Community Status Updates
mono → Night Wizard Seal
Χεχε, δεν θυμάμαι...:P
Απλά πρόσφατα συμφώνησα μαζί σου και στο house of five leaves thread για αυτό το είπα :3
Mar 22 2011 14:44
Night Wizard Seal → mono
Σήμερα το άνοιξες. Very nice of you. :)
Είμαι λίγο ελεύθερος αυτές τις μέρες και έκατσα να δω ένα animu, οσαν καλό παιδάκι κι εγώ. :P
Δεν έριχνα πολλές ματιές στο forum. Σίγουρα θα το εντόπιζε το μάτι μου.
Εννοείται ότι θα το τιμήσω. *hugs her*
Αλλά όντως πολύ τέλειο διαμάντι και αδικημένο.:'(
Mar 21 2011 21:39
mono → Night Wizard Seal
Έκανα thread για το furusato japan αλλά δεν το έχει τιμήσει κανείς Τ_Τ
Και λέω γιατί, γιατί τόση αδιαφορία? *ξεσπάει σε λυγμούς*
Δεν το περίμενα αυτό από σένα μικρή νυχτερινή μου φώκια ~σνιφου σνιφου~
Mar 21 2011 21:06
mono → Anelis
It's monday bitch, hands off :hahaha:
M@λάκα με πέθανες :hahaha: Δεν φαντάζεσαι όμως τι γέλιο έριξα...Άσε που μου κόλλησε κιόλας το σκατοτράγουδο και το μουρμουρίζω συνέχεια :frozen:
Mar 18 2011 09:37
Anelis → mono
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=cqhiRRJ1vOk&feature=fvwkrel[/YOUTUBE]
Mar 18 2011 00:46
Lord Leon → mono
[QUOTE]Πάντως εγώ κάθε φορά που βλέπω κάποιον στην τηλεόραση να λέει η φύση μας εκδικήθηκε αισθάνομαι λες και βρίσκομαι χίλια χρόνια πίσω και τσατίζομαι...Δηλαδή εξελίχθηκε τόσο ο άνθρωπος για να γυρίσουμε στον παγανισμό? ~έλεος~[/QUOTE]
Α μην τσαντιζεσαι, πάντα καπως έτσι είναι. Ασε και κανα λιακοπουλο να πουλησει κανα βιβλιο.
Αντιθετως εχει πολυ πλακα να σπερνεις και συ την ακυρη θεωρια σου και να περιμενει ποτε θα σου γυρισει πισω απο αλλο στομα, ελαφρως αλλαγμενη και με τον φορεα της να σκιζει τα ρουχα του οτι την άκουσε από εμπεριστατω μένη και έγκυρη πηγη!
Μουαχαχαχα
Mar 14 2011 13:18
iristella → mono
Χλίδα λέμε. Αυτό δεν είναι προφίλ, είναι προστατευόμενη από την UNESCO πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας xD.
niar niar niar κλαίω ;'D Mε πέθανες κακούργα.
Mar 13 2011 14:13
mono → iristella
Ειρήνη ~lav~ το προφίλ σου έει χτυπήσει επικά επίπεδα διανόησης και σοβαρής συζήτησης...Δεν ξέρω αν μπορώ πλέον να συνδιαλέγομαι μαζί σου αν δεν κάνω copy paste από το internet το ποίημα κάποιου συγγραφέα που ποτέ δεν ήξερα και δεν ξέρω καν τι λένε τα ποιήματα του αλλά ακούγονται πολύ προχώ και σίγουρα θα ψαρώσουν όλοι ότι είμαι μορφωμένη και ικανή προς σοβαρή συζήτηση...
Επίσης η γη είναι επίπεδη, μου το είπε ένας creationist τις προάλλες και δεν έχω κανένα λόγο να μην τον πιστέψω γιατί δεν έχω δει ποτέ ολόκληρη τη γη...Οι φωτογραφίες από το διάστημα είναι διεθνής συνομωσία των αστροναυτών...That's my story and I'm sticking to it!
Mar 13 2011 11:00
mono → iristella
Η μαλ@κία πάει σύννεφο...Κάποιοι χρειάζονται ένα γερό μεθύσι και μετά ένα γερό ομοιοκαταληκτούν...
Mar 11 2011 01:40
mono → iristella
[IMG]http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/02/memes-mainstream-snow-white.jpg[/IMG]
Mar 10 2011 11:18
Anelis → mono
[IMG]http://chzmemebase.files.wordpress.com/2010/11/7a4462f6-a871-4ae3-983d-7d556078780d.jpg[/IMG]
Mar 09 2011 20:13
Anelis → mono
Χαχαχαχαχαχα αυτό έβλεπα σήμερα το πρωί και γέλαγα μόνη μου...ως συνήθως...forever alone....*slits wrists*
Mar 09 2011 13:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed