Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yunancy → akane

[B]αυτη η φωτο σου που εβαλες τωρα ειναι ακομα ποιο ωραια,εμο εισαι?[/B] [B]τον miyavi πολλοι φιλλοι μου τον πανε...εγω τι να σου πω....δεν ακουω jrock...λολ δεν μου αρεσει ουτε η μουσικη ουτε λολ καταλαβαινω τι λενε^^"χεχε[/B] [B]μονο 1 τραγουδι λατρευω το whats up people"tou death note[/B] [B]ΤΟ ΕΧεις ακουσει?[/B] [B]δεν μου αρεσε αυτος ο ιαπωνας που μου εστειλες....γιατι ειχε μακρυα μαλλια χαχα και εμενα δεν παει να εχει ο αλλος τελειο προσωπο..ετσι και εχει μακρια μαλλια δεν μου αρεει λολ εχω κολλημα με τα μαλλια..ΧΔ[/B] [B]εσυ τι ειναι το πρωτο πραγμα που κοιτας σε 1 αγορι?^^[/B]
Dec 17 2008 20:28
Photo

Yunancy → Zauk-Lain-

[B]DnD?WoW?πρωτη φορα τα ακουω....ανιμε η΄΄μανγκα ειναι?[/B] [B]ρε συ,το Ζαουκ μου ακουγεται σαν αυτους τους βλαχους στα χωρια που οταν θελουν να φωναξουν τα προβατα και τις κοτες και λενε με τη γλωσσα τους σφυριζοντας"ζααααααουυυυυυυυυυ,ππππρρρρ ελαμ εδω"λολ[/B] [B]χαχχαχαχ^^[/B] [B]τουλαχιστον θα μπορουσες να το κανεις "Zack" που ειναι και πολλυ σεξυ και της μοδας^.~[/B] [B]ρε συ δεν σου λειπει το ονομα σου?ειναι πολλυ ωραιο το ονομα σου[Εννοω το Περικλης...γιατι το Περυ ακουγεται και λιγο πουστι/ο χεχε][/B] [B]αμα σε δω στο underworld πως να σε πω?ΧΔ[/B] [B]εγω παντως δεν θα αλλζα το ονομα μου ποτε,δεν το βρισκω σωστο..εκτος λολ αν το ονομα μου ηταν για παραδειγμα "Αφροξυλανθη"λολ τοτε ναι θα το αλλαζα ΧΔ[/B] [B]παντως αν αλλαζα το ονομα μου θα το εκανα Σονια..ειναι το αγαπημενο μου[/B] [B]αλλα και το yunancy moy aresei epishw sth profora...^^[/B]
Dec 17 2008 20:09
Photo

Yunancy → mihalakis21

[B]lol εμενα το αγαπημενο μου συγκροτημα απο αυτα που σου ειπα ειναι οι 3 days grace...[/B] [B]ρε συ κατεβασε το τραγουδι[/B] [B]Pain-3 days grace[/B] [B]περιμενω εντυποσεις λολ[/B] [B]κακασχημη ειναι η Χινατα..σαν τυφλη ειναι....[/B] [B]ναι εχω δει ακι εγω στο ιντερνετ οτι πουλανε τους φακους επαφης του Sharingan.....[/B] [B]αλλα πρεπει να ειναι πολλοι ακριβοι..ασε που αν τους φορεεις εξω ολοι θα σε περσαουν για σατανιστη αχχαχαχ^.^[/B] [B]εχω παει 5μισι χρονων σχολειο...και φετος δινω δευτερη χρονια παννεληνιες..φετος τελειωσα το σχολειο αλλα δεν περασα στη σχολη που ηθελα και λολ δυστιχως φετος διαβαζω ακομα λιγοτερο απο περισυ αχαχαχα[/B] [B]....το Φεβρουαριο παω 18....[/B] [B]λολ ναι εμεις τα κοριτσια ειμαστε αθωες και απονηρευτες εσεις τα αγορια σκεφτεστε πονηρα....να μην πω που εχετε το μυαλο σας ολη την ωρα λολ[/B] [B]εγω ειμαι μοναχοπαδι...αλλα δεν ξερω αν ειναι καλυτερα που δεν εχω αδερφια η' που αν ειχα?εσυ τι λες?[/B]
Dec 17 2008 19:46
Photo

