Community Status Updates

Casshern → Yunancy
[B]Ante kalo taksidi stin Japan otan tha pas :P,ego akoma gia diakopes dn ksero,kai btw 16 einai sigouro oti tha arxisoume?giati akuo pali gia 15 kai etsi kai leo eleos re :P[/B]

Yunancy
[B]Λοιπον μεχρι τελη Μαιου θα ειμαι ογλινε απο οτι φενεται,οσους πραγματικα συμπαθω και με συμπαθουν εχω το μσν τους και παλι ομως δεν θα ειμαι ονλινε οποτε see ya guys...^_^[/B]

Casshern → Yunancy
[B]mia xara eimai,esy?nai plisiazei o kairos :P,ante na telionoun oi eksetaseis(giati varethika), kai meta kalokairi ftw!etsi prepei[/B]

Yunancy → NeKu-
[COLOR=Purple][B]ελα και α μην ξεχνας οτι σε αυτο το φορουμ πρεπει να γραφεις μονο ελληνικα![/B][/COLOR]

DevilMayCry → Yunancy
Egw maia xaea eimai thenks .....
Nai exoumai 2 kina mou resi to DevilMayCry 1,3,4, tom 2 den mou arese poli ......
Exo ps3 kai to exo peksi arketes fores kai perimeno gia to DevilMayCry 5 ..
Pio einai to agapimeno sou tragoudi ton GazettE - Filth in the beauty esy ?????
Ki to 3 einai ta anima kai to pio agapimeno mou Death Note kai eimai poli megalos Fun tou [URL="http://www.anime.gr/forums/../groups/90/"]Yagami Light ........[/URL]
Byyyyyyyyyyy ....

Yunancy → illouminous69
[COLOR=DarkOrchid][B]ευχαριστω για το add!τι κανεις?[/B][/COLOR]

Yunancy → the goblin
[COLOR=DarkOrchid][B]ναι μωρε αντε να ερθουν οι παννεληνιες να τελειων επιτελους λολ
για πες κανα νεο,εγω αυτες τις 3 μερες ολο εξω ειμουν γιατι ηρθε ενας ιαπονας που γνωριζα απο το ιντερνετ και επρεπε να τον ξεναγισω στα μερη λολ ασε πεταξα κατι καλλους απο το περπατημα...λολ[/B][/COLOR]

Yunancy → DevilMayCry
[COLOR=DarkOrchid][B]καλα ειμαι!εσυ?απλα μωρε δεν πολλυ μπαινω ιντερνετ λογω διαβασματων ΧΔ
ναι μου αρεσει πολλυ ο Ρε'ι'τα!
βλεπω οτι εχουμε 2 κοινα,σου αρεσει ο ναρουτο και το φοβερο devil may cry![το 3 τα σπαει][/B][/COLOR]

mihalakis21 → Yunancy
πανω κατω τα ιδια. πολυ βαρετα.
που το τσακισες το ποδι σου??? περαστικα κιολας και καλη αναρωση.
δν πειραζει, το κανεις πιο μετα το παρτι. το καλοκαιρι παρτι στην ταρατσα λεει πολυ λολ.

dbgoku → Yunancy
Πραγματικα εισαι πολυ ατυχη...Δε πειραζει ας χρησιμοποιησεις ολη σου τη τυχη στις πανελληνιες Ε??xD