Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → melkior

Μπα όχι...Δεν είμαι και ιδιαίτερα φαν του CG animation...Άσε που μετά την εμπειρία μου με τις ταινίες ακούω Resident Evil και τρέχω μακριά :P Και κρίμα γιατί όταν είδα την πρώτη έδειχνε να έχει potential...Btw όπως με συμβούλευσες φρόντισα να διαδώσω όσα περισσότερα μικρόβια μπορούσα, όχι πως ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο έτσι που έχω καταντήσει κινητή μονάδα μικροβίων:unlucky:
Oct 11 2009 15:40
Photo

melkior → mono

Ναι η τανιες ηταν ψιλοχαλια η μονη που μου αρεσε καπως ηταν η δευτερη η οποια ειχε πολλες αναφορες στα παιχνηδια κατα τ αλλα τιποτα σπουδαιο. Το degeneration το εχεις δει? εχει και thread εδω μεσα Να σου πω δεν μου πολυ αρεσει η Jovovich οχι μονο ως ηθοποιος γενικα.
Oct 10 2009 22:05
Photo

mono → melkior

Λές?:terror2: Άσχετο αλλά μιας και το ανέφερες, δεν έχω παίξει το παιχνίδι αλλά έχω δει τις ταινίες...Αλήθεια δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου:frozen: Ειδικά την τρίτη θα μπορούσε να την είχε σκηνοθετήσει άνετα ο Uwe Boll και μη σου πω θα έβγαινε και καλύτερη :hahaha: Πάντως ευχαριστώ που με σύγκρινες με την Milla XD
Oct 10 2009 17:46
Photo

melkior → mono

χμ για αυτο ενιωθα καπως περιεργα? Resident evil το καναμε προβλεπω να σε κυνηγανε ολες οι φαρμακοβιομηχανιες του κοσμου και μετα θα βρεθεις κατεψυγμενη σε κανενα underground μυστικο εργαστηριο.
Oct 10 2009 17:20
Photo

mono → melkior

Χοχοχοχο...Κάποιος μου φαίνεται μιλάει εκ του ασφαλούς...Πάντως σύμφωνα με την κολλητή μου τα μεταδίδω και μέσω τηλεφώνου γιατί την κόλλησα λέει από το τηλέφωνο...:nanana: Λες να ισχύει το ίδιο και για τα vms? Beware beware...I am the new biological weapon :terror2:
Oct 10 2009 17:07
Photo

melkior → mono

Δεν πειραζει περισσοτερος χρονος για anime/manga χαρη θα τους κανεις. Φροντισε λοιπον να διασπειρεις οσα περισσοτερα μικροβια μπορεις.
Oct 10 2009 17:00
Photo

mono → melkior

:hahaha::hahaha::hahaha: Το βράδυ θα βγω, θα πάω στο cosplay party...Αν μέσα στη βδομάδα το μισό forum είναι με γρίπη δεν θα φταίω εγώ:emptyonexg1:
Oct 10 2009 16:48
Photo

melkior → mono

Μαλλον χρειαζεται αναβαθμιση το antivirus σου. Τι εγινε τελικα καταφερες να ξεμυτισεις σημερα?
Oct 10 2009 16:37
Photo

mono → melkior

Για να σου μιλάω τώρα μάλλον τη μη βελτιωμένη έκδοση:hahaha: Πάντως πήγα στο νοσοκομείο γιατί είχα όλα τα συμπτώματα αλλά τελικά όλα μια χαρά, τη γλύτωσα :himitsu:
Oct 10 2009 00:14
Photo

melkior → mono

:oo:5 μερες τι εχεις? την παλια γριπη η εκανες update την καινουργια
Oct 09 2009 23:53
Photo

mono → melkior

Όλοι κάποιον ρωτήσαμε-πρήξαμε χεχ Ναι άσε 5 μέρες στο κρεβάτι:unlucky: Τώρα είμαι πολύ καλύτερα όμως και αύριο λέω να τολμήσω να βγω και από το σπίτι :hero:
Oct 09 2009 23:23
Photo

melkior → mono

κανενα προβλημα καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη αντε μπας και ξεστραβωθω. Α περαστικα σου,απο τι ειδα στα σχολια εισαι αρρωστη ελπιζω να σου περασε
Oct 09 2009 23:03
Photo

mono → melkior

Sorry που πετάγομαι σαν *ahem* αλλά σχετικά με τα βιντεάκια από το youtube και ολόκληρο το URL να βάλεις ανάμεσα στα youtube tabs πάλι δουλεύει :P
Oct 09 2009 22:23
Photo

monoNighteyes

Αυτά συμβαίνουν όταν ποστάρει a certain someone :hihi2: Καλό κουράγιο σου εύχομαι :drink:
Oct 08 2009 01:29
Photo

Nighteyesmono

Άστο μωρέ να βρίσκεται. Ανάμεσα στα άσχετα, ένα ακόμη τι να σου κάνει;:congrats: Από το κακό στο χειρότερο εξελίσσεται το πράγμα εξάλλου εκεί μέσα.:hot:Το πολύ πολύ να πάει για σβήσιμο παρέα με άλλα. Θα δείξει...
Oct 08 2009 00:55