Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yunancy → pagama

[B]xexe και εγω δεν θα πολυμπαινω τωρα ονλινε....λογω διαβασματος ΧΔασε..χεστα λεμε λολ[/B] [B]εσυ τι ταξη πας?[/B] [B]τα αγαπημενα μου ανιμε ειναι αυτα[/B] [B]Rurouni Kenshin(Samourai X)Naruto,One Piece,Death Note,D.N.Angel,Bleach,Full metal panic,Triniti Blood,YuGiOH,Vampire Knight [/B] [B]εχεις δει κανενα πο αυτα?[/B]
Dec 15 2008 21:00
Photo

Yunancy → gexion

[B]xexe αι εγω λατρευωωωωω το Kingdom Hearts το 2..το 1 δεν με εντυποσιασε και τοσο...[/B] [B]τα αγαπημενα μου παιχνιδια ειναι[/B] [B]final fantay,tekken,kh2,rouge galaxy,soul calibour,valkyrie profile[/B] [B]αλλα το κορυφαιο ειναι για μενα το esident evil 4....πωπω εχω παθει τρελη πορωση...αφου να φανταστεις οτι οταν το επαιζα εννιωθα λες και ειμουν εγω η πρωταγωνιστρια...[/B] [B]τοσο φανταστικη και ρεαλιστικη ηταν η ατμοσφαιρα και τα γραφικα..που καλιστα θα μπορουσε να γινει και ταινια[/B] [B]εχεις παιξει κανενα απο αυτα τα βιντεοπαιχνιδια ου σου ανεφερα?[/B]
Dec 15 2008 20:52
Photo

Yunancy → Lilia20

[B]λολ αμαν πια...δεν αντεχω να βλεπω τα γλυκα,μου πεφτουν τα σαλια...[/B] [B]2 ειναι οι μεγαλες αδυναμιες μου[/B] [B]α]τα γλυκα[/B] [B]β]το κρεας[χοιρινες μπριζολες..κτλ][/B] [B]εσενα τι φαγυτα σου αρεσουν?[/B] [B]ρε συ που αγοραζεις αυτα τα προιοντα με γευσεις?στο Χοντο Σεντερ????[/B] [B]λοιπον,ο ηθοποιος που κανει τον Λουκα στο συριαλ με τους αστυνομικους...[/B] [B]ειναι αυτος που επαιζε στο S1ngles τον βλακα φιλλο του χοντρουλι που σε καποια επεισοδια ηταν και σοφερ σε λιμουζινα..καταλαβες?λολ εχει αλλαξει τρελα εμφανισιακα...[/B] [B]ο Περιστεροπουλος μου αρεσε πολλυ...αλλα μου αρεσε και ο αδερφος αυτο που ειχε κανει το παιδι η Ρανια.....[/B] [B]το ξερω αλλα δεν θα παω σε αυτο το ανιμε παρτυ λογω των επεισοδιων που γινονται με τους αναρχικους...θα περιμενω μεχρι να τελειωσουν τελειως τα επεισοδια για να παω στο κεντρο[/B] [B]εσυ θες να πας?καμια μερα παμε μαζι αν θες[/B] [B]ναι ξερω την διαδηκασια?θες να στη πω?[/B]
Dec 15 2008 20:38
Photo

Yunancy → Scorpion

[B]τι ειναι ρε το mk ????[/B] [B]λολ εισαι και μετριοφρων τρομαρα σου λολ[/B] [B]ναι εχουν φαση τα βαμπιρ..το rinity blood το εχεις δει?[/B] [B]ρε συ πρεπει να παιξεις το resident evil 4 οπωςδηποτα..θα πορωθεις αγρια.....εχει τοσο τελειο σεναριο και σκηνοθεσια που καλιστα θα μπορουσε να γινει ταινια..αν ηταν ταινια,θα ηταν και παλι η αγαπημενη μου..ρε συ παιξτο και θα με θυμιθεις...[/B] [B]λολ αντε ρε?εγω ειμαι αγοροκοριτσο σε αυτα τα θεματα....ειμαι σαν αγορι σε σωμα κοριτσιου λολ αχαχαχ[/B] [B]αφου να φανταστεις κανω παρεα με αγορια......εχουμε μωρε τα ιδια ενδιαφεροντα..[/B] [B]δεν τα χωνευω τα κοριτσια..ειναι ψωνια,ζηλιαρες και ολο λενε βλακειες λολ[/B] [B]καημενουλη,η κοπελα σου δεν ασχολειται με αυτα[/B] [B]μενα ο προιν μου ασχολιοταν πολλυ[/B]
Dec 15 2008 20:05
Photo

Yunancy → ssjchris

[B]lol οχι δεν θα το ελεγα οτι ειμαι καλος τερματοφυλακας..απλα επειδη ειμαι κοριτσι τα αγορια με εβαζαν τρματοφυλακα γιατι ειμουν το μονο κοριτσι που επαιζα ποδοσφαιρο..οποτε με εκμεταλευονταν λολ[/B] [B]ειμαι καλη επιθετικος ομως λολ[/B] [B]τι ομαδα εισαι?εγω Παναθηναικος[/B] [B] μονη κυπριακη λεξη που ξερω ειναι τα "φυλουσκια" πο σημαινει φιλια λολ[/B] [B]εχεις ερθει ποτε Ελλαδα?[/B] [B]πες μου καμια κυπριακη ατακα..[/B] [B]βασικα θελω αν σου πω κατι για την Κυπρο και αν μου πεις τη γνωμη σου..εχει σχεση με το ονομα μου[/B]
Dec 15 2008 19:48
Photo

Yunancy → Goggeta SSJ6

[B]το χειροτερο που μας εκανε εντυπωση στον θανατο του Τζιραγια....ειναι ο τροπος που πεθανε...λολ θα περιμενα να μην πεθανει σε μαχη...περιμενα να πεθανει στην αγκαλια καμιας γκομενας λολ να παθει κανα καρδιακο λολ ο παλιογερος που μου ηθελε και μικρουλες....λολχαχα ο 50ρης λολ[/B] [B]ειχε πολλυ γελιο παντως...αν ομως συνεχισουν να σκοτωνονται πρωταγωνιστες στο ναρουτο,οι φανς θα απογοητευτουν....>.<[/B] [B]παντως εγω ξερω οτι ο ναρουο θα ειναι σιγουρα ο τελευταιος hokage..[/B] [B]ακουγεται και ενα αλλο σεναριο..[/B] [B]οτιο κακασι θα γινει hokage...θα πεθανει..μετα θα γινει καποιος ο οποιος δεν μας εχει αποκαλυφτει ακομα.....και μετα θα γινει ο Ναρουτο..[/B] [B]επισης υπαρχει το σεναριο οτι ο Σασουκε θελει τη Σακυρα και θα διαλεξει αυτη για να συνεχισει το clan του....[/B] [B]εσυ τι αλλο εχεις ακουσει?[/B] [B]λολ η χινατα ειναι συχαμενη...μου ερχεται να την πυροβολησω...με εκνευριζουν αυτου του τυπου τα κοριτσια...[/B] [B]μου αρεσουν οι δυναμικοι χαρακτηρες[/B] [B]καλα κανει η Σακουρα και το παιζει δυπλο ταμπλο..ο σασουκε την ειχε χεσει.[/B] [B]οπως λεει και ενα τραγουδι με καποιες αλλαγες"στην υγεια του αχαριστ"ου"" λολας προσεχε..τωρα σειρα εχει ο ομορφουλης Σαι^///^αν και αυτος α μεινει με την Ινο...μαλλον[/B] [B]κοιτα βασικα το γουστο μου στα αγορια ειναι πολλυ περιεργο...το πρωτο πραγμα που κοιταω σε 1 αγορι ειναι το μαλλι...[/B] [B]πεθαινω για ξανθους...θελω να εχουν κοντο μαλλι και ξανθο..δεν μου αρεσουν οι μελαχρινοι καθολου...[/B] [B]λολ παντα και ας ηταν ασχημος καποιος..ετσι και ηταν ξανθος τον εβλεπα κουκλο λολ[/B] [B]αλλα λολ αυτος που σου ειπα οτι μοιαζει με το Σασουκε ειναι ο πρωτος μελαχρινος που μου αρεσει λολ..φαντασου τι πανεμορφος ειναι...για να μου αρεσει ενας μελαχρινος ΛΟΛ[/B] [B]εμας στο κεντρο της Αθηνας γινανε πολλα επεισοδια....ασε..αφου εω δεν παταω το ποδι μου στο κεντρο μεχρι την επομενη εβδομαδα που θα τελειωσουν οριστικα ελπιζω τα επεισοδια....[/B] [B]τι λες μωρε?στα χωρια οι περισσοτεροι ειναι αγροτες..φτωχοι ανθρωποι απο τα ζωα τους και τις ελλιες,πορτοκαλλιες ζουσαν..ξερεις τι τεραστιο πληγμα ειναι αυτο?οι γεροι τωρα και οι γριες αγροτες πως θα βγαλουν το χειμωνα?εσυ δεν εχεις ιδεα γιατι δεν σου εχει τυχει....[/B] [B]το Νανσυ βγαινει απο το Αθανασια....αλλα ποτε κανεις δεν με φωνξε Αθανασια..ολοι Νανσυ με φωναζουν..[/B] [B]να σου πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσει το ονομα μου και ας μου λενε οι αλλοι οτι ειναι ωραιο...[/B] [B]θα προτιμουσα το"νασια"αλλα οι φιλλοι μου μου λενε οτι ειναι γυφτικο το νασια λολ[/B] [B]εχεις μσν?[/B]
Dec 15 2008 19:37
Photo

