Community Status Updates
Dark_Venus → Zoro
ναι σωστα εισαι ο μεντορας μου...δε πρεπει να σε αμφισβητω χιχι.:) ενταξει,παροτι ειπα δε θα ξαναδω για σενα κατι θα κανω :)
Aug 29 2008 21:52
Zoro → Dark_Venus
Ετσι ετσι,να ακους τα λογια του ατομου που σε βοηθησε οταν πρωτογραφτηκες!!!
[και οχι καποια αλλη πονηρη ξανθια....gomen gomen επρεπε να το πω:nanana:]
Οταν τα δεις πες μου αποψεις,δεν με χαλαει οτι και να πιστευεις,απλα δες μερικα ακομη γιατι απ το πρωτο δεν καταλαβαινεις τπτ...:)
Aug 29 2008 20:48
Dark_Venus → Zoro
ΜΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ!!!οχι τιποτα αλλο φοβαμαι.....:terror2::Crying2:
καλα..θα δω και τα υπολοιπα......
Aug 29 2008 18:37
Zoro → Dark_Venus
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: :oo::oo::oo::oo::oo::oo:
Ρε συυυυυυυυυ,δεν μ'ακουγες τι σου λεγα χτες?????
Δες τουλαχιστον 4-5 για να μπεις στο κλιμα,το 1ο ειναι επεισοδιο του τελους,δλδ παει με αναποδη σειρα και γι αυτο δεν καταλαβες τπτ...απο το 2ο και μετα ξεκιναει με κανονικη σειρα και αν το συνεχισεις μεχρι το 5 πες μπορει να σ'αρεσει...εχει αιματα αλλα οχι τοσα πολλα οπως στο 1ο επεισοδιο με το φιδι,η ιστορια ειναι μονο με ανθρωπους εκει και την συνεχιζει με κανονικη σειρα,οχι οπως στο 1ο που θα σε εχασε πιθανον....
Λοιπον τι να πω,η επιλογη ειναι δικη σου,αλλα σου συστηνω να δεις ακομη τα υπολοιπα μεχρι το 5:P
Απο κει και περα αν δεν σ'αρεσει το καταλαβαινω,αλλα μονο απ το 1ο σ ειχα προειδοποιησει οτι δεν θα σ'αρεζε,γιατι πολυ απλα ξεκιναει απ το τελος και δεν εξηγει τπτ...
Anw,κανε οτι σ'αρεσει,καλη συνεχεια με τις σειρες^^
Aug 29 2008 17:06
Dark_Venus → Zoro
α...δε πιανουν ε....(γμτ τι να πω τωρα να με λυπηθει.....)ερμ γκουχ γκουχ γκουχ 1 γκουχ γκουχ γκουχ........
Aug 29 2008 17:02
Zoro → Dark_Venus
Μικρο κοριτσι????
Κοτζαμ 18χρονη κοπελαρα εισαι,δεν σηκωνω τετοιες δικαιολογιες εγω!!!:P
Τσακισ να δεις και τα υπολοιπα επεισοδια μπας και σε μπορεσω να σε μεταπεισω ακομη!!^^
Ελα οχι,οπως ειπα αν σ'αρεσει την παρακολουθεις,αλλιως dropαρε την,απλα ηθελα να ξερω,απο περιεργεια,μεχρι ποιο επεισοδιο εφτασες και δεν σ'αρεσε??
Aug 29 2008 16:52
jimmare → Dark_Venus
Μικρο κοριτσι???(απο οτι ειπες στο Zoro σε vm)WTF?Εισαι 18 ενω εγω ειμαι (...)Δλδ τι να πω?
Aug 29 2008 12:59
Dark_Venus
οχι οχι κυριε velontor....μη με σκοτωσετε.....ειμαι καλο κοριτσι ....( ενταξει δεν ειμαι αλλα λεεεμε τωρα)
Aug 29 2008 12:45
Dark_Venus → velontor
ναι ο L ειναι τ αγορι μου και μου τα ειπε ολα....ποσα δινεις για να μην σε καρφωσω στην αστυνομια?:P
Aug 29 2008 12:04
velontor → Dark_Venus
[B]ΟΜΓ! ΟΜΓ! Που το εμαθες? ΟΜΓ ΟΜΓ! Μηπως συνεργάζεσε με τον L? ΟΜΓ![/B]
Aug 29 2008 11:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed