Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

BrainDeadAlive → Night Wizard Seal

Oχιιιιιιιιι...!! Δες λίγο το myspace μου. [url]www.myspace.com/deadstamalive[/url] xDD Δεν είσαι σπλατερας τελικά όντως. :P Δηλαδή τι ταινίες γουστάρεις εσυ?
Σεπ 10 2011 21:05
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → BrainDeadAlive

Εσύ και τα άτιμα τζιφάκια σου. Ναι ρε δε μου άρεσε αυτή η σκηνή :P Μου θύμισε και την αντίστοιχη σκηνή στο Hatchet και τα πήρα ακόμη περισσότερο. Η μεγαλύτερη ΜΑΛΑ*ΙΑ που έχω δει ποτέ.
Σεπ 10 2011 00:30
Φωτογραφία

BrainDeadAlive → jun

Παμε και γυρναμε μαζι με τελευταιο Α2. XD
Σεπ 06 2011 13:41
Φωτογραφία

BrainDeadAlive → jun

Ερηηηηηηηηη, ψήνεσαι να πάμε akai panda 10 Σεπτεμβριου? Να τα πουμε κιολας, γιατί αλλιως δεν το κοβω να βρισκομαστε. :P
Σεπ 06 2011 13:40
Φωτογραφία

BrainDeadAlive → Anelis

Να σου πω την αλήθεια, έλειπε το λαπτοπ που έχω τη δικιά μου λίστα, οπότε χρησιμοποίησα τη δικιά σου για υπενθύμιση :P Αχα, καταλαβα!
Αύγ 22 2011 11:16
Φωτογραφία

Anelis → BrainDeadAlive

Α εγώ τη λίστα μου την έχω κάνει. Πρώτος είναι πάντα ο Ρομέρο!
Αύγ 22 2011 01:18
Φωτογραφία

BrainDeadAlive → Anelis

Χεχεχε Εσυ θα έβαζες μέσα στάνταρ la horde και fido ίσως? Ποια θα έβγαζες?? Χμ. και ποιο θα έβαζες 1???
Αύγ 21 2011 23:34
Φωτογραφία

Anelis → BrainDeadAlive

Δεν πρόλαβα να είμαι το 1ο, αλλά τουλάχιστον ήμουνα το 5ο view :P Όμορφη λίστα, υπάρχουν 2 που δεν έχω δει ακόμα, τώρα ψήθηκα και για dead pit, δεν είχα καταλάβει ότι είναι τόσο καλό. Διαφωνώ με κάποια, αλλά σε γενικές γραμμές κ εγώ κάπου εκεί είμαι. Βέβαια ποτέ δε θα έβαζα αυτό για νούμερο 1 xD
Αύγ 21 2011 11:30
Φωτογραφία

BrainDeadAlive → Anelis

Hey, εκανα αυτο μολις τωρα και σκεφτηκα να σαι εσυ το πρωτο view μου :P [URL]http://www.youtube.com/watch?v=PmAX2NnUDbY[/URL]
Αύγ 20 2011 22:35
Φωτογραφία

BrainDeadAlive → Anelis

Οκ τότε...Σε εμπιστεύομαι. Μπαίνει στη λίστα..
Ιούλ 13 2011 12:43
Φωτογραφία

Anelis → BrainDeadAlive

Δεεεεες το που σου λέω και θα με θυμηθείς. Trust me, θα σου αρέσει...Πολύ.
Ιούλ 13 2011 12:25
Φωτογραφία

BrainDeadAlive → Anelis

Λέει λέει!! Σκέψου insanitarium φάση 15 χρόνια πριν. :P Night of the Creeps έχεις βάλει? Δεν θυμάμαι... Τσυνώμη... Μπα δεν νομίζω να δω game of thrones...δεν είναι των γούστων μου..
Ιούλ 13 2011 12:05
Φωτογραφία

Anelis → BrainDeadAlive

Πώς να το βάλω αφού δεν το έχω δει ακόμα; :P Για πες, λέει; Καλά μ αρέσει που την τελείωσες τώρα, ντροπή σου! (Δες Game of Thrones btw)
Ιούλ 12 2011 00:04
Φωτογραφία

BrainDeadAlive → Anelis

+ Είδα επιτέλους Walking Dead! Είμαι έτοιμος για τη νέα σαιζόν. Μ'άρεσε!
Ιούλ 11 2011 20:44