Community Status Updates
ellesmira → Night Wizard Seal
εννοείς ιστορία και λογοτεχνία ιαπωνική;
γουάου πάντως παίρνεις το ζήτημα Ιαπωνία πολύ στα σοβαρά.
Η αλήθεια είναι πως κι εμένα με ενδιαφέρει αλλά το βλέπω σαν κάτι δευτερεύον, γιατί δεν πιστεύω ότι μπορώ να βγάλω τα ''προς το ζην'' από το να ξέρω π.χ. Ιαπωνικά. Αλλά μου αρέσει πολύ η ενασχόληση με Ιαπωνία γενικά.
Και η φιλολογία και η αγγλική φιλολογία είναι καλές σχολες, btw. Έχεις αρκετούτσικο χρόνο βέβαια για να επιλέξεις. Μόνο να κάνεις αυτό που γουστάρεις, αρκεί.
Όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα τι σκοπεύεις να κάνεις με το θέμα anime?
Aug 27 2010 22:12
Night Wizard Seal → ellesmira
Τίποτα. Δεν ξέρω με σιγουρία. Καμια φιλολογία σαν και εσένα ή αγγλική και άλλα. Απλά δεν θα ακολουθήσω στο φούλ αυτό που θα σπουδάσω γιατί θα μάθω και την ιαπωνική γλώσσα. Αυτή είναι η αγάπη μου. Γενικά και ιστορία και λογοτεχνία κλπ κλπ...
Aug 27 2010 21:52
ellesmira → Night Wizard Seal
Τι ευγενικός! Σ'ευχαριστώ πολύ!
Σε ενδιαφέρει κάπου; (σχολή εννοώ)
Aug 27 2010 21:39
Night Wizard Seal → ellesmira
Συγχαρητήρια για την σχολή σου. Άντε και καλή φοιτήτρια. Και εγώ θεωρητική είμαι, αλλά έχω ακόμα καιρό :P
Aug 27 2010 21:25
Cassiel → ellesmira
Είναι από το Terranigma,το τελευταίο RPG (και κατ'αιμέ καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών γενικά σαν σύνολο) που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη για το Super Nintendo.
Aug 16 2010 13:50
ellesmira → Cassiel
το avatar σου δεν ξέρω από που είναι, αλλά είναι φαντασμαγορικότατο, το λατρεύω, end of the story.
Aug 15 2010 20:31
iristella → ellesmira
Ηello..... ειδα το ποστ σου στο "Πως λεγεται αυτο το anime " thread και θα ηθελα αν μπορεις να μου δωσεις την διευθυνση του tracker οπου υπαρχει το Nayuta Με την ελληνικη μεταγλωττιση.... (και subbed βολευομαι αν ξερεις XD)... Ευχαριστω πολυ!
Aug 30 2008 00:20
Kenny → ellesmira
Ναι, Mononoke λέγεται. Δεν έχει σχέση με το Princess Mononoke, αλλά είναι καταπληκτική σειρά και την προτείνω σε όλους. :riiight:
Aug 16 2008 02:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed