Jump to content

Community Status Updates

Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Μόλις τώρα συνειδητοποίησα πως δεν έχεις βάλει Dead Pit στη Ζομπολίστα σου... Πολύ κακώς..!
Jul 10 2011 02:39
Photo

Night Wizard Seal → BrainDeadAlive

Domo domo :) Πολύδωρος, χάρηκα πολύ.
Jun 28 2011 17:15
Photo

BrainDeadAlive → Night Wizard Seal

Hello φίλε, πως παει? Σταματης εδω. (Δεν γνωριζομαστε φανταζομαι.) Ωραια μουσικουλα ακους. ;)
Jun 28 2011 14:05
Photo

BrainDeadAlive → jun

Εκείνη την ώρα που σε ρώτησα το ακουγα και πραγματικά ρώτησα, δεν τέσταρα. :P Αλλά μετά το επεξεργάστηκα. ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ QUARTER LIFE *ΑΜΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ!!! Κινητό δεν έχεις αλλάξει ε? Κάρτα έχεις? Μπας και συνεννοηθούμε μέσω αυτού για να βγούμε :P
Jun 12 2011 02:08
Photo

jun → BrainDeadAlive

τωρα ειχα ιντερνετ προβληματα . ειναι απο το Quarter life. αληθεια ρωτας η' μου κανεις τεστ xDD. γιατι το διαβασα που το εγραφαν αλλοι πριν με ρωτησεις :P. αν και το δεν το εχω ακουσει πολυ το Quarter life ,το scarlet μ'αρεσει πιο πολυ , το ακουω πολυ περισσοτερο.
Jun 11 2011 18:44
Photo

BrainDeadAlive → jun

Heheh γράφε στα αγγλικά τότε XD Νωρις νωρις το ειδες το μνμ! :P θες δεύτερα/τρίτη? Μες στο σουκου μάλλον δεν θα μπορω. Χαλια οι lycaon indeed. Δεν ξερω τι επαθαν... Ακουω το νεο lynch. Scarlet!! 03:23-03:36. Aπο ποιο κομμάτι είναι αυτό το σημείο??
Jun 03 2011 15:07
Photo

jun → BrainDeadAlive

oops omg τωρα το δα. να βρε8οuμε! ποτε ποτε?τι επα8αν οι lycaon εχουν γινει χαλια μουσικα. δεν με νοιαζει η εμφανιση αλλα δεν μπορω να τους ακουσω κα8ολου. χαλια η μοuσικη dammit. δηλαδη γιατι να μην μπορω να γραψω greeklish private εδω μου την δινει
Jun 03 2011 09:55
Photo

BrainDeadAlive → jun

Χαχα όλοι σαν καθυστερημένοι χορεύουν :P Να σε ειπώ. Ψήνεσαι να βρεθούμε αυτές τις μέρες?
May 18 2011 16:18
Photo

jun → BrainDeadAlive

oi born 8DDD ryoga dancing like he has to pee [YOUTUBE]4BZ4L1KjL2U[/YOUTUBE]
May 18 2011 13:49
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Κρίμα γιατί από αύριο θα έχω δουλειές :P Anywhoo θα τα πούμε man!
Mar 09 2011 15:15
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Haha Καλα κανεις!!! Μπαινω, αλλα οχι συχνα, κ μπαινω α λα ninja φαση XD Δεν σε βλεπω ομως!! Ενιουει! Ελπιζω απο αυριο να τα πουμε (γιατι σημερα εχω ''δουλεια'') ^_^ XD
Mar 09 2011 15:07
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Yo-yo-yo! Ε, τώρα που έγινα καλά δεν λιώνω ολημερίς στο pc XD Δε σε βλέπω κ εσένα μουσουνού όταν μπαίνω, άντε να μπεις να πούμε για καμιά ζομποταινία βρε!
Mar 09 2011 08:03
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Eιιιι, Που εισαι ρε εσυ? Σε εχασα.! Ολα καλαααααα? :D
Mar 09 2011 04:48
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Βασικά ρε συ είδα ότι έχεις το msn σου και στο προφίλ σου. Anyway σε έκανα add.
Feb 11 2011 21:16
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Χαχα κοιτα κολλημα δεν το λες κιολας!! Αλλα μ αρεσει να κατηγοριοποιω τα πραγματα ΧD Γιατι κακο ειναι??? :P Εγω απο ασιατικα ζομπια εχω δει *searchs for the notebook, opens it, goes to asian section* χμμ.. καλα και εγω 8 εχω δει μονο >.> Ουτε εμενα μου πολυαρεσαν να σου πω την αληθεια. Απο βαμπιρια...ασιατικα..μονο 1 εχω δει και το ειδα και προχθες :$ το Higanjima. Καλο ηταν,το χεις δει?? Ηahah ok, με συγχωρεις. Σοβαρα ομως δεν μπορω να θυμηθω κατι που αρνητικο-μισογυνιστικο απο το σκυλοσπιτο. Πρεπει να το ξαναδω μια τριτη φορα.. :P Αυτο που μου εχει μεινει απο το LVK ειναι το ''Bottoms up-Cocks in'' :P hahahahahah ο χοντρουλης το χε πει xD Χαχαχαχα. Αιωνοβιος.. XD Ασε φτανω και τα 30 τωρα και με πιανει κριση..! >.> Aμε, αν και τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω περισσοτερο facebook. Σου εστειλα σε μνμ το μουσουνου μου!
Feb 11 2011 21:00