Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

MisaYoshiko → Cassiel
καλα οι τυποι ειναι γτπκ οσα ντιβιντια παρηγειλα μ ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσινα και με ρωτησαν να τα φερουν ειπα και και ενα π ελεγε 2 ευρω μου ειπαν 15. οτι να ναι. και η λιστα τους δεν ειναι καν πληρης...:(

Cassiel → MisaYoshiko
Βασικά όλα τα DVD & VHS που έχουν το [Hentai] από δίπλα είναι της Silver Star.Φυσικά έχει βγάλει και μη hentai αλλά αυτά δεν τα σημειώνω κάπως να ξεχωρίζουν γιατί δεν βλέπω τον λόγο. Τσέκαρε εδώ πάντως :
[url]http://www.videosun.gr/dvd/25,Manga[/url]
Κάνε scroll down είναι κάμποσες σελίδες. Εγώ νομίζω ότι τα έχω όλα στην λίστα.Αλλά δεν έχω δει ακόμα την δικιά σου και μιας και ασχολούμε καθημερινά στον ελεύθερο χρόνο πλέον με το Hall of Fame θα πάρει πολύ καιρό πριν κάνω αναβάθμιση το θέμα αυτό πέρα από ορισμένα links.Πέρα από αυτό αν δεν το έχεις δει όπουνανε τελειώνω στο Hall με τα της Θεσσαλονίκης σε μερικές μέρες και μετά πιάνω την Αθήνα.

MisaYoshiko → Cassiel
καλημερα παναγιωτη. ηθελα να σε ρωτησω.. εχεις μηπως καποια λιστα που να εχει ολους τους τιτλους της σιλβερ σταρ? ειδα πως εχεις καποια στη λιστα με τα ανιμε που εχουν κυκλοφορησει στην ελλαδα, αλλα ψαχνω πιο συγκεκριμενα μονο τα ανιμε της σιλβερ σταρ

ZeD → MisaYoshiko
Εμ, βασικά δεν ξέρω κ τόσα άτομα από εδώ οπότε δεν ήξερα αν θα φανεί σπαστικό το ποστ μου. Σορυ μπαι δε γουεη :Ρ Εμένα γενικά μ αρέσουν τέτοιου στυλ ανιμε και το Σιγκουρουι δεν θα με χάλαγε να το ξαναδω για πολλοστή φορά.

MisaYoshiko → ZeD
νομιζω οτι αν απαντουσα ξανα θα κατεληγα να σπαμαρω:Ρ εννοεις πως δεν εχεις συναντησει ατομα εδω μεσα να ειναι τοσο υπερβολικα και τοσο σπαστικα οσο και το ποστ σου? γιατι εγω νομιζω οτι παραειναι πολλα:Ρ οποτε γιατι να μην το παρω σοβαρα? παντως για το σιγκουρουι εγω ψηνομαι να το δω πολυ

MisaYoshiko → Vagelio
Αμα ανεβεις πανω θα παθεις ολιγον πλακα:Ρ γραφιστικη και εγω:Ρ και γω ηθελα να παω επαγγελματικο λυκειο, αλλα δε πηγα, λεω να παω τωρα στα γεραματα:Ρ

Vagelio → MisaYoshiko
Έτσι εξειγήται. Δεδν έχω ανεβεί πάνω, έχει κι εκεί υλικά και είδη σχεδίου (να είμαι προετιμασμένη και για δεύτερο nosebleed δηλαδή XD).
Mην ανοισυχείς, και εγώ θα κλαίω σε λίγο με το κτίριο της δικιάς μου σχολής Τ^Τ. Γραφιστική κι εσύ? Σπούδασα κάποια βασικά στο επαγγελματικό λύκειο και την είχα σαν πρώτη επιλογή μου....

rahxephon → MisaYoshiko
[B][I]Αν θες κανένα διαμέρισμα πες μου.Έχω κάμποσα για πώληση ή ενοικίαση....[/I][/B]

MisaYoshiko → rahxephon
μονο το σπιτι σου δεν εχεις πουλησει ακομα...:Ρ τι συλλογη εχεις ανθρωπε μου??? :Ρ

MisaYoshiko → Vagelio
Μπορει να ειχες πετυχει το ωραριο μου αλλα να μην με ειδες επειδη ειμαι χωμενη κυριολεκτικα σε ενα γραφειο στον 1ο οροφο. Εγω συγκινουμαι με το παλιο κτιριο, δεν ηθελα να το αλλαξουν Τ_Τ γραφιστικη εκανα

Vagelio → MisaYoshiko
Μια φορά το έχω επισκεπτεί μέχρι στιγμής και μάλλον δεν πέτυχα το ωράριο σου, όσο για τον ΑΚΤΟ ο Φίλλιπος μου είχε δείξει το κτίριο όταν με ξεναγούσε στην περιοχή (καλά έκαναν που το άλλαξαν πιστεύω, ήταν κάμποσων χρονών). Κόμικ σπούδασες?

MisaYoshiko → kleidokrator
[url]http://myanimelist.net/anime/3192/Tobira_o_Akete_%281986%29[/url]
αυτο το ξερεις?

MisaYoshiko → Vagelio
Βαγγελιω δουλευω στο Art Center, και γενικα ειμαι θαμωνας χρονια καθως τελειωσα τον ακτο που ηταν εδω στην 3η σεπτεμβριου