Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
BrainDeadAlive → Anelis
Χεχε θενκ γιου :)
Α μάλλον μου ξέφυγε το ποστ σου? Δεν το θυμάμαι.. Ενιουει, συμφωνούμε και σ'αυτό..!
Για να δούμε και για το rabies ~.~
Είδες τπτ άλλο της προκοπής τελευταία? Το Absentia μου άρεσε, αν δεν το χεις δει τσέκαρε το :3
Μάρ 30 2012 12:44
Anelis → BrainDeadAlive
Χαχαχαχα ok will do!
Ναι το είδα με δύο φίλους μου και νομίζω το είπα και στο θρεντ. Δε μου άρεσε. Βαρέθηκα, είχαμε καταλάβει από την αρχή τι θα γίνει και γενικά για τους διθυράμβους που είχα ακούσει, αποδείχτηκε ξενέρα...
Μάρ 30 2012 11:46
BrainDeadAlive → Anelis
Hey! Τι κάνεις? :)
Θέλω μία χάρη...
Θέλω να δεις το Kalevet (rabies) και να μου πεις αν σου αρέσει ή όχι.Γιατί θα σπάσω το κεφάλι μου αν είμαι μόνος.. Και επίσης, μήπως είδες το Kill List?
Μάρ 30 2012 01:06
BrainDeadAlive → valadorn
Αχα. Ωραίος.!
Επίσης χθες είδα το Sleep Tight, ισπανικό, καινούριο. Αν κάτσει δες το. Δεν είναι ΑΚΡΑΙΟ αλλά το βρήκα πολύ καλό.
You are welcome!
Μάρ 02 2012 02:34
valadorn → BrainDeadAlive
Ειμαι μεγαλος fan των rec! Επισης τα Frontiers,hills have eyes και Inside τα χω δει.. θα δω καποια στιγμη και τ αλλα 2 που μου ειπες. Τωρα για horror / comedy να σου πω την αληθεια δε μου πολυαρεσει το ειδος.. Παρολαυτα το Tucker & Dale vs Evil πρεπει να ναι καλο! Thx!
Μάρ 01 2012 20:23
Να 'σαι καλά!
Α ναι? Χαίρομαι =)
Λοιπόν...ακραία horror που μου έρχονται αυτή τη στιγμή..
REC 1+2
Martyrs
High Tension
Frontieres
Inside
The Hills Have Eyes
Και για κανένα comedy/horror:
Hatchet
Tucker & Dale vs Evil
The Cottage
Botched
Severance
Feast
Μάρ 01 2012 04:47
Ωραιο ηταν το seven.. Μου κανει, απλα πρεπει να εχω ορεξη για κατι τετοιο την ωρα που θ αποφασισω να το δω... Ευχαριστω! Προτεινε μου και κανενα ακραιο horror μηπως και δε το χω δει, γιατι οσες φορες εχω δει να λες καλα λογια για ταινια στο forum και την εχω ψαξει μου αρεσε..
Φεβ 29 2012 23:56
Hello! Βασικά..Το I Saw The Devil δεν είναι horror με την έννοια horror=φαντάσματα/τέρατα/ θα τρομάξεις. Σκέψου κάτι σαν το Seven με αρκετούτσικο gore. Αλλά όχι στα όρια του γελοίου. Είναι ''φρέσκια'' ταινία. Στα συν ότι έχει πολύ ωραία σκηνοθεσία και φωτογραφία. Αν σ'αρέσουν ταινίες τύπου Seven, ή ταινίες εκδίκησης σου την προτείνω ανεπιφύλαχτα. Δεν θυμάμαι να την πρότεινα σε κάποιον και να μην του άρεσε.
Φεβ 28 2012 17:39
Εψαξα την ταινια που εχεις στο avatar σου επειδη βλεπω οτι ασχολεισαι πολυ με horror movies και λογικα θα ειναι πολυ καλη. Γενικως δεν ειμαι fan του ανατολιτικου horror, αν και δεν εχω ασχοληθει εις βαθος για να εκφρασω με ανεση τετοια γνωμη. Γενικως στα horror μου αρεσουν να ειναι ακραια και εξυπνα.. Θα τη βρω με το I saw the devil?
Φεβ 25 2012 12:42
BrainDeadAlive → Anelis
Χίλια παρακαλώ!! =)
Δεν βλέπω κάτι και στο facebook του Screaming..Αλλά θα ανακοινώσουν σύντομα, που θα πάει..!
Ιαν 07 2012 17:02
Anelis → BrainDeadAlive
Oh yeah! Νομίζω και κάποιος άλλος μου το είχε στείλει αλλά είχα ξεχάσει να το κατεβάσω. Χίλια ευχαριστώ!!
Να σου πω, για φετινό horrorfest έχεις ακούσει τίποτα;
Ιαν 05 2012 20:59
BrainDeadAlive → Anelis
Νομίζω το 'θελες αυτό???
[url]http://avaxhome.ws/video/genre/comedy/Killer_Condom_1996.html[/url]
Ιαν 05 2012 17:45
Anelis → BrainDeadAlive
Ευχαριστώ μαν. Δες το, είμαι σίγουρη ότι θα το ευχαριστηθείς.
Σεπ 24 2011 12:44

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται