Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Dark_Venus → kelborn3

Φυσικα και θα σου μίλαγα. Δε μπορεις να μου κρυφτεις πιτσινι.
Ιούν 16 2009 22:56
Φωτογραφία

Dark_Venus → kelborn3

Tι απ όλα;
Ιούν 16 2009 22:43
Φωτογραφία

Dark_Venus → kelborn3

Εισαι ο σφίξτερμαν. :P Ναι με νίκησες στην καφρίλα λόγω πείρας... :P
Ιούν 16 2009 21:05
Φωτογραφία

Dark_Venus → kelborn3

Δε με νοιαζει...να φυγεις να πας αλλου.
Ιούν 16 2009 20:05
Φωτογραφία

kelborn3 → Dark_Venus

Nαι ειμαι πολυ βαρυς να ουμε και μαμαω και δερνω.:burningbe3: Παντως δεν μπορεις να πεις σε κερδισα στα ισα:tensai:
Ιούν 16 2009 19:50
Φωτογραφία

Dark_Venus → kelborn3

Εισαι καθαρμα μην μου ξαναπευθυνεις τον λόγο... :P
Ιούν 16 2009 19:48
Φωτογραφία

kelborn3 → Dark_Venus

Eπειδη δεν μπορω παρα να ανταποδωσω την χαρη-οριστε να δειξουμε και τις δικες σου προτιμησεις στισ γυναικες [SPOILER][IMG]http://images.encyclopediadramatica.com/images/0/04/Bodybuilder.jpg[/IMG][/SPOILER] Cause Feminism rocks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NOT
Ιούν 16 2009 19:45
Φωτογραφία

Dark_Venus → kelborn3

[SPOILER][IMG]http://www.findlove-keeplove.com/images/popeye2.jpg[/IMG][/SPOILER]
Ιούν 16 2009 19:40
Φωτογραφία

kelborn3 → Dark_Venus

N α σαι καλ για τα υπεροχα σου πατατακια.Να ξερεις οτι με κανουν να νιω8ουν τοσο καλα σαν αυτο εδω τον τυπα [SPOILER][B]ΜANLINESS FAIL [IMG]http://failblog.files.wordpress.com/2008/03/manliness-fail.jpg[/IMG][/B][/SPOILER]
Ιούν 16 2009 19:36
Φωτογραφία

Dark_Venus → kelborn3

[SPOILER][IMG]http://bol.okmarkets.gr/eCatalog/eCatUploadFiles/AttributeValues/images/3/attrimg3_2481.jpg[/IMG][/SPOILER] φιλάκια...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Ιούν 16 2009 19:25
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Και ο Ζερό μ αρέσει... Δεν έχω πρόβλημα εγώ...όλοι κούκλοι είναι χαχαχαχαχα :P Χαχαχα δε θα σαι καλά :P Συγνώμη για το θάρρος master........να πώ πέντε φορές master Zoro rules? ε;ε; Ναιιιιι LP!!!! Δεν ειμαι Yuki hater, απλά πιστεύω υπήρχαν πολύυυ καλύτερες. Εμένα μ αρεσουν δυναμικότερες παρουσίες... ;)
Ιούν 16 2009 12:30
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Zero;;; :oo: Σαν πολύ θάρρος δεν πήραμε;; Θα με βγάλεις και bishie τώρα;; :burningbe3: 30 επεισόδια One Piece και 10 Berserk (για αρχή), ένδειξη μετάνοιας!! /evil :p Μεχ, τουλάχιστον έχουμε κοινά γούστα στα συγκροτήματα, κάτι είναι κι αυτό, LP ftw!! [quote]Ο Μάκης είναι όλα τα λεφτά έχει απίστευτο γέλιο!ουιιι![/quote]Call him Max... and save that for after the spoilerbeam! XD Έλα καλέ μόνο 405 επεισόδια είναι το OP (και πάει για άλλα τόσα!), χαλαρά!! :P Επίσης Yuki hater βλέπω, αρκεί! Τίγκα στα bishies το anime πάντως, το μοναδικό απ' όσα έχω δει όπου οι άντρες είναι πιο όμορφοι από τις γυναίκες (shoujo σου λένε μετά!! fanservice ftw!). :P
Ιούν 16 2009 03:45
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Χαχα είδες master θυμάμαι πολλά για σένα... :P Εμ βασικά, λίγο είναι γράφω και περισσότερο :P Έχω αρκετό χρόνο αλλα ακόμα περισσότερη βαρεμάρα... :P Ομως θα κάνω μια προσπάθεια χεχε (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ) γκουχ ναι; τι έλεγα; Εμ μια προσπάθεια θα την κάνω. My beloved master serving you is my priority... :D Ε το θεωρήσαμε δεδομένο ρε συ γι αυτο... [I]I watch how the moon sits in the sky in a dark night,[/I] [I]Shining with the light from the sun,[/I] [I]But the sun doesnt give light to the moon, assuming the moon's going to owe it one[/I] [I]It makes me think of how you act to me.... [/I]Ο Μάκης είναι όλα τα λεφτά έχει απίστευτο γέλιο!ουιιι! :wooi2: Μπα ξέχνα το... Δεν μπορώ master Zero, ζήτα μου οτι θες αλλά αυτό είναι wayyyy too much.:nod2: Θα φτάσει σε λίγο σε επεισόδια τη λάμψη.:hahaha: Θέλω να βάλω την Rima αβαταρ αλλά δεν αλλάζειιιι... Η Ruka είναι θεα ρε σύ. Είναι πανέξυπνη. Αλλα εμένα μ αρέσει ο Kaname......αχ.....:wooi2::kawaii::lovulovu::love:
Ιούν 15 2009 15:43
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Lolz, πέραν του ότι βλέπω θυμάσαι που σπουδάζω, κάθισες και σκέφτηκες/έγραψες όλο αυτό το μακρινάρι... δεν μπορώ να πω, με τιμά! :blush2: [SIZE=1] reverse logic και εγώ XD [SIZE=2] Να βρεις χρόνο να σώσεις και την ημέρα σου πάντως είναι η απάντηση, αλλά μην ξεχάσεις και τα καθημερινά σου καθήκοντα...[/SIZE] (να με υπηρετείς πιστά, όχι τπτ άλλο! XD) [SIZE=2] Πλάκα έχει που λέμε για τα άλλα των Papa Roach και το Take Me δεν το αναφέρουμε πέρα από τα lyrics!! Κι αυτό πολύ φοβερό τραγουδάκι!! Όσο για τον φίλτατο Max από κάτω, με έχει βοηθήσει αρκετά... με τα spoilers του, δεν αντιλέγω!! :hahaha: (aka προειδοποίηση είναι, beware of his (un)spoiler tags!! Πέραν μερικών τέτοιων όμως ήταν πάντα διαθέσιμος όταν τον χρειάστηκα, δεν μπορώ να πω, σου επιτρέπω να του μιλάς λοιπόν! ;D) Σχετικά με animu, το αδικείς το One Piece συγκρινωντάς το με την πατάτα του alter, καμία σχέση με το ιαπωνικό, που βελτιώνεται άπειρα πιο κει και θεωρώ θα σου άρεσε ακόμη και σένα! Will you give it a future try someday, for master's sake?? :blingeye2: PS: Η Ruka δεν με τρέλαινε να σου πω την αλήθεια, αλλά συμφωνώ για Rima, σαν μια σοβαρή Misa ήταν, needed more screen time!! :emptyonexg1: [/SIZE][/SIZE]
Ιούν 15 2009 02:49
Φωτογραφία

Dark_Venus → kelborn3

Χάρηκα Μάκη. :) Xεχε πιστευω πως ναι ^_^ Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι. :)
Ιούν 14 2009 22:13