4rtemis → Yunancy

να σε κανω καλητερα add στο msn ? γιατι βαριεμαι & λιγο να τα γραφω εδω:emptyonexg1: λολ
Dec 15 2008 19:16
Photo

Yunancy → endless_inspiration

[B]οχι λεω για το αβαταρ με τον ichigo....την εχεις σε ποιο μεγαλη εικονα να μου την στειλεις?[/B] [B]το death note μου αρεσε πολλυ...αλλα μετα τον θανατο του Λ το ψηλοβαρεθηκα....εσυ?[/B] [B]εσυ με το μερος του Λ η' του Κιρα εισουν?[/B] [B]το vampire knight δεν το εχω ολοκληρωσει ακομα...και εγω με τον Ζερο ειμαι λολ[/B] [B]σου αρεσει η Γιουκι?ρε συ εμενα μου αρεσει πολυ αλλα οι φιλλοι μου δεν την πανε καθολου λολ[/B]
Dec 15 2008 19:13
Photo

akane → Yunancy

:hahaha: δεν βγηκε η εικονα γμτ τεσπα αμα θεσ πανε εκει [url]http://i406.photobucket.com/albums/pp148/Pheeke/miyavi/MIYAVI_3_by_KOFFEL.jpg[/url] ειναι αυτοσ ο κουκλοσ λολ:wooi2:
Dec 15 2008 17:38
Photo

akane → Yunancy

νιε ακουω ....αααα arigato gozaimasu!!!!^_^ εχω κολλημα με τν miyavi γτ ειν μαναρακι λολλλ φρικιο αλλα ενταξει μαρεσει...βσκ πολλοι μ λενε οτι ειναι σαν γυναικα λολ αλλα τσ γραφω χαχα miyavi Pictures, Images and Photos
Dec 15 2008 17:36
Photo

Zauk-Lain- → Yunancy

ειναι το ονομα που ειχε ο χαρακτηρας μου στο DnD.Επιπλεον ειναι το ονομα που ειχε ο main χαρακτηρας μου στο WoW.Τελος ειναι το name με το οποιο πλεον με αναγνωριζουν...Δεν εχει καμια σχεση με ανιμε.... Ε ναι πριν απο κανα 7χρονο τα ξαδερφια μου περι με φωναζανε...
Dec 15 2008 16:04
Photo

mihalakis21 → Yunancy

απο ολα αυτα μονο τους skillet, 3 doors down και nickelback εχω απλα ακουστα. η hinata ειναι κορυφη ειδικα στο shippuuden που το μαλλι τις μακραινει:nbleed: o kakashi δεν παθαινει τιποτα. το εχω σιγουρο. το sharingan το εχουν βγαλει και σε φακους επαφης. ειναι κοριφαιο. ε και εγω καπως ετσι ημουν παλια αλλα μετα..............αστα να πανε. καλα πως γινεται να δινεις δευτερη χρονια αφου εισαι 17??? κανονικα 3η δεν πας τωρα??? ναι τωρα εσεις ειστε αθωωες. καλο καλο εχω λιωσει στα γελια λεμε. ναι τωρα εμας χρειαζοσασταν για να παρασειρθειτε:hahaha: ναι εχει διδυμο αδερφο ο οποιος εχει γραψει το εκπληκτικο o-part hunter και εδω και καποιους μηνες εχει ξεκινησει το blazer drive που απλα τα σπαει. η εικονα στο profile μου ειναι απο το manga του blazer drive. ναι δυστηχως εχω ενα μεγαλυτερο αδερφο:deadga6:
Dec 15 2008 14:58
Photo

sleepless → Yunancy

hahah καλα τα λες, συμφωνω απολυτως! Το εχουν οντως παρατραβηξει το Naruto, ειδικα στο ανιμε με τα απειρα fillers που τραβαν την ιστορια ολο κ περισσοτερο... Death note, ενω ολοι λενε πως μετα τον θανατο του L εγινε βλακεια, εμενα μου φανηκε πιο ωραιο μετα που ηρθε ο Mello k o Near. :P Απο αυτα που μου ειπες εχω κατεβασει κατι επεισοδια Vampire Knight αλλα δεν εχω προλαβει να τα δω ακομα, λενε τπτ?
Dec 15 2008 14:49
Photo

SirJim → Yunancy

Πραγματικά το καρέ μαλλί το συχένομαι... Και είδα και αυτόν και πάει... Όχι δεν τις έχω δει αλλά πράγματι έχω ακούσει ότι δεν είναι καλές.... Κάποια στιγμή ίσως τις δοκιμάσω... Κάτσε να βγουν τα μόρια, και βλέπουμε.... XP Εννοιείται πως θα πάρουμε... Στον πόλεμο, χωρίς όπλα δεν γίνεται.... :hahaha: Βασικά από το FF όλους τους πήγαινα... Κυρίως όμως Rikku και Auron... Λοιπόν σε addάρω σε λίγο.... Mine is [email]ti_n_to_msn@hotmail.com[/email] LaterzZz....
Dec 15 2008 12:17
Photo

Yunancy → Zauk-Lain-

[B]lol αστα αυτα..εμενα μου μοιαζει και με αραβικο..αφου μου ερχεται να παω σε αραβικο σουβλατζιδικο και να πω :μου δινεται μια πιτα zauk απο ολα χωρις κρεμυδι παρακαλω?" λολ ακου πως ακουγεται στ αυτι χαχαχχαχα[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thg-kyaha.gif[/IMG] [τωρα ειναι που θα σου σπασω τα νευρα] απο που σου ηρθε αυτο το ονομα?ειναι κανενος ανιμε χαρακτηρα? Περικλης?ωραιο ειναι αν θες το κανεις και Περυ λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thg-pori-1.gif[/IMG][/B]
Dec 15 2008 05:06