Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hazukimono

Tsopa tsopa! [IMG]http://embrancesblog.com/fp-content/images/hug.jpg[/IMG]
Oct 26 2010 10:31
Photo

monoHazuki

[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/4729/achoo001.jpg[/IMG] [LEFT][SIZE=5][B][COLOR=Magenta]~a~a~aaaaaaa~choooo~[/COLOR][/B][/SIZE] [/LEFT]
Oct 26 2010 10:15
Photo

mono → Warchief

Εγώ απορώ πώς αυτός που κάνει το voice over κατάφερε και τα βγαλε πέρα με το σενάριο...Εγώ θα είχα πάθει έμφραγμα από τα γέλια...Παληκάρι!
Oct 25 2010 17:24
Photo

Warchief → mono

Εγώ ομολογώ ότι γέλασα όταν απείλησε να σπάσει την κάμερα ο σφίχτης! :Ρ
Oct 25 2010 17:20
Photo

mono → Warchief

Ρε τι επική εκπομπή...Έχω πεθάνει στα γέλια...Ο πόνος στο βλέμμα του πατέρα είναι όλα τα λεφτά...
Oct 25 2010 17:17
Photo

mono → Nozomu

Και εγώ γελάω, για αυτό την έβαλα :hihi2:
Oct 25 2010 09:42
Photo

Nozomu → mono

Monooooo!!! I looooove the sig! *_* Καθε φορα που το βλεπω γελαω με το ποσο ταιριαστο ειναι,,, xD
Oct 25 2010 02:23
Photo

Sponismono

βγείτε κ πείτε τα παιδιά... αυτός, εκείνος ο άλλος για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε στο άλλο forum που παίζαμε, όταν σε ένα παιχνίδι κάποιος έκανε φουστιά, τον αποκλείαμε από το επόμενο... κάποιους τους πείραζε...
Oct 23 2010 15:56
Photo

mono → Lord Leon

Στην περίπτωση της Iristellas έχεις να κάνεις με κλασική περίπτωση προβολής...Η παλιοκρυφοπασόκα όλους πράσινους τους βλέπει...Ξέρω στάνταρ ότι έχει μια φωτογραφία του Γιωργάκη κάτω από το μαξιλάρι της και ότι σε όλα τα yaoi manga της έχει κολλήσει τη φάτσα του στις φάτσες των χαρακτήρων...Η μικρή ανώμαλη...Αλλά φίλη μου είναι δεν την κρίνω...
Oct 23 2010 15:40
Photo

Azathothmono

as you wish, pantos den nomizo kapios alos epitheoritis na milage me apirous pextes prospathontas na tous pisei gia kati. anyways.
Oct 23 2010 15:33
Photo

monoAzathoth

Αν σε ανακουφίζει, δεν μιλάω για σένα...Όπως και να χει το ξενέρωμα από κάποια πράγαματα παραμένει, παρολαυτα συνεχίζουμε να παίζουμε και ότι γίνει :P Sorry αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο, ότι είχα να πω το είπα...
Oct 23 2010 15:31
Photo

Lord Leon → mono

το πρασινη που κολλαει; δεν εχεις πλυθει τα τελυταια 2 χρονια; εισαι ενα στρουμφακι που πλυθηκε στους 60 με χλωρινη; οταν παιζει ο παο κρεμεσαι απο τα καγκελα μονο με σκισμενο τζιν σουτιεν κασκολ ενα μπαφο και ουρλιαζεις; οταν μιλαει ο παπανδρεου βγαζεις μικρα βογκητα ηδονης; ο παιδικος σου ηρωας ηταν ο slime των γκοστμπαστερς; σε ειχαν απαγαγει εξωγηινοι; help me I 'm in the dark here...
Oct 23 2010 15:31
Photo

Azathothmono

pia atoma exoume piasei ke exoume priksei? ke pos to ksereis esi ti exoume kanei? :S
Oct 23 2010 15:28
Photo

monoSponis

Κοίτα όσο και να βγουν ανοιχτά οι κινήσεις τους, το γεγονός ότι εγώ ξέρω ότι έχουν πιάσει συγκεκριμένα άτομα και τα έχουν πρήξει μέσω msn δεν αλλάζει την κατάσταση...Σκεφτήκαμε να την κάνουμε από την αρχή αλλά δεν θέλαμε να χαλάσουμε το παιχνίδι και γι' αυτό κάτσαμε και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε under the circumstances...Όπως και να χει το παιχνίδι έχει ψωμί ακόμα και ελπίζω να το διασκεδάσετε :P
Oct 23 2010 15:27
Photo

mono → Lord Leon

Για να το ρίξω πιο χαμηλά πρέπει να έχω για πρότυπο το νάνο από το LOTR :hihi2: Πάντως πρέπει να παραδεχτείς ότι έχω πολύ καλές φίλες...Η μια με λέει κοντή και η άλλη πράσινη...Σε λίγο θα αρχίσω να μιλάω κάπως έτσι : "Know what I am talking about, do you? Hmmm...?"
Oct 23 2010 15:18