τον Kurosaki να σε απαγάγει και να σε φέρει πάνω μαζί του:bike:.Και μιας και θα είσαι πάνω, μένεις και μόνιμα εκεί, τώρα που ξέρεις ότι όλα είναι 'ΟΚ':hiding_something:.

psofia → MisaYoshiko
Count me in for the eating meeting. Βαριέμαι να postάρω στο topic :P

MisaYoshiko → Guest-13157
[url]http://www.bakabt.com/torrent/142086/Gundam_SEED_DESTINY_01-50_Final_Plus_Dual_Audio_H264_AHQ.html[/url]

MisaYoshiko
→
Zanza
nai tha erthw.. pio arga omws.. an thes kane me add msn n t poume einai ligo kourastiko apo dw

Zanza
→
MisaYoshiko
ποπο ετσι ετσι ξεσκισε το....βασικα εμις οι αντρες θα τα χασουμε που θα τα χασουμε μια μερα ε τα ξεσκιζω απο τωαρα χαχαχα και **** τις aντιθεσεις εχω δει ατομα να κανουν τεχνη με το μαλλι τους πολλυ ψαγμενα πραγματα χαχα απορο να δω πως εινaι και το δικο σου... θα ερθεις στο beach party? χάρηκα και εγώ :D

MisaYoshiko
→
Zanza
το υπολοιπο εχει περασει πολλα... μαυρο, μωβ, πρασινο, μπλε, φουξια, ξανθο παλιοτερα. ετσι τα εβαψα κοκκινο-καστανο ολο και αφησα μονο μια τουφα πρασινη. πλακα εχει κανει αντιθεση.. και αριστερα ειναι κοντα, δεξια ειναι μακρια... μπαι δε γουει με λενε ναυσικα ^^ χαρηκαααα

Zanza
→
MisaYoshiko
χεχε ειμαι νεοσύλεκτος...ελπίζω οι παλιοί να μήν μού κάνετε καψόνια χαχα...μια τούφα μονο? :o το αλλο υπόλοιπο τι χρώμα ειναι :p? btw μέ λένε Δημήτρη....και εγώ το έχω αφίσει το one piece τελευτέα και μένα με κράζουνε χαχα + οτι δέν βλέπω bleach χαχα

MisaYoshiko
→
Zanza
αα ετσι εξηγειται:Ρ εχω μεινει στα πρωτα επισοδεια του one piece οσο και αν με βριζουν ολοι:Ρ ναι και μενα ειναι ακριβως το ιδιο πρασινο οχι ολο, μια τουφα δεξια. λοιπον καινουριος εισαι εσυ?

Zanza
→
MisaYoshiko
βέβαια τώρα ξέβαψε η μοικάνα και θέλει βάψιμο :O Btw και εσένα πράσινο ειναι ?:awww: