Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

MisaYoshiko → Ramona

η ταινια του Air, σου χαλαει ακομα περισσοτερο την εντυπωση που ειχες δημιουργησει. ειναι μια κακη επαναληψη της σειρας
Ιούλ 28 2011 09:59
Φωτογραφία

plotolp → MisaYoshiko

Τελείωσες νωρίς, έχεις και δουλίτσα μια χαρά σε βρίσκω! :riiight: Εύχομαι να σου πηγαίνουν τα πάντα έτσι καλά και να έχεις και το γατάκι παρέα.
Ιούλ 03 2011 11:43
Φωτογραφία

MisaYoshiko → plotolp

τελειωσα το σχολειο στα 17, στα 20 τελειωσα τη σχολη. ημουν στον ΑΚΤΟ η γραφιστικη ειναι τρια χρονια. τωρα ειμαι 22+ οποτε εχω τελειωσει 2 χρονια:Ρ
Ιούλ 03 2011 10:56
Φωτογραφία

plotolp → MisaYoshiko

Είμαι στα Ψηφιακά Συστήματα (πληροφορική σκέψου) στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Φέτος ήμουν στο 4 έτος και τελειώνω. Ευτυχώς χρωστάω μόνο 6-7 μαθήματα οπότε σκοπεύω να κατέβω Ράμπο τις επόμενες εξεταστικές να το πάρω το πτυχίο. Εσύ πώς και τελείωσες τόσο γρήγορα, την ίδια ηλικία δεν έχουμε? Είναι μόνο 2 χρόνια η γραφιστική?
Ιούλ 02 2011 10:34
Φωτογραφία

MisaYoshiko → plotolp

τι σχολη/τι ετος? εγω τελειωσα γραφιστικη πριν 2 χρονια και μενω κυψελη. δουλευω στο κεντρο σε ενα καταστημα ειδων ζωγραφικης, 5 λεπτα απο το σπιτι μου οποτε ειμαι βολεμενη
Ιούλ 01 2011 19:44
Φωτογραφία

kakashi sensei → MisaYoshiko

θες πολλα λιτρα γαλα για να την ποιασεις στο στομα σου :P
Ιούλ 01 2011 15:20
Φωτογραφία

plotolp → MisaYoshiko

Κοίτα αρχικά χρησιμοποιούσαμε σήματα καπνού, μέχρι που πριν 4 χρόνια κάψαμε κατά λάθος τη μισή Πάρνηθα οπότε το γυρίσαμε στα ταχυδρομικά περιστέρια :P Πάντως πέραν της πλάκας όπως σου είπα, δεν είναι ιδιαίτερα μακριά. Εγώ κινούμε με συγκοινωνία κυρίως και για την σχολή μου πού είναι στο Πανεπιστήμιο Πειραιά χρειάζομαι 1,5 ώρα να κατέβω. Για κέντρο θέλω γύρο στην μία αν και με αμάξι σε ένα μισάωρο είσαι κάτω. Εσύ που μένεις/σπουδάζεις?
Ιούλ 01 2011 15:04
Φωτογραφία

MisaYoshiko → plotolp

ναι ναι καταλαβα...ωραια εισαι εκει :Ρ δουλεια σχολη κλπ? πως επικοινωνεις με τον υπολοιπο κοσμο?
Ιούλ 01 2011 10:56
Φωτογραφία

plotolp → MisaYoshiko

Όχι στην Βάρη, αν και εκεί είναι τίγκα στις ταβέρνες. Για να σε βοηθήσω τσέκαρε [URL="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%85%CE%BB%CE%AE_%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82"]εδώ[/URL] και [URL="http://www.dimosfilis.gr/"]εδώ[/URL] νομίζω πήρες μια ιδέα:D
Ιούλ 01 2011 08:58
Φωτογραφία

MisaYoshiko → kakashi sensei

σαν εγγυος ειναι ρε
Ιούλ 01 2011 08:26
Φωτογραφία

MisaYoshiko → plotolp

δεν ανηκω στην μιση αθηνα που ερχεται εκει, δεν εχει τυχει.:Ρ εισαι κοντα στη βαρη?
Ιούλ 01 2011 08:22
Φωτογραφία

plotolp → MisaYoshiko

Μένω στην Χασία! Αν έχεις ακούσει για ένα μέρος τίγκα στις ταβέρνες που κάθε σαββατοκύριακο έρχεται η μισή Αθήνα να φάει κοψίδια εμείς ήμαστε. :P Και επειδή ήμαστε στους πρόποδες της Πάρνηθας είναι γενικά αραιοκατοικημένη περιοχή με αρκετά χωράφια τριγύρω και το βουνό απέναντι. Πάντως δεν είναι όσο μακριά ακούγετε, είμαστε ένα μισάωρο δρόμο από κέντρο. Όσον αφορά τις γάτες παλιά είχα 3 αλλά το ένα έφαγε φόλα και τώρα έμεινα με δυο γάτους :D
Ιούν 30 2011 22:29
Φωτογραφία

MisaYoshiko → plotolp

ευχαριστω μακαρι να γινει καλα.. εσυ που μενεις και εχεις χωραφια γυρω γυρω?:Ρ
Ιούν 30 2011 12:34
Φωτογραφία

MisaYoshiko → mugiwhite

καλα ε σε εχω κανει διασημο ουρα κανουν τα κοριτσακια για παρτη σου
Ιούν 22 2011 13:03
Φωτογραφία

MisaYoshiko → Phantom Duck

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4783&highlight=daimonhand&page=2[/url] αυτο το thread που ειχες κλειδωσει πριν 2-3 χρονακια πιστευω πως ειναι παρα πολυ σημαντικο και θα επρεπε να ανοιξει με ονομα πνευματικα δικαιωματα σχεδιαστων εικονογραφων κλπ, και να αφησουμε να γινει συζητηση. διαβασα τις 2 σελιδες του και ειδα οτι ειχαν παρει τον Daimonhand πολυ στο δουλεμα, ενω ειχε δικιο και ρωτουσε κατι απολυτα λογικο
Ιούν 21 2011 14:24