Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lord Leon → mono

βασικα αν οντως εισαι τοσο δεν εισαι κοντη. δηλαδη οι αλλες ποσο ειναι; μπασκετμπολιστριες; Οου γουελλ, μπορεις παντα να εχεις για προτυπο σου την τια τεκιλα. (οχι τωρα το εριξα πολυ χαμηλα αν μπορεις ακολουθα) :P
Οκτ 23 2010 14:31
Φωτογραφία

mono → Lord Leon

Oh trust me, ακούω τόσα καθε μέρα που έχω αναπτύξει ανοσία :hihi2: Και να φανταστείς δεν είμαι κοντή να πάρει, 1.62 είμαι αλλά haters gonna hate που λέει και η sig :P Άλλωστε εμείς οι κοντές εχουμε χιούμορ...Έχω pic με μια φίλη μου που είναι 1.50 να κρατάει το lightsaber του Yoda και δίπλα ένα φίλο μας 1.90 να κρατάει το lightsaber του Darth Maul...Epicness :hahaha:
Οκτ 23 2010 14:24
Φωτογραφία

Black Rockmono

[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/481/0e84d3c2759ee5afecfd1af.png[/IMG] haters gonna what?
Οκτ 23 2010 14:00
Φωτογραφία

Lord Leon → mono

Καλυτερα να σταθεις στο δικο μου... ειναι λιγοτερο επικινδυνα τα πραγματα εδω πάνω... Χιχι καλα το κοβω. Φοβαμαι μηπως οντως στεναχωριεσαι απο ενα σημειο και μετα και δεν το πεις απο εγωισμο. Στο θέμα, εχω ηδη στειλει 4 ρεπορτς και συνεχιζω. ευτυχως ειναι μονο τεσερεις σελιδες θρεντ. γιατι με τους ρυθμους που παει...
Οκτ 23 2010 13:50
Φωτογραφία

mono → Lord Leon

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :burningbe3: Θα σταθώ στο ύψος μου ρε! Btw +1 στο τελευταίο post σου στο thread για την έκτρωση, αλλά μην περιμένεις πολλά, τα λέω 2 χρόνια τώρα :run:
Οκτ 23 2010 13:47
Φωτογραφία

Lord Leon → mono

τοτε πηγαινε στις "κουλες ατακες" το προτελευταιο μου ειναι κομμενο και ραμμενο στα μετρα σου μρ. ταπερμαν!
Οκτ 23 2010 13:39
Φωτογραφία

mono → Lord Leon

Καλά το τί γίνεται μέσα στο κεφάλι μου ασε μην το ψάχνεις :hahaha: Anw επειδή απάντησες ακριβώς από κάτω μου νόμιζα ότι απευθυνόσουν σε μένα για κάποιο λόγο και είπα να απαντήσω βάζοντας ένα inside joke (κάτι ποταπά υποκείμενα εδώ μέσα με λένε κοντή ~*goughanelisgough*~ ) για να αλαφρύνω κιόλας λιγάκι το κλίμα :P
Οκτ 23 2010 13:16
Φωτογραφία

Lord Leon → mono

Ο kenobi sensei pou ekane to thread einai. kala ti syndyasmos egine mes sto kefali sou? :P:P:P:PPPP
Οκτ 23 2010 13:12
Φωτογραφία

mono → Tenshi

I love it 2 :33333333 Το φτιάξαμε μαζί με την Anelis, μιας και δεν ξέρω τίποτα από photoshop....Ενώθηκαν όμως 2 μεγάλα μυαλά και ιδού XD
Οκτ 23 2010 12:57
Φωτογραφία

monoAnelis

:lovulovu::lovulovu::lovulovu:
Οκτ 23 2010 12:55
Φωτογραφία

Tenshi → mono

LOVE , LOVE , LOVEEEEE your new avatar and signature!!! omg omg omg omg omg !! xD
Οκτ 23 2010 10:03
Φωτογραφία

Anelismono

[IMG]http://nerdapproved.com/wp-content/uploads/2010/10/ruf2-swt-parp_c1-e1287692921483-590x342.jpg[/IMG] [url]http://nerdapproved.com/peripherals/the-evangelion-4gb-rei-ayanami-usb-key-is-back-to-save-your-data/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+NerdApproved-NewsAndReviews+%28Nerd+Approved+-+Gadgets+and+Gizmos%29&utm_content=Google+Reader[/url]
Οκτ 23 2010 00:24
Φωτογραφία

Strange Loop → mono

ναι για αυτο εκανα και edit, μπορει να ειμαι δολοφόνος και να μην θέλω να τους βοηθήσω...xD Ασε δεν έχει Gossip Girl σήμερα και όλα μου φταίνε...ισως για αυτο κάνω έτσι..
Οκτ 19 2010 13:53
Φωτογραφία

mono → Strange Loop

Δεν χρειάζεται να γράφεις σεντόνια, ούτε να κάνεις το τέλειο roleplay απλά να ψηφίσεις κάποιον και να δώσεις κάποια δικαιολογία για να βοηθήσεις και τους υπόλοιπους να βρουνε τους δολοφόνους. Αυτό είναι το παιχνίδι και μόνος σου δήλωσες ότι θες να παίξεις. Αν δεν θες πουλάκι μου μην παίξεις απλά μην το χαλάς...
Οκτ 19 2010 13:49
Φωτογραφία

Strange Loop → mono

Απλα δεν ηιελα να πω δημοσια iri σε ψηφίζω γιατι εισαι εκνευριστική, αλλα επειδη της το πα στο μσν οταν το εβλεπε θα καταλάβαινε. τωρα παρακαλάω να μην δει αυτο το VM
Οκτ 19 2010 13:41