Community Status Updates
Lucy-Nyuu → Labrokratis
yeap η Yuuko έχει ιστορία πίσω της.... και στο manga λέει πολύ περισσότερα γι'αυτό...Όσο για την κυκλοθυμία της εγώ απλά λυπάμαι τον Watanuki...:hahaha:
Τώρα το σχέδιο νομίζω οτι ακολουθεί το style του Tsubasa... Ξέρεις με τα ποδια να είναι τρια μέτρα και με τις υπερβολικές αντιδρασεις και κινήσεις του Watanuki....Αυτό ήταν και το μοναδικό που δν μ'αρεσε στο anime.... όλα τα άλλα ήταν καταπληκτικά :wooi2:
Jun 29 2009 18:39
Labrokratis → Lucy-Nyuu
Εντάξει, η κυκλοθυμία είναι κάτι που ίσως να σου αρέσει να την βλέπεις χιουμοριστικά από απόσταση, αλλά όταν την βιώνεις πρώτο πρόσωπο στους δικούς σου ανθρώπους, δεν αντέχετε! Ίσως να φταίει ότι είμαι αγοράκι: Διαφοροποιείτε η ψυχοσύνθεσή μας και δεν βρίσκουμε στις φιλίες και στις σχέσεις μας ενδιαφέροντα επί της καθημερινότητας σε κάτι τέτοια κυκλοθυμικά, όπως εσείς οι γυναίκες.
Πάντως η Υuko (ή Υuuko; ) είναι ελκυστική και στα μελαγχολικά της και στα προκλητικά της. Το κακό είναι ότι μαζί αυτά τα δύο, σε στέλνουν φρενοκομείο! Έψαξα βέβαια λίγο την ιστορία της και έμαθα κάποια πράγματα για αυτήν που τελικά δικαιολογούν την συμπεριφορά της.
Τώρα για το σχέδιο, να σου πω: Το σχέδιο της Clamp είναι χαρακτηριστικό, ωστόσο στο xxxHolic παρατήρησα κάποιες ακρότητες - πειραματισμούς, που δεν έχει τύχει να δω στα υπόλοιπα έως τώρα. Βέβαια, αυτό μπορεί να είναι ο κανόνας και να έτυχε σε αυτά που έχω δει έως σήμερα οι πειραματισμοί αυτοί να είναι λιγότεροι. Δεν είπα ότι δε μου αρέσει το σχέδιο, αν όμως ήταν να επιλέξω κάποιες στιγμές, θα επέλεγα άλλη σχεδιαστική απόδοση.
Γενικά, το σχέδιο της Clamp δε με ενοχλεί: Άλλωστε, το σενάριο, η πλοκή και οι χαρακτήρες μετράνε πολύ περισσότερο και στο xxxHolic όλα είναι πολύ καλά δοσμένα.
Jun 29 2009 17:14
Lucy-Nyuu → Labrokratis
Χαίρομαι που σ'αρέσει!!! Καλά ας μν αρχίσω να μιλαω για την Yuuko καλύτερα!! Είναι η αγαπημένη μου ηρωίδα από anime/manga... Και όντως όλες αυτές οι εναλλαγές στον χαρακτήρα της είναι αυτό που μ'αρεσει περισσότερο σε αυτήν!!!:wooi2:
Το σχέδιο δν σ'άρεσε? Είναι περίεργο δν λέω αλλά έτσι είναι τα περισσότερα της clamp...
Jun 29 2009 14:36
Labrokratis → Lucy-Nyuu
Ωραίο έτσι; Δε το ξέρουν και πολλοί!
Όχι καλέ, τι Γιαπωνέζικα να ξέρω!
Overdub από αγγλικά κάνω, σε κάποια συγκεκριμένα anime, που είναι πολύ παλιά που μου αρέσουν (από τον Leiji Matsumoto κυρίως).
Με μεταφράσεις σε Manga δε έχω ασχοληθεί, όμως ξέρω πολλά άλλα παιδιά που κάνουν. Είναι και διαφορετικό από αυτό που κάνω.
Είδα τα πρώτα 4 επεισόδια του xxxHolic και με εξαίρεση το σχέδιο κάποιες στιγμές, η σειρά δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα και με το μεγαλύτερο νοηματικό υπόβαθρο από ότι έχω δει σήμερα από Clamp. Βασικά μου θυμίζει και κάτι από Galaxy Express 999, με την έννοια ότι έχουμε καταστάσεις που οδηγούν σε συμπεράσματα, κλπ κλπ κλπ.
H Yuko πάντως είναι παράνοια: Την μια στιγμή είναι Ντίβα 100 καρδυναλίων, την άλλη στιγμή party animal και hot babe και άλλες στιγμές μελαγχολική. Φαντάζομαι ότι είναι πολύ δύσκολο να εισαι "άνθρωπος" όταν έχεις τις δυνάμεις της και ξέρεις όλα αυτά που αυτή διαβλέπει. Ισως τελικά να μην ήθελε και τίποτα από όλες αυτές τις δυνάμεις που έχει.