Yunancy → sleepless

[B]ποιοι ειναι οι αγαπημενοι σου ηρωες στο ναρουτο?[/B] [B]αληθεια?λολ μετα το θανατο του Λ στο death note βαρεθηκα ρε συ...ο Μελλο και ο Νεαρ μου φανηκαν αρχαριοι....[/B] [B]τις ταινιες τις εχεις δει?^^[/B] [B]μην φανταστεις..και εγω πολυ λιγα επεισοδια του vampire knight εχω δει..δεν προλαβαινω καθολου να δω ανιμε γιατι εχω διαβασμα χεχε >.>damnnn kill the books lol[/B]
Dec 17 2008 19:40
Photo

Yunancy → SirJim

[B]kai το καρέ μαλλί το συχένομαι...ειτε ειναι στα κοριτσια..ειτε στα αγορια....[/B] [B]στα αγορια μου αρεσει το πολλυ κοντο μαλλι ενω στα κοριτσια το μακρυ ΧΔ[/B] [B]τη ταινια advent children την εχεις δει?[/B] [B]ρε συ ασε τι εγινε..ακομα να σε προστεσω στο μσν γιατι λολ οι γονοις μου με ειδαν που εμπαινα κρυφα στο ιντερνετ και λολ μου πηραν το πλεικτρολογιο και το ποντικι!!!!!και τωρα δεν εχω ιντερνετ σπιτι μου...για να διαβασω..μην χεσω>.>[/B] [B]και τωρα ειμαι ονλινε απο το μαθημα EDCL που κανω και μπορω να ειμαι ονλινε μονο στα δειαλειματα..χεστα λεμε....[/B] [B]οαν παω ιντερνετ καφε....θα σε προσεσω..τωρα πλεον θα ειμαι σπανια ονλινε μαλλον...χεστα[/B]
Dec 17 2008 19:37
Photo

Yunancy → dennisuke

[B]ΚΟιτα εδω που τα λεμε..και ο Λ και ο Κιρα σαλεμενοι ηταν λολ[/B] [B]εγω φυσικα και ειμαι με το μερος των καλων δηλαδη π.χ. Λ αλλα για καποιο λογο παντα η αδυναμια μου ηταν ο Κιρα..ισως επειδη ειναι πανεμορφος....λολ[/B] [B]ενω επισης συμπαθουσα τη Μισα....μου εσπαγε τα νευρα σε καποιες φασεις....ποσο χαζη ποια?ελεος...κανονικα ανεξαρτητα απο την αγαπη της για τον Κιρα αφου ειχε και αυτη εξισου death note θα μπορουσε να τον σταματησει η χαζοβιολα >.<και τι καταλαβε?το 2012 πεθανε ΧΔ[/B] [B]να κανω spoiler?μα για ποιο λογο?γιαυτο ειναι και τα comments στα προφιλ...spoiler κανεις οταν λες κατι τετοιο στο φορουμ...γιαυτο ειναι τα προφιλ για να λενε οτι θελουν οι users.....^^[/B] [B]εγω τις ταινιες του death note δεν τις εχω δει αλλα εχω ακουσει οτι ηταν ψηλοσκατα....και οτι ειχε εντελως διαφορετικο τελος.....[/B] [B]εσενα τι ειδος ταινιων σου αρεσουν?^^[/B]
Dec 17 2008 19:31
Photo

pagama → Yunancy

παω 2 λυκειου και εγω δεν πολιομπαινω online alla oxi ογω διαβασματος απ'αυτα πουθ μου γραψες βλεπω vampire knight naruto(φυσικα) one piece(ο οποιο ειναι κ το αγαπημενο μ) rurouni keshin λιγο deathnote αι αρκετα αλλα οχι πολλα αλλα ανιμε α!ναι και συγχαρητιρια για τις επιλογες συ στα παιχνιδια το kigndom hearts ειναι το αγαπημενο μ στο ps2
Dec 17 2008 13:51
Photo

the goblin → Yunancy

gia sou re yunancy me ta oraia sou ti kanis kala:hahaha::tensai:
Dec 17 2008 13:40
Photo

c.h.a.r.m → Yunancy

hey ti kns? ola kala? =]
Dec 16 2008 20:07
Photo

Scorpion → Yunancy

mk=Mortal Kombat:shutup: το ειχα γραψει συντομα γιατι βαριομουν να το γραψω ολο,αλλα δεν τον γλιτωσα τον κοπο:despair: Ναι το ξερω οτι ειμαι μετριοφρον,μου το χουν ποι πολλοι:P,αλλα δεν τους δινω σημασια. χαχααχα...Θα φροντισω καποια στιγμη να αρχισω το resi4 .Εμπιστευομαι το γουστο σου:ureshii:
Dec 16 2008 14:43
Photo

ssjchris → Yunancy

παλια ειμουν ολυμπιακος......αλλα τωρα με καμια....ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο μονο στην κυπρο λοοοοοολ δεν λεγεται φιλουσκια ειναι φιλουθκια... ελλαδα εχω 3ης-4ης φορες εσυ κυπρο εχεις ερθει?? ωστε αρεσκει σου το kingdom hearts???(λολ) ειμαι φαντατικος με KH...
Dec 16 2008 14:32
Photo

LexKuro → Yunancy

den i3era oti sou Aresei to kingdom hearts
Dec 15 2008 23:06
Photo

Goggeta SSJ6 → Yunancy

Ναι επρεπε να παιθανει καπως πιο καλα ας πουμε εμβραγμα απο το στιθος της Tsunade!!!:D Καλα νταξ τωρα παιζει να Killare τον Kakashi εαν και δεν το κοβο αλλα αμα το παει ετσι μονον ο Naruto θα μηνει!! :XD Κοιτα το εαν ειναι ο τελευταιος δεν ξερω αλλα σιγουρα θα γηνει hokage!!! Πια clan να συνεχησει αφου τα ειχε με τον Oro σιγα μην συνεχησει και clan!!! Εχω ακουσει οτι ο Pain αυτος που φερνει λιγο στο Naruto οχι ο κανονικος ο Nagato πρεπει να ειναι συγκενεις του Naruto...α και οτι ο Naruto παιζει να ξεκληδωσει rinengan!!! Δεν ειναι δυναμικη η Hinata??? Ποιος αλλος θα τα εβαζε με τον neji στην ηλικια της και μαλιστα απο την Hyuga clan??? Ποιο αλλο κοριτσακι θα τα εβαζε με ενα τεραστιο summoning οταν ηταν μικρη??? Εδω η Sakura ακομη δεν μπορει να πει στον Naruto οτι τον γουσταρι που υποτηθετε ειναι η "δυναμηκη" του anime....!!! Ο Sai ειναι της Ino παει και τελειωσε!!:D Ετσι τετεια να ακουω για τους ξανθους μιας και ανηκω στην Clan!!!Ειμαστε η καλυτεροι και με διαφορα!!! ;) Νταξ τωρα νομιζω σταματισαν οποτε μπορεις να κληκλοφορης εκτος εαν γηνει καμια λαλακια ακομη....!!! Καλα νταξ δεν λεω δικαιο εχεις!!!Αλλα στο κατο κατο επιλογη τους ειναι καλυτερα στην φυση!!Αλλα και ανθρωπος πανω απο ολα!!! Εμενα μου αρεση πολυ και δεν πα να λες :D Και το Νασια γαματο ειναι αλλα τωρα τελειωσε σου εμηνε η ρετσινια ;) Εχω και βεβαια εχω απο το 2001 :D [email]goggetassj6_dragon@hotmail.com[/email]
Dec 15 2008 22:26
Photo

4rtemis → Yunancy

[email]artemis_val@hotmail.com[/email]
Dec 15 2008 21:08
Photo

Yunancy → 4rtemis

[B]ok to msn moy einai[/B] [EMAIL="yunancy@hotmail.com"][B]yunancy@hotmail.com[/B][/EMAIL] [B]προστεσε αλλα πες μου ποιο ειναι το email σου για να ξερω ποια εισαι^^[/B]
Dec 15 2008 21:05