Community Status Updates

MisaYoshiko → Ramona
σ ευχαριστω πολυ^^ και αν θελησεις κανενα πινακα εδω ειμαστε:Ρ

didimakia → MisaYoshiko
Μπα, απο ελευθερο σχεδιο ειναι σκραπας.
Δεν εγινε τιποτα γτ φαγαμε πουλο με τις βασεις και οι προπερσυνες που σ'ειχα πει ανεβηκαν κι αλλο. Ο αδερφος μου περασε Λαρισσα και εγω δεν περασα για 5 μορια χαχχα

MisaYoshiko → didimakia
εννοω επειδη ειπες οτι ξερεις οτι δεν ειναι σωστη μπας και με βοηθουσες τι να κανω :Ρ και τωρα ειδα και την συζητηση που καναμε περυσι. τι εγινε τελικα με τις μεταγραφες κ αυτα π ηθελες?

didimakia → MisaYoshiko
Βασικα δεν ξερω τι εχει, εσεις λετε οτι δεν σας αρεσει. Εγω την λατρευω <3

MisaYoshiko → shinigami94
οχι, στο σπιτι εχω ratio 10 αν δεν κανω λαθος. απλα ειμαι δουλεια και δε θελω να μπω απο δω, ουτε να κανω αλλο προφιλ

MisaYoshiko → shinigami94
και οπως ειδα στη συνομιλια μας σε ευχαριστω μια φορα το χρονο :Ρ

SkullKaizer → MisaYoshiko
γεια! just spamming για το meeeting ζωγραφικης που θελω να κανω [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10257[/url] < σηζητιση εδω ^0^

Cassiel → MisaYoshiko
OK XD.Απλά θα πάρει πολύ καιρό να ξέεςι γιατί όπως είπα ασχολούμε με το Hall:P

MisaYoshiko → Cassiel
μονο απο σενα περιμενω να με διαφωτισεις γιατι ξερω το κολλημα σου να ειναι ολα ολοκληρωμενα :Ρ οταν το κοιταξεις πες μου

Cassiel → MisaYoshiko
A δεν ξέρω εγώ σαν παράδειγμα σου το έδωσα. Εγώ τα είχα δει σε Club πριν χρόνια και στο GamePro όπου τα διαφήμιζαν όταν τα έβγαζαν.Έπειτα μέσυ net από DVD clubs που δεν θυμάμαι τώρα συμπλήρωσα όσα μυο είχαν διαφύγει.Τώρα δεν ξέρω τι λείπει αλλά όταν κοιτάξω και όσα πόσταρες θα δω.