Community Status Updates
Dark_Venus → Zoro
ααα το berserk ειναι τλομακτικο....και γω μικό παιζάκι ειμαι ζε μ αλεσε......:(
Aug 29 2008 10:49
Zoro → Dark_Venus
Χμ κανεις την σωστη επιλογη κι ομως...το ανιμε δεν εχει πολυ βια{μην σε μπερδεψει το 1ο επεισοδιο,απο το 2ο και μετα ημεμει...καπως!!} και απο την αλλη αν σ'αρεσει η ιστορια πιστευω αναγκαστηκα θα προχωρησεις και στο manga για να δεις την συνεχεια γιατι το ανιμε τελειωνει λιγο αποτομα και αν σ'αρεσε θα σου αφησει πολλες αποριες...τεσπα θα δεις τοτε και θα αποφασισεις...
Πες μου εντυπωσεις οταν αρχισεις^^
Aug 28 2008 21:03
Dark_Venus → Zoro
βασικα δε σκοπευω να διαβασω manga...μαλλον μονο το anime θα δω..κοιτα αμα εχει υπερβολικη βια δε ξερω αν θα το αντεξει η αθωα παιδικη μου ψυχοσυνθεση και θα παθω σοβαρες βλαβες........:P
Aug 28 2008 20:57
Zoro → Dark_Venus
Χεχε δεν υπονοησα τπτ...αλλη εχει εμφανιση και λιγο προσωπικοτητα Misa στο forum{συγγνωμη συγγνωμη δεν αντισταθηκα:nanana:}
Berserk χαιρομαι τρομερα που σκεφτεσαι να το ξεκινησεις,αρα δεν με πειραζει αν δεν θα γινει σημερα....αρκει να γινει αυριο!!!
Αν το ξεκινησεις τελικα,καταρχας προετοιμασου για την πρωτη εικονα που σου πα ειναι καπως δυνατη,μετα διαβασε τον πρωτο τομο αν ειναι και πες μου εντυπωσεις...
Αν παλι ξεκινησεις απ το ανιμε που δνε εχει τοσο πολυ βια,δες τουλαχιστον τα πρωτα 3-4 επεισοδια για να παρεις μια γευση^^
Τα λεμε λοιπον:P
Aug 28 2008 20:40
Dark_Venus → Zoro
hello??Μπορει να εχω αβαταρ τη Misa αλλα δε σημαινει οτι εχω και το ιδιο I Q μαυτην ε...τωρα να σου πω θελω να παω να ξεκινησω berserk αλλα βαριεμαι αποψε...
Aug 28 2008 20:32
Zoro → Dark_Venus
A μπραβο,κι εγω τα ιδια ηθελα...μ'αρεσαν και οι 2,αλλα ο L παντα λιγο παραπανω απο Light...
Οι 2 ταινιες λυνουν την υποθεση μονο με τον L και οχι Near/Mello...βεβαια δεν σου λεω αν παθαινει κατι ή ποιος νικαει απ τους 2,εσυ απλα να ξερεις οτι το τελος ειναι πολυ διαφορετικο απ του ανιμε και εγω το βρηκα πιο εξυπνο γιατι βασιστηκε στους κανονες του DN κατα πολυ...αρα κανε μου την χαρη να τις δεις καποτε!!:awww:
Aug 28 2008 20:27
Dark_Venus → Zoro
Βασικά,τελικά αποδείχτηκε οτι ο L εγινε η συμπαθεια μου...δεν ηθελα να πεθανει,:( οσο για τον Mello sorry κιωλας αλλα οταν τον πρωτοειδα μου φανηκε λιγο ερμ....'χαροπουλης.' Ο near ηταν εξυπνος αλλα βαρεθηκα να τον βλέπω να παιζει....με το που πεθανε ο L απογοητευτηκα εντελως...ασε που πιστευω οτι η σειρα επρεπε να μας δωσει κ αλλα γι αυτον....για τη ζωή του,το παρελθόν του.......εμενα σαν προσωπικοτητα μου κινησε το ενδιαφερον απιστευτα πολυ.Επισης,για εκεινο το ορφανοτροφειο.....τι γινοταν και τα παιδια βγαιναν τοσο εξυπνα.....
Aug 28 2008 20:17
Zoro → Dark_Venus
Ναι συμφωνω μαζι σου αλλα εμπιστεψου με,αν τις δεις με ανοιχτο μυαλο και αγνωησεις τις ερμηνειες μπορει να παρατηρησεις μερικα θετικα στις αλλαγες...οπως εκανα εγω...επισης αν αντεξεις μεχρι το τελος της 2ης ταινιας μπορει να σ'αρεσει περισσοτερο απ του ανιμε,οπως εμενα...
Anw,σου φχωμαι να το κανεις καποτε και να μου πεις εντυπωσεις...:)
Βtw το 2ο κομματι της σειρας,με Near/Mello και το τελος σ'αρεσαν???
Εμενα το τελος δεν με αφησε τελειως ανικανοποιητο αλλα το ολο 2ο κομματι ναι...ηθελα να τελειωσει με τον L,δεν μου αρεσε πολυ ο Near/Mikami κλπ...εσενα?
Aug 28 2008 20:11
Dark_Venus → iristella
βασικα iri μου το εβαλα για να σε πειράξω λιγάκι,αλλα να σου πω την αλήθεια,το χαρηκα πολυ περισσότερο που σου άρεσε :)
Aug 28 2008 20:02
Dark_Venus → Zoro
τελειωσα σημερα την σειρά....:) ε είπα μια που ημουν και στη σελίδα να δώ την ταινια....με το που ξεκινησε μαπα μου φάνηκε...κανανε τη Misa μελαγχρινη χεχε....παντως ναι,μονο ο L ισως βλεποτανε....θα τις δω καποια στιγμη αλλα με ξενερωσαν βασικά υπερβολικά και μου τη σπάει η φάτσα του Light...με πιανει μια ταση να τον χαστουκίσω εχει ενα βλακωδες χαμογελο Ε Λ Ε Ο Σ!
Aug 28 2008 20:00
Zoro → Dark_Venus
Χαχαχαααα εκανε λαθος η iri,πολυ χαιρομαι:hehehe:
Αυτο δεν ειναι το τραγουδι του τελους τελους που βλεπει το κενο...ειναι της περιοδου που ο Light παρακολουθουνταν....:bleh:
Aug 28 2008 17:01
iristella → Dark_Venus
Πλακα πλακα αυτο το τραγουδι μου αρεσε πολυ.........Ηταν ωραιο γενικα αλλα μονο και μονο για το φιναλε του το λατρεψα........ Ξερεις.....Αυτο που η Misa στεκεται εξω απο τα καγκελα και ενατενιζει το κενο και μετα.......... :kill4u:
Οποτε thanks για την υπενθυμιση του τελους της συγκεκριμενης ..... Πραγματικα μου εφτιαξες την ημερα.......:bath::wis:
Εdit......... Οντως εκανα λαθος....... Τι να κανουμε..... Ευσεβεις ποθοι ειναι αυτοι..... Αλλα και παλι ωραιο τραγουδακι.
Aug 28 2008 16:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed