Jump to content

Community Status Updates

Photo

jimmare → Yunancy

Εχει δικιο ο israh...Που εισαι???
Dec 19 2008 21:18
Photo

israh → Yunancy

Γεια σου κοπελια!! Τι κανεις?? Σε χασαμε!
Dec 19 2008 14:14
Photo

dennisuke → Yunancy

[B]να κανω spoiler?μα για ποιο λογο?γιαυτο ειναι και τα comments στα προφιλ...spoiler κανεις οταν λες κατι τετοιο στο φορουμ...γιαυτο ειναι τα προφιλ για να λενε οτι θελουν οι users.....^^ [/B]Well, whatever :'D [B]εγω τις ταινιες του death note δεν τις εχω δει αλλα εχω ακουσει οτι ηταν ψηλοσκατα....και οτι ειχε εντελως διαφορετικο τελος..... :oo: [/B] Μην ακούς τα σχόλια των άλλων, καλύτερα να δεις τις ταινίες και να κρίνεις μόνη σου. ^^ Εξάλλου το ότι έχουν διαφορετικό τέλος είναι κάτι που σε κάνει να θες να τις δεις με ενδιαφέρον. Π.χ. αν το τέλος ήταν το ίδιο όπως και στο anime, δε θα υπήρχε κίνητρο ώστε να κάτσεις να τις παρακολουθήσεις. Αν και το manga του death note δεν έχει τελειώσει ακόμα, οπότε είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. :huh: [B] και ο Λ και ο Κιρα σαλεμενοι ηταν[/B] Εδώ συμφωνώ 8) Βασικά ο L μια χαρά παιδί ήταν, ο Kira ήταν ο πραγματικός ψυχασθενής, γι αυτό και τον έκανε ενδιαφέροντα τύπο. Αν και πάντα υπάρχει μία 7% πιθανότητα να ισχύει το αντίθετο. [B]εγω φυσικα και ειμαι με το μερος των καλων δηλαδη π.χ. Λ αλλα για καποιο λογο παντα η αδυναμια μου ηταν ο Κιρα..ισως επειδη ειναι πανεμορφος....λολ [/B] It's a choice between law and justice, logic and madness, chocolate and pencils. The real mystery there is not the Shinigami or the Death Note, but Kira's soul. :sleepy: [B]ποσο χαζη ποια?ελεος [/B]Ε όχι κι έτσι, ίσως λιγάκι αφελής, χωρίς αυτή την αφέλεια όμως, δε θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί ο Kira όπως ήθελε. :P
Dec 19 2008 03:45
Photo

sleepless → Yunancy

well tis tainies DN phga na tis dw alla m fanhkan teleiws a9lies, k ekleisa to para9yraki katey9eian. Twra apo naruto pio cool xarakthres imo einai Itachi, Kakashi, Orochimaru, k Gaara. Esy eisai Tsunade/Sakura fan? :P
Dec 18 2008 23:20
Photo

jimmare → Yunancy

Xαχα,lol... Το mail σου ειναι οπως και το ονομα σου...Τυχερη εισαι.Εγω το εκανα [email]jimmare64@hotmail.com[/email] γτ καποιος αλλος ειχε ηδη το jimmare
Dec 18 2008 23:06
Photo

AristidisK → Yunancy

[COLOR=black][I]:tensai:Οι [B][U]The Red Jumpsuit Apparatus [/U][/B]με το [/I][B][U]Face Down [/U][/B][I]μου άρεσαν πάρα πολύ:riiight:.Το άλλο τραγούδι δεν το άκουσα ακόμα:blingeye2:.Πάντος εγώ βαθμους πέρνω αύριο και θα σου γράψω για να σου πω τι πήρα:riiight:.Επίσεις μου είχες γράψει ότι θα ξαναδώσεις εξετάσοις.Αν ναι πες μου πότε και άμα πέρασες:riiight:.Σου εύχομαι να περάσεις!!!:riiight:Και να πω ένα συγνώμη που δεν σου έγραψα τόσο καιρό γιατί δεν μπορούσα!!!:blingeye2:[/I][COLOR=black] [/COLOR][/COLOR]
Dec 18 2008 18:27
Photo

mihalakis21 → Yunancy

το ειδα το τραγουδι τους στο youtube. δεν με συγκινησε ιδιαιτερα μια χαρα ειναι η hinata ειδικα στο shippuuden . για τους φακους sharingan ειχα δει κατι εξωφρενικες τιμες 400-500 ευρο. ελεος. μπα μαλλον για ψυχακια θα σε περασουν αμα σε δει κανας παππους η καμια γιαγια. α και ετσι τελειωσες νωριτερα το σχολειο. αντε καλη επιτυχια με τις φετινες πανελληνιες και κουραγιο. αντε 13 μερες μεχρι τα δικα μου γενεθλια:congrats: που το εχουμε το μυαλο μας??? ενω εσεις εισαστε αθωες και σας παρασειρουμε εεεε??? λολ αν εχεις μικροτερο αδερφο/η καλα ειναι. αλλα αν εχεις μεγαλυτερο αστα να πανε.
Dec 18 2008 15:57
Photo

akane → Yunancy

lol οχι καλε εμο...τπτ δεν ειμαι λολ αααα maximum the hormone ....what's up peoplee....τρελαινομαι κυριολεκτικα γι αυτο το γκρουπ....τα σπανε και ευχαριστω κιολασ για τν πικ χεχε ααα εμενα μαρεσουν τα μακρυα μαλλια κ ειδικοτερα οι φρατζες λολ το πρωτο πραμα....τα παπουτσια λολ κ μετα τα μαλλια :p
Dec 18 2008 15:40
Photo

c.h.a.r.m → Yunancy

=/ ....
Dec 18 2008 01:53
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Yunancy

Πιξελαντ? Αμαν.. τη μιση μου ζωη εχω περασει εκει.. οχι επειδη ελιωνα απλα το αγορι μου και ολη μου η παρεα αραζαμε εκει.. Ξερεις και τον Νταλαμαγκα? Βασικα τι ρωταω, ομορφη κοπελα δεν την αφηνει ησυχη ο Αντωνης.. Τωρα οσο για τα bnb κι επει επεφτε λιωσιμο οταν δεν ειχα ιντερνετ.. Μην ανησυχεις, με ακουγανε και μενα να τσιριζω για το ναρουτο.. Εκει ειχα δει τα παλια επεισοδεια οχι τα σιπουντεν οποτε φανταζεσαι.. [B]κοιτα αυτο που με κουραζει στο ναρουτο ειναι το οτι ποτε δεν τελειωνουν οι εχθροι...θελω να πω οτι συνεχεια εμφανιζονατιο νεοι και νεοι.....πχ στο ναρουτο υπηρχε ενας "Κυριως Κακος" ο Οροτσιμαρου...στο Shinpuden ειναι γενικα η ομαδα Ακατσουκι.....και παει λεγοντας...και μεσα σε ολα αυτα τα επεισοδεια υπαρχουν αλλοι 30000000 χιλιαδες κακοι χαχα,,,ωρα με το Σασουκε και το Ναρουτο ξανακανει πλοκη...[/B] Ε απο αυτα που λες καταλαβαινει κανεις οτι δεν εχεις δει και πολυ ναρουτο.. Καταρχην οι κακοι απο την αρχη ηταν οι ακατσουκι-ο οροτσιμαρου. ολοι αυτοι τα υποκινουσαν. Αλλους κακους δε θυμαμαι εκτος αν αναφερεσαι στα ανεξαρτητα κι αυτοτελη επεισοδεια της πρωτης περιοδου που ηταν η πιο ντροπιαστικη περιοδος για το ναρουτο (επεισοδεια 135-214) εκτος απο καποιες λιγες εξαιρεσεις. Η βασικη ιστορια ομως δεν εχει αλλους κακους η αντε να εχει αλλον ενα που δε μ ρχεται..Εχεις καποιον τριτο στο μυαλο σου? [B]ασε ρε θα πεθανει και η Τσουναντε[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/006.gif[/IMG]και τη λατρευα ρε ****/το .....παιζει να πεθανει και ο Κακασι....[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/th0hghg13.gif[/IMG] ποιοι ειναι οι αγαπημενοι σου ηρωες??? [/B]Κοιτα τσουναντε κακασι πρεπει να πεθανουν για να γινει χοκαγκε ο ναρουτο. Ο κακασι δεν πιστευω να πεθανει η τσουναντε ειμαι σιγουρη ομως οτι θα την κλαψουμε.. Αγαπημενοι ναρουτο χαρακτηρες..indefinite!! Απο ποιον να ξεκινησω? itachi, sasuke, naruto, kakashi,duet lee-gai *priceless humour times!** (I would also love minato had he had more air time!) και γενικα.. αν εξαιρεσουμε ντανζου, καμπουτο και τους 2 γηραιοτερους που τους μισω, ολους τους λατρευω! Kαλα τωρα αυτο που λες για το one piece για τα ματια ειναι αυτο που δε μαρεσει καθολου. Δηλαδη τι ειναι? Στρογγυλα ολοστρογγυλα με μια κορη στη μεση. Δεν ειναι κατι το ωραιο. Μονο τα ματια του γερακιου και του ζορο τα σπανε.. Αντε και του σαντζι! Αλλα ολοι τα σπανε ρε γαμωτο οne piece ftw! Tωρα δε ξερω αν παντρευτηκαν..ιδεα δεν εχω.. το παω αργα αργα για να μην καθομαι και περιμενω ΚΑΙ για αυτο μια βδομαδα! Το μπλιτς.. δεν αλλαζω γνωμη ειναι βαρετο. εδω το βαρεθηκε ο πορωμενος κολλητος μου που δεν εβλεπε τιποτε αλλο και αρνιοταν ολα τα αλλα ανιμε γιατι ειχε σκαλωμε με το μπλιτς.. Αλλα πιστευω οτι ακριβως επειδη το μπλιτς δεν εχει ιστορια και πλοκη, θα ειναι αυτο με το καλυτερο τελος. Ας πουμε στο ναρουττο θα χουμε καποιο τελος αλλα ποσοι θα χουν πεθανει μεχρι τοτε? Ο οda για το one piece λεει πως δε θελει να σκοτωσει τους χαρακτηρες του αλλα προσωπικα δεν πιστευω οτι ολοι αυτοι οι χαρακτηρες θα καταφερουν το σκοπο του. Δηλαδη, νταξει, αν δω τον Ουσοπ τον πιο γενναιο των θαλασσων νταξει.. τι να πω θα τα χω δει ολα!
Dec 17 2008 22:57
Photo

LexKuro → Yunancy

nai polu ta exw termatisei kai t 2 edw kai polykairo wra se lig tha bgei o 365 days sto ds kai to birth by sleep sto psp
Dec 17 2008 22:52
Photo

SirJim → Yunancy

Agreed... Εγώ πριν το καλοκαίρο είχα πολύ μακρύ μαλλί (μέχρι τη μέση XP ), αλλά μια μέρα μου την βάρεσε και πήγα το κούρεψα στρατιωτικά... Τι έλεγαν όταν με έβλαπαν.... :hahaha: Αλλά οι φάτσες ήταν ΌΛΑ τα λεφτά.... :hahaha: Το έχω δει το advent children Μλκια.... :S Δεν πειράζει μωρέ, ίσως βοηθήσει. Και στο κάτω-κάτω γονείς είναι, το καλό σου θέλουν. Λοιπόν, τα λέμε όταν θα ξαναμπεις online C ya for now... :D
Dec 17 2008 21:51
Photo

Yunancy → LexKuro

[B]ναι μου αρεσει πολλυ,ασχολησαι και εσυ με ingdom hearts????[/B]
Dec 17 2008 21:12
Photo

Yunancy → Goggeta SSJ6

[B]λολ παντως η Tsunade εχει ενα θετικο...μενει παντα νεα....πωπω για φαντασου να εισουν 50 χρονων και να ειχες δερμα σαν μικρου ποπου μωρου λολ αχαχχα[/B] [B]πανως εμεις το εχουμε στην οικογενεια[κατα το σοι του πατερα μου να μικροδειχνουμε πολλυ][/B] [B]ασε ρε εγω σε καποια φαση φοβομουν πως θα πεθαινε-θυσιαζοταν και ο σασουκε λολ[/B] [B]η Χινατα δεν ειναι δυναμικη....σιγα μωρε...απο τη στιγμη που δεχτηκε να παρει μερος στο τουρνουα ηταν σιγουρο οτι θα παλευε με καποιον αλλα δεν ηξερε με ποιον...της ετυχε ο Νετζι...και να σου πω,δεν τον θεωρω δυνατο τον Νρτζι καθολου...μονο φιγορατζης ειναι λολ[/B] [B]η σακουρα στην αρχη ηταν τελειως δειλη και φοβητσιαρα αλλα αφου την ανελαβε η Tsunade εγινε ολοιδια..πολλυ δυνατη και δυναμικη!βασικα μεχρι και εμφανισιακα μοιαζουν..εχω δει 1 fanart της σακθρα με κοτσιδακια της Τσουναντε και ειναι ολοιδιες![/B] [B]η Σακοθρα ρε δεν γουσταρει τον ναρουτο...[/B] [B]μεταξυ Σαι και Σασουκε δεν ειναι?^^[/B] [B]λολ εσενα αν σου δινοταν η δυνατοτητα να αλλαξις το ονομα σου,πως θα ηθελες να σε λενε?^^[/B] [B]οκ κανε με add[/B] [EMAIL="yunancy@hotmail.com"][B]yunancy@hotmail.com[/B][/EMAIL] [B]αν και δεν θα μπαινω συχνα ονλινε απο δω και περα Τ_Τ[/B]
Dec 17 2008 21:10
Photo

Lilia20 → Yunancy

Αχ, ναι πες τη μου αμα δε βαριεσαι!! λολ Θα θελα να πηγαινα, αλλα φοβαμαι κι εγω...Τ.Τ Απλα τα λατρευω τα FF!!! To αγαπημενο μου ειναι το 8~~!! εσενα? :3 Απο φαγητα...χμμ...πολλα μ αρεσουν αλα εχω αδυναμια στις σουπες!! Ψαροσουπα,κινεζικη, κοκκινοσουπα..καθε βραδυ τρωω!! χαχα Με το κρεας ειχα σχεση παλιοτερα...σαν αυτη με του Luffy ενα πραγμα xDD Meat~~!!!! Kι λατρευω οτι εχει σχεση με κινεζικη, ιαπωνεζικη, ταυλανδεζικη κουζινα xpp Omg...εχεις φαει Ramen??!?? I love it x333 Το αφρολουτρο απ το Hondos το ξεσκαψα, ναι :3 Καθε φορα κανω μια ωρα για να βρω κατι που να μ αρεσει, ελεος!! χεχε xD Btw, που μενεις? >.< Οταν τελειωσουν τα επεισοδια κατω, παμε και μαζι που λες δεν εχω προβλημα ^^ P.S Θελω κι εγω καρδουλες κατω απ το ονομα μου !!!! DXX Πως τις εβαλες??
Dec 17 2008 20:57