Community Status Updates
Zoro → Dark_Venus
Ναι οπως ξαναπα στις ταινιες εχουν χαλια εμφανισεις και ερμηνειες,μονο ο L λεει για μενα....
Ομως αν αντεξεις να τις δεις και το 2 ως το τελος,αγνωοντας αυτα και παρατηρωντας μονο τις αλλαγες στην πλοκη συγκριτικα με το ανιμε να δεις που μπορει να σ'αρεσουν μερικες αλλαγες ισαξια ή και περισσοτερο...εμενα βεβαια το ανιμε μου αρεσε πιο πολυ σαν συνολο,απλα μερικες αλλαγες τις βρηκα πολυ καλες για τα δεδομενα του χρονου που ειχαν...
Το τελος της 2ης ταινιας ειδικα με ικανοποιησε πιο πολυ απ αυτο του ανιμε,που με ειχε ψιλοαπογοητευσει..το βρηκα πιο εξυπνο....αν γινει και σε σενα αυτο δες εγγυημενα τις ταινιες{και οπως ειπα αγνωησε ερμηνειες!!}
Αλλα πως και την ειδες???
Τελειωσες το ανιμε??
Την ειδες ολη την 1η ταινια δλδ??:hmmm:
Aug 28 2008 16:51
Dark_Venus → Zoro
για εκεινην....το ρε Z ηταν επειδη την συγχησες...........:P ρε συ ειναι κακασχημοι ολοι στην ταινια!!!!
Aug 28 2008 16:45
Zoro → Dark_Venus
Να σου πω,το τελευταιο post σου που εβαλες στο προφιλ της προοριζοταν για μενα ή γι αυτην?:hmmm:
Tο λεω γιατι εγραψες "ρε Ζ"!!!XXPP
[παντως χαιρομαι για την επιλογη του τραγουδιου,θα φριξει με το που θα το δει στο προφιλ της...arigato!!!:P]
Aug 28 2008 16:41
Dark_Venus → SirJim
ειχα παρει βιολογια....χεχε.....καλη δυναμη...το μονο που καταλαβα απο τη γενικη παιδεια...ειναι η στατιστικη....
Aug 28 2008 16:40
Dark_Venus → iristella
αμα ρε Z της εσπασες τα νευρα της κοπελας....dont worry θα σου βαλω εγω ενα τραγουδακι να σε χαλαρωσει....[url=http://www.youtube.com/watch?v=HFRqSdlZpYs]δες![/url]
Aug 28 2008 16:30
Dark_Venus → SirJim
Κοιτα ολα ειναι μια αποφαση..μπορείς να ξυπνησεις νωρίς ενα πρωι και να τις κάνεις....δε θα καταλάβεις ποσο γρηγορα θα τελειώσουν :) εγω μισω τα μαθηματικα....φετος,ουτε μια φορά δεν εκανα ασκησεις στα γενικης παιδείας....χεχεχε
Aug 28 2008 16:24
SirJim → Dark_Venus
Thx :)
Το προηγούμενο με αγρίευε λίγο και αποφάσισα να βάλω κάτι πιο χαλαρωτικό!!
Χαίρομαι που σ' αρέσει!!
BTW, μου έμειναν 25 ασκήσεις μαθ.κατ. και το ΑΟΔΕ για την Δευτέρα, αλλά βαριέμαι σαν τρελός να τα κάνω... :(
Aug 28 2008 16:19
Zoro → Dark_Venus
dammit δεν ξερεις ποσο δουλεμα εχω φαει απο καποια για το αποτελεσμα μου αυτο:cry5:
Το κανα και 2η φορα και βγηκα aizawa αλλα δεν με πιστευει και λεει οτι απαντησα σκοπιμα ωστε να μην ξαναβγω Misa....dammit:uhh:
{κι εγω L ή Light ηθελα:ill2:}
Που θα παει,θα τους πετυχω καμια μεραXXPP
{runs to do the test again:run:}
Aug 28 2008 16:05
Dark_Venus → Zoro
χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ασε με να σκεφτω.....ερμ.........αχ οχι μ αρεσει ο L πολυ πολυ πολυ πολυ....ειμαι fan....!!!χιχιχιχιχιχι
Aug 28 2008 16:00
Dark_Venus → red pyramid
μα δεν υπαρχει κατι να παρεξηγησω...σ ευχαριστω πολυ παντως!Α σ ευχαριστω και για τις σειρες που μου πρότεινες:).Λοιπον,συγγνωμη αλλα ειμαι λιγο αρρωστουλα και θα παω να ξαπλωσω λιγακι.Χαρηκα για τη γνωριμια.:) καληνυχτα..τα λεμε.^_^
Aug 27 2008 23:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed