Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Doomfall → ellesmira

xD Μα πραγματικα ειναι must watch, δν εβλεπα ΠΟΤΕ σειρες... μονο Friends αν τυχαινε να καθομαι καννα σαβατοκυριακο στην τηλεοραση και μ το συστησαν κατι φιλοι μ, και απλα ειχα τελειωσει πρωτη σαιζον σε δυο μερες >.< Γνκ ειναι φοβερη σειρα, και η 3η σεζον πραγματικα αξιζει, ειδικα τα τελευταια επεισοδια ειναι απ τα καλυτερα ever... 4η σεζον αρχιζει την πεμπτη... *cant wait* Btw η profile-to-profile συζητηση ειναι λιγακι κουραστικη, δν νομιζεις? :thatsit: Μsn εχεις?
Σεπ 19 2010 23:50
Φωτογραφία

ellesmira → Doomfall

Μα προσφέρεται για rewatch. Πρέπει να καλύψω το κενό κ εγώ. bazinga!
Σεπ 19 2010 23:26
Φωτογραφία

Doomfall → ellesmira

Εγω παλι τις εχω δει πανω απο δυο φορες την καθεμια, και διασπαρτα συνηθως... Ο Sheldon for mayor btw >.<
Σεπ 19 2010 22:53
Φωτογραφία

ellesmira → Doomfall

Δύσκολη δύσκολη. κ εγώ βλέπω big bang theory btw! έχω χάσει βέβαια όλη την τρίτη season αλλά δεν το λέμε
Σεπ 19 2010 22:02
Φωτογραφία

Doomfall → ellesmira

Ασε.. ερχεται και η νεα τηλεοπτικη σαιζον... οποτε θα μπουν νεα ανιμε και νεοι κυκλοι big bang theory κλπ... Δυσκολη η ζωη τ otaku xD
Σεπ 19 2010 21:16
Φωτογραφία

ellesmira → Doomfall

Madhouse βλέπω, seinen βλέπω, μπαίνει κ αυτό στη λίστα μου. (η οποία είναι ήδη τεράστια- να δω τι θα πρωτοδώ :P)
Σεπ 19 2010 19:52
Φωτογραφία

Doomfall → ellesmira

Προφανως, εχω απειρα GB ανιμε στο σκληρο μ π με περιμενου να τα δω, αλλα ξερεις μωρε θελω να δω κανα καλο ανιμε... Τσεκαρα το trailer του Bamboo Blade στο utube.. Απ'οτι φαινεται εχει να κανει με το Kendo~Bu αντι για το Κ-Οn~bu ;P Θα το τσεκαρω καποια απο αυτες τις μερες... >.< Btw, συστηνω ανεπιφυλακτα το Rainbow... καμια σχεση με το ειδος βσκ, αλλα αρχισε φετος απριλιο πλευρα και εχει μπει ανετα στα τοπ-5 μ :P Εχει γαματο concept και ειναι απιστευτα σκατοψυχο, καταργει καθε ιχνος ηθικης και λογικης σκεψης, αλλα παραλληλα ειναι πραγματικα μαγευτικο με χαρακτηρες με βαθος και σκηνες π σ σηκωνουν την τριχα... Γνκ τα σπαει ^_^
Σεπ 19 2010 19:26
Φωτογραφία

ellesmira → Doomfall

Το lucky star λοιπόν στη λίστα μου! Απλά πρέπει να βρω την υπομονή. Ούτε εγώ έχω ακούσει και πολλά για bamboo blade, απλά σε μια αναζήτηση που έκανα σχετικά με recommendations είδα ότι σε κάποιον που ζητούσε κάτι παρόμοιο με το k-on προτάθηκε αυτό και του άρεσε. Καλά, δε θα ξεμείνουμε κιόλας ΧD
Σεπ 19 2010 19:13
Φωτογραφία

Doomfall → ellesmira

Χμμ, το Lucky Star ειναι απο τα all time favorite μ να σου πω την αληθεια, οχι λογω υποθεσης αλλα απλα λογω της Konata η οποια ειναι το μεγαλυτερο Otaku nerd around, και εχει αρκετη πλακα... Βασιζεται οχι σε κανονικο μανγκα, αλλα σε 4-strip comic style manga, οποτε ειναι ψιλολογικο να εχει το στυλ καρικατουρας... Και παλι ομως το βλεπεις για να περνας την ωρα σ, δν ειναι απ τα σοβαροτερα ανιμε... Για Bamboo blade δν εχω ακουσει τπτ να σου πω την αληθεια...
Σεπ 19 2010 19:05
Φωτογραφία

ellesmira → Doomfall

Να σου πω την αληθεια δεν έχω ιδέα, μου είπαν να ξεκινήσω το lucky star, αλλά οι χαρακτήρες τους είναι σαν καρικατούρες οπότε δεν το συνέχισα. Από εκεί και πέρα σκέφτομαι να ξεκινήσω το bamboo blade, αλλά και πάλι δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι με σιγουριά, εφόσον δεν το έχω δει. Αμα δω κάτι θα σου πω! Το κενό της απώλειας όντως μεγαλώνει!
Σεπ 19 2010 11:48
Φωτογραφία

Doomfall → ellesmira

Nyan... τεσπα, μιας και το κενο απωλειας του K-On μεγαλωνει, μηπως εχεις να προτεινεις κανενα αλλο must-watch ανιμε, also based σε light novel τυπους μανγκα? Γιατι γενικα τετοιου τυπου δεν πολυ διαφημιζονται, τα μαθαινεις συνηθως απο γνωστους η και forums...
Σεπ 19 2010 02:22
Φωτογραφία

ellesmira → Doomfall

Ναι το άτιμο! Ειδικά αν το βλέπεις με παρέα!
Σεπ 19 2010 01:12
Φωτογραφία

Doomfall → ellesmira

Μια απ τα ιδια, η δικια μου τωρα βλεπει την δευτερη σαιζον, και μαλιστα δν σταματα να ακουει το Character song της Azusa xD Γνκ ειναι λιγακι κολλητικο ως ανιμε :P
Σεπ 19 2010 01:04
Φωτογραφία

ellesmira → Doomfall

Μη με προσβάλλεις τώρα! K-on for president! One of the best! Έχω πωρώσει και την αδερφή μου που δε βλέπει anime με το k-on!
Σεπ 18 2010 23:34
Φωτογραφία

Doomfall → ellesmira

οντως... :D αλλα ειπα μηπως δν ησουν αρκετα true φαν.. :P
Σεπ 18 2010 23:20