Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

:p Hai hai haiii!! :wooi2: Οι υπηρεσίες που προσφέρεις είναι αφιλοκερδείς, το ξέχασες; (τι σόι Misa-chan fan είσαι αλλιώς; ) Άλλωστε είπαμε beloved master, όχι beloved employer!! :kukuku: [SIZE=1] θυμήσου και τι λέει το γνωστό τραγούδι των Metallica >;D[/SIZE]
Ιούν 12 2009 00:27
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Σωστααααααα! :D Wrong interpretation.... You are my beloved master not my favourite one. Get it now ;) ? Ναι πάντα με την άνεση μου σου χαλαω εγω χατιρι; (ποσο ειπαμε δινεις τον μηνα; )
Ιούν 12 2009 00:19
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Από τις παλιές Misa εικόνες για ξανθιά σε είχα κόψει... oh, well σαν εμένα δλδ, even better! Φαρμακευτική... και τι πάει να πει είμαι ο αγαπημένος σου master, υπάρχουν κι άλλοι; :terror2: Μακάρι, να μπορώ να διατάζω και να με υπακούς με την άνεσή σου! :wooi2:
Ιούν 12 2009 00:14
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Καστανή είμαι ξανθούλη. Πάλι μπερδεύτηκες εσύ; :P Tι σπουδαζεις ειπαμε; Φυσικά είσαι ο αγαπημένος μου master παντα θα σε υπακουω... :wooi2: Εγώ θέλω τουλάχιστον τρία. Aλλα θα διαβασω και θα δωσω παραπανω μαθηματα για να παρουμε μαζι πτυχιο και να μην λες οτι εισαι πιο εξυπνος. :hahaha::hahaha::tensai:
Ιούν 12 2009 00:10
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Πάντα! Φυσικά, corrupting innocent souls since 1987! Υπονοούμενο για να βρω τρόπο να διώξω το κακό που ονομάζεται εξετάσεις, εσύ τι νόμισες, ξανθιά; :kukuku: Πολύ, άχου το μεγάλωσε!! (αλλά ακόμη κάνει ότι του ζητήσω! :tensai:) Ομοιίωωωςςςς καλή συνέχεια και κουράγια τώρα που ξεκίνησες!! Εγώ θέλω ακόμη 2 χρόνια τουλ για να τελειώσω, αλλά δεν με χαλάει η φοιτητική ζωή!! :joyful:
Ιούν 12 2009 00:05
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Ακόμα πειραχτηρι είσαι εσύ ε;.... Μπα δε το κοβω να το ξαναξεκινάω... Ο αδερφός μου απο την άλλη έχει ενθουσιαστει... ( μου τον διαφθειρεις...:P) Και αυτο το υπονοουμενο για το garlic και το cross τι ηταν Zoro kuuuuuuun??????????????????? Μεγάλωσα ναι...:P ειμαι πρωτοετής στην αγγλικη φιλολογια...Εισαι περίφανος master για μενα; :P Καλη επιτυχια λοιποοοον! Εσυ τελειώνεις τη σχολη σου;
Ιούν 11 2009 23:57
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Χοχο, έπιασε η πλάκα... χαίρομαι ιδιαιτέρως που τσίμπησες! :hehehe: Να το ξαναπιάσεις παρακαλώ, βάλε τον aniki να σου πει πόσο awesome είναι!! :madtodeath: Τώρα το γεγονός ότι δεν κατευθύνεται προς γυναικείο κοινό είναι άλλο θέμα... :blush2: Εξεταστική σε λιγότερο από μια βδομάδα εγώ: Coffee... check! Crosses... check! Garlic... check! Studying... unable to find such a term! :terror2: ... και ο θεός βοηθός!! Την παλεύω πάντως... btw εσύ είσαι φοιτήτρια πια έτσι δεν είναι; Νομίζω όταν τα λέγαμε παλιά πήγαινες λύκειο και τώρα ξεκίνησες, σωστά ή κάνω λάθος;
Ιούν 11 2009 22:56
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Χα... και μετά λες στον Scorpion να μου λεει χαιρετισματα; Edit τωρα διαβασα το υπολοιποοοοοο χαχαχαχαχα Και γω το ξεκινησα αλλα το σταματησα... Εξεταστικη στις 22 ασε ασε μας εχει φαει και η ζέστη...Εσυ πως πας; :gotit:
Ιούν 11 2009 22:15
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Χα... και μετά λες στον Scorpion να μου λεει χαιρετισματα;
Ιούν 11 2009 22:15
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Όχι, ποια είσαι; :hmmm: [COLOR=DarkSlateGray] [/COLOR] [COLOR=Black]Φυσικά και σε θυμάμαι Misa-chan, αφού ρώτησα τον αδελφό σου που χάθηκες αυτή την περίοδο και μου τα είπε όλα, χαίρομαι που μας ξανάρθες!! Περί Berserk btw τελικά κατάφερα να βάλω το ένα από τα 2 αδέλφια να το δει... αυτό ήταν ήδη ένα success, μακάρι να σου μεταδώσει την πόρωσή του και σε σένα!! Πως πας, εξεταστική να υποθέσω;[/COLOR]
Ιούν 11 2009 22:06
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Zoro-kuuuun!!! Με θυμασαι; :P
Ιούν 11 2009 17:28
Φωτογραφία

Dark_Venus → valadorn

Βασικά δεν έδινα πανελλήνιες... Απλά είχα καιρό να μπώ :P Δίκιο έχεις χεχε ;)
Ιούν 10 2009 21:21
Φωτογραφία

valadorn → Dark_Venus

Τελικα ζεις ή μαλλον περασες απο το σφαγειο που λεγεται πανελληνιες....Για τον L διφωνω αλλα τι σημασια εχει αφου προκειται για διαφωνια στ ιδιο anime ...δεν ειναι διαφωνια!:P
Ιούν 10 2009 17:17
Φωτογραφία

Dark_Venus → Night Wizard Seal

Aσε ρε συ τιποτα ακόμα...
Ιούν 09 2009 21:54
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Dark_Venus

Όχι με εμένα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...Κάνε ριφρές την σελίδα ή ξαναπροσπάθησε...
Ιούν 09 2009 21:36