Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Dark_Venus → mysticismlover

Φαντάζομαι... :) Να σαι καλά.
Ιούν 14 2009 11:33
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Aw....How sweet indeed....:wooi2::gotit: Ο Ζoro kun δεν θέλει το κακό μου χεχε....:wooi2: [SPOILER]([I]Και κάπου στην Ιταλια ένας νεαρός με το όνομα [... ]γνωστός όμως ως Zoro, βαδίζει αγέρωχα. Κατευθύνεται προς ένα απόμερο καφέ και περιμένει τους συνεργάτες του να φανούν. Σε λιγότερο απο πέντε λεπτά καταφτάνουν τρείς μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες. "Αργήσατε." είπε αυστηρά. Εκείνοι φάνηκαν να τρομάζουν στην ιδέα και μόνο οτι ο όμορφος νέος μπορεί να θύμωσε και απευθείας έσκυψαν το κεφάλι. "Sumimasen, master. Ποιόν Καθαρίζουμε σήμερα...;" Ο άδρας με το ψευδόνυμο Ζορό, δείχνει το άβαταρ της κοπέλας που πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο της Ιταλικής μαφίας. "Όπως επιθυμήτε." Οι τρείς άνδρες σηκώνονται απο το τραπέζι και τον αφήνουν μόνο. Ο Ζορό χαμόγελά και παρακολουθεί τις φιγούρες τους να απομακρύνονται. Σε λιγάκι, θα είναι η δική του σειρά να φύγει.) [/I]Εκτός αν έχεις death note, οπότε το παραπάνω σενάριο είναι ακυρο...[/SPOILER] Πλάκα πλάκα και γώ κάποια στιγμή πρέπει να save my own day αλλα βαριέμαι πολύ...:nanana: Τα κομμάτια που ανέφερες απλά τα Σ Π Α Ν Ε... Εγώ τους γνώρισα μεσα απο το scars και τυχαία άκουσα το getting away with murder.... So take me (take me) and let me in Don't break me (don't break me) and shut me out I'm burning in the heavens, and I'm drowning in a hell And my soul is in a coma, and none of my friends can tell That I'm reaching out and getting nothing, this is just story of a broken soul As days go by my heart grows cold I can't seem to let this all pass me by ..
Ιούν 14 2009 11:29
Φωτογραφία

mysticismlover → Dark_Venus

[QUOTE]Mysticism lover καλη δυναμη. ;)[/QUOTE] ευχαριστώ μόλις τώρα το είδα και η αλήθεια είναι ότι τη δύναμη τη χρειαστήκαμε =]
Ιούν 14 2009 05:37
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Εγώ... κάτι... κακό... σε... σένα;;; :dazed: I wouldn't dare! :blingeye2: Not just any day, I'm gonna save [B]my[/B] day! (aka I live the second life of a student... me is special! :wooi2:) Getting Away With Murder από Papa Roach, damn fave κομμάτι... τι μου θύμησες :if: , το άκουγα όταν ήμουν 3η λυκείου περίπου, fave μαζί με Not Listening και Scars! Ενημερωμένη η ακόλουθος μου! :tensai: [FONT=Verdana] [/FONT][I][FONT=Verdana]So take me (take me) and let me in Don't break me (don't break me) and shut me out I lit my pain on fire and I watched it all burn down And now I'm dancing in the ashes and there is no one else around 'Cause I wanna be part of something This is just a story of a broken soul And as days go by my heart grows cold I can't seem to let this all pass me by[/FONT][/I].
Ιούν 14 2009 01:43
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Χαχα κάτι κακό πήγες να πείς για να με αποκαλέσεις πανέξυπνη καστανούλα, αλλα τέλος πάντων...:wooi2: Duty Calls?Χα! Busted! Ωστε ζείς διπλή ζωή; Are you going to save the day? :blingeye2: C ya muster.:byejg9: "Somewhere beyond happiness and sadness I need to calculate What creates my own madness And I'm addicted to your punishment And you're the master And I am craving this disaster"
Ιούν 13 2009 16:37
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Master Zoro, nuff said... και πείραξε με όσο θες! :wooi2: Kορο... nothing, πανέξυπνη καστανούλα! :wis: Naisu, πλησιάζει καλοκαίρι και οι δουλειές μαζεύονται... oh well, duty calls (and not nature :P), cu later trusty follower!! ;D
Ιούν 13 2009 16:26
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Χαχαχα αν το έλεγε κάποιος άλλος αυτό θα απαντούσα, αλλα με εσένα εχω συμβιβαστεί στην ιδέα, master Zoro. Να μην σε πειράξω όμως και λιγάκι; Κορο...?τι; :P Χμμ δεν ξέρω, μάλλον θα περνάω συχνά... (aka δε με ξεφορτώνεσαι :P )
Ιούν 13 2009 16:16
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

:hahaha: pwned!! Περίμενα καμία απάντηση του στυλ "ούστ και δεν είμαι δουλάρα" κλπ κλπ, ενώ όχι μόνο το πήρες ήρεμα, αλλά βρήκες τρόπο να μου την πεις κιόλας... εύγε, my apprentice!! :D Btw το comeback σου είναι προσωρινό (aka θα ξαναχάσω το μοναδικό κορο... άτομο που συμπαθώ :cry:) ή σχεδιάζεις να περνάς συχνά από το site πια; :ureshii:
Ιούν 13 2009 15:50
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Χαχα καλα ποσο τρως Ζοro kun? :P Εκτος αν έχεις να πλύνεις αιώνες :P Δεν πειράζει σιγά :D
Ιούν 13 2009 12:37
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Awww... so sowwy :'(, όπως και so sowwy που δεν μπόρεσα να μπω σήμερα να απαντήσω νωρίτερα... :cry: OK then my little follower, ο νεροχύτης γέμισε άπλυτα πιάτα, πλύνε κανένα! Σιδέρωσε και τπτ μιας και είσαι εδώ, μπρος! :drink:
Ιούν 13 2009 04:05
Φωτογραφία

Dark_Venus → iristella

Bασικά και γώ εχω εξεταστική...θα δείξει :) Καλη επιτυχία.
Ιούν 12 2009 21:39
Φωτογραφία

iristella → Dark_Venus

Glad to see that you like monster. Θα το τελειώσεις πιο σύντομα απο εμένα βέβαια λόγω εξεταστικής μου οποτε περιμένω να ακούσω γνώμες και εντυπώσεις. Καλές προβολές εύχομαι.
Ιούν 12 2009 20:54
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Slave??? Slave???How rude of you! I m a follower not a slave.... You have just hurt my feelings :(
Ιούν 12 2009 13:31
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Κι εγώ έχω αγγαρείες αύριο, αλλά δεν ξέρω τι ώρα θα κοιμηθώ, coffee power ftw!! ;) Καλή ξεκούραση my little slave, don't overdo it και come back to me soon! PS: LoL at the ma(n)ster quote! XD :gn2: :bye:
Ιούν 12 2009 00:44
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Ουφ...Ουτε ενα tip δηλαδη; Τσιφουτη... Τελος παντων... Σε περιπου πεντέμησι ώρες πρέπει να σηκωθώ. Αρα δυστυχώς σ αφήνω. Τα λέμε αμα ειναι. Χαρηκα ma(n)ster ;) :P (σε πειραζω :P ) καληνυχτα! xxx :kawaii:
Ιούν 12 2009 00:36