Jump to content

Community Status Updates

Photo

ellesmira → Kamen Tantei Zura

Ναι, αυτό εννοώ! Γιατί; Δεν είναι κλώνος;
Sep 02 2010 19:34
Photo

Kamen Tantei Zura → ellesmira

[quote]άλλος yagami light μας βρήκε αμαν καναμε να τον ξεπαστρεψουμε[/quote] Ελπίζω να μην εννοείς τo Detective Yakumo =p
Sep 02 2010 19:31
Photo

ellesmira → Ritsuka

Ευχαριστώ πολύ! Είναι πανέμορφο! :) Είναι από κάποιο anime;
Sep 02 2010 10:41
Photo

Ritsuka → ellesmira

Γειά! Πρόλαβα ευτυχώς και διάβασα το post σου πριν στο σβήσει καποιος mod :P Here it is : [URL]http://img29.imageshack.us/f/axispowershetaliarussia.jpg/[/URL]
Sep 02 2010 01:35
Photo

Night Wizard Seal → ellesmira

Και εγώ το έχω διαβάσει :P
Sep 01 2010 01:21
Photo

ellesmira → Night Wizard Seal

Έχω διαβάσει του Τανιζάκι ''Το εγκωμιο της σκιάς'' και θα ήθελα να διαβάσω κι άλλα του ίδιου. Μόνο αυτό κ τη χώρα του χιονιού έχω διαβάσει.
Sep 01 2010 01:01
Photo

Για μένα είναι τόπ 3 Junichiro Tanizaki Yasunari Kawabata Yuukio Mishima Δεν είναι με κάποια συγκεκριμένη σειρά απλά είναι must. :P
Sep 01 2010 00:34
Photo

Καλή αυτή η φάση με τις παραγγελίες! Ο Γιασουνάρι είναι όντως καλός, δεν πρέπει να πήρε τυχαία το Νόμπελ. θα ήθελα όμως να μάθω ποιοι καταλαμβάνουν τις άλλες 2 θέσεις! Σχετικά με τα σχέδια σου με τις σπουδές τώρα, τα βρίσκω πολύ καλά! + η εκμάθηση της Ιαπωνικής θα είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα. Το ίδιο το γεγονός ότι έχεις σχέδια για το μέλλον βέβαια είναι από μόνο του ευχάριστο. :)
Aug 31 2010 20:22
Photo

Τίποτα :) Τα βιβλία τα προμηθεύομαι από ένα βιβλιοπωλείο κοντά στο σπίτι μου, με παραγγελίες φυσικά. Ο Γιασουνάρι είναι μέσα στα τόπ 3 μου, ως ιαπωνικός συγγραφές και ήταν ο πρώτος Ιάπωνας που πήρε βραβείο Νόμπελ. Τελικά μάλλον φιλολογία θα διαλέξω. Για το τμήμα Ασιατικών Σπουδών σκέφτομαι να πάω μετά από την φιλολογία. Επίσης, παράλληλα με τις σπουδές μου θαμαθαίνω και την ιαπωνική γλώσσα. Ασυζητητί :P.
Aug 30 2010 21:51
Photo

Μπράβο σου πάντως! Είναι ευχάριστο να ακούω ότι ένα παιδί σ'αυτήν την ηλικία έχει τέτοια ενδιαφέροντα και ασχολείται με πράγματα που βρίσκονται πέρα από τη μύτη του (και που μάλιστα του τράβηξαν την προσοχή από μικρό) Γενικά έχω μπουχτήσει τα ίδια και τα ίδια. Τώρα διαβάζω το πρώτο βιβλίο γιαπωνέζικης λογοτεχνίας (Γιασουνάρι Καβαμπάτα, Η χώρα του χιονιού) και είναι πραγματικά καλό! Από που προμηθεύεσαι τα βιβλία; Σχετικά με την ιστορία τώρα, εννοείται πως η γνώση της θα σε κάνει να καταλάβεις πολλά και για την κουλτούρα του λαού. Με κινέζικο και γιαπωνέζικο θέατρο όχι, δεν έχω καμία επαφή. Αλλά είμαι σίγουρη πως θα έχει ενδιαφέρον. Και πολύ καλά θα κάνεις να κυνηγήσεις αυτό που θες! Για το τμήμα Ασιατικών Σπουδών κάνε μια έρευνα, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!
Aug 30 2010 11:26
Photo

ellesmira → Loke

ok θα το συνεχίσω τότε. εξάλλου ήδη κάθε φορά που το κλίμα πέφτει βαρύ με άλλο anime έχω καβάτζα αυτό και έρχομαι στα ίσα μου. εξάλλου κρίμα είναι στο 37 να το αφήσω. ας είναι.
Aug 30 2010 11:03
Photo

Loke → ellesmira

εως το 40? ειναι η μαχη στο tower σχετικα καλο, βλεπε το οποτε δεν εχεις κατι καλυτερο και κανε υπομονη εως το 42+ αν και εκει συνεχισεις να βαριεσαι, σημαινει πως δεν εισαι πολυ του shonen γενικοτερα ( μαχες και τα ρεστα ) και θα ελεγα μιας και εχεις φτασει εδω να μη το dropareis αλλα να το βλεπεις οποτε το θυμασαι :P
Aug 30 2010 10:56
Photo

ellesmira → Loke

νομίζω 37. Αξίζει να συνεχίσω τη σειρά;
Aug 30 2010 10:49
Photo

Loke → ellesmira

σε ποιο επεισοδιο βρισκεσαι?
Aug 30 2010 01:33
Photo

Το θέμα "Ιαπωνικά" όντως, το παίρνω στα σοβαρά γιατί από μικρό παιδάκι μου άρεσε η ασιατική κουλτούρα. Πρώτα θα ξεκινήσω με την Ιαπωνική γλώσσα και μετά θα συνεχίσω με τα άλλα πεδία. Η λογοτεχνία τους είναι καταπληκτική (δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει) και Ιστορία απλά μου αρέσει σαν πληροφόρηση. Να ξέρω που κινούμαι. Επίσης μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ το Κινέζικο και το Γιαπωνέζικο θέατρο. Ξέρω ότι σαν άτομο αυτή είναι η αγάπη μου και ότι εκεί θέλω να ασχοληθώ εργασιακά κλπ, αλλά επίσης ξέρω ότι την μεγαλύτερη βοήθεια δεν θα την πάρω από την Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος τομέας είναι ακόμα σε εξέλιξη στην χώρα μας, οπότε θα δώ στο μέλλον πως θα πορευτώ. Αν δεν κυνηγήσεις αυτό που θές τότε καλύτερα ας μην το κάνεις... Έτσι πιστεύω. Η δουλεία δεν θα σου έρθει με την βοήθεια του Αγίου Πνεύματος ή με οποιαδήποτε άλλη ενέργεια :P Όσον αφορά το θέμα της σχολής, σίγουρα θα το σκεφτώ πολύ αλλά και με υπομονή γιατί κάποια πράγματα ακόμα δεν τα ξέρω. Υπάρχει και ένα τμήμα Ασιατικών Σπουδών στην Κέρκυρα, αλλά τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο. Να'μαστε καλά να κάνουμε αυτό που επιθυμούμε :) Καλή επιτυχία και σε εσένα με τις σπουδές σου. :) Εύχομαι τα καλύτερα.
Aug 29 2010 20:31