Πάντως έχει ενδιαφέρον η σειρά, κακως που δεν την είχα δει τόσο καιρό :-)
Jun 29 2009 13:14
Lucy-Nyuu → Labrokratis
Τελικά το είχα δεί....:wis:
Μπράβο μπράβο!! Δλδ ξέρεις γιαπωνέζικα?? Και γω θέλωωωω!!!:nanana::nanana: (Μεταφράσεις σε manga κάνεις? :unsure:)
Έλπίζω να σ'αρεσει το xxxholic!! Θα περιμένω τότε!:)
Jun 29 2009 01:42
Labrokratis → Lucy-Nyuu
Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω πει πουθενά ότι το έχω μεταφράσει :-P
Εδώ το link, κρατάει μόνο 6 λεπτά, δες το να γελάσεις:
[url]www.veoh.com/browse/videos/category/anime/watch/v18540003fKQkfXWt[/url]
Ναι, μόλις το δω όλο, θα σου γράψω κριτική :-)
Λογικά σε 3 εβδομάδες από τώρα.
Thanks και για το friend request :)
Jun 29 2009 01:14
Lucy-Nyuu → Labrokratis
χεχε ναι ναι προσπαθούμεεε!!:tensai:
Μ'αρεσουν πολύ όλα τα anime που έχω δει απο clamp... μου λειπουν βεβαια μερικα ακόμα αλλα που θα παει θα τα δω και αυτα!!:P
Έχω δεί chobits αλλά δν θυμάμαι αν εχω δεί το "Chibits"....θα το τσεκάρω όμως οσονούπω!!:D
Και εννοείται πως θα περιμένω γνώμη για το xxxholic!! It's my favorite one...:wooi2::wooi2:
Jun 29 2009 00:50
Labrokratis → Lucy-Nyuu
Ευχαριστώ για το link με το xxxHoLiC.
Τελικά τα επεισόδια τα κατέβασα ένα - ένα από megaupload, γιατί από hsbsitez.com ήταν απελπιστικά αργό! Τα υπόλοιπα (kei/ova/movie) τα είχα βρει πολύ ευκολότερα. Άτιμοι Αμερικάνοι, τι μας κάνετε με το licensing!
Βλέπω είσαι "ειδική" σε Clamp και xxxHoLiC! Εγώ έχω δει μόνο τα μισά έως τώρα (Chobits, Tsubasa Chronicles, Tokyo Babylon). Έχω λοιπόν "δρόμο" μπροστά μου!
Το εξάλεπτο "chibits" (έξτρα του Chobits) μάλιστα, το έχω μεταφράσει και στα Ελληνικά και είναι ανεβασμένο στο Veoh.
Jun 29 2009 00:33
Lucy-Nyuu → Zoro
yep yep το είδααα!!
βασικά να σου πώ την αλήθεια δν περίμενα ποτέ να με κερδίσει τέτοιου είδους anime.... δν τα παω αυτα τα φιλοσοφικα που πρέπει ντε και καλά να υπάρχει ένα απόφθεγμα για κάθετι που συμβαίνει στη ζωη (τύπου S1ngles ) απλά μου αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζουν το κάθε θέμα....
(btw για ενημέρωσε με για το καινούριο στέκι....:try:)
Jun 28 2009 01:14
Zoro → Lucy-Nyuu
Όχι όχι, spam ftw!
Τσέκαρε και το προηγούμενο vm μου, πρόσθεσα κάτι! (και ναι, όποιος χαρακτήρας κι αν έχει την φωνή του Ζόρο αναγκαστικά θα είναι και badass, οπότε cool!!) :tensai:
Πέραν αυτού, καλές συνέχειες και ξάπλες! :byejg9: :gn2:
Jun 28 2009 01:06
Lucy-Nyuu → Zoro
Ααααα και λιγα με τον Watanuki-kuuuun!!!! xD
νταξει και μένα μου την δίνει λίγο σαν χαρακτήρας γτ είναι ψιλομαζόχα... είναι όμως βασικός ήρωας της ιστορίας και έχει πολλά να μαθει ακόμα ο καημένος!!:wooi2:
Οσο για τον Doumeki εγω τώρα τι να πω???? Πρέπει να έχεις γαιδουρινή υπομονή μαζί του... ειδικά όταν κλείνει τα αυτία του :stubborn: για να μν ακούει τον Watanuki που τον έχει βγάλει απο τα ρούχα του με την αναισθησία του! anw γαματη φωνη παντως εεε?? τι να κανεις xxxholic είναι αυτο :canthelp:
double post ftw (τι να εκανα όμως προτιμούσες να τα γράψω όλα σε ένα?? :orly:)
Jun 28 2009 01:02
Zoro → Lucy-Nyuu
Να πας να ξαπλώσεις, μικρό! Μπρος, πριν σε πετύχουν οι γονείς ξύπνια!! :hahaha:
Πέραν αυτού, κι εσένα στην έσπαγε ο Watanuki και σ' άρεζε ο Shizuka ή πως; Δεν μου πες τελικά... :hmmm:
Πάντως καταλαβαίνω τι εννοείς, σχετικά με το felling που σου κάνει κάποιο ανιμέ, πιθανώς μόνο σε σένα... έχω κάτι παρόμοιο κι εγώ με το Berserk, που άμα το δεις θα σε απομακρύνει με την πρώτη! XD
Jun 28 2009 01:00
Lucy-Nyuu → Zoro
χαχαχαχα
Λες να με περάσουν για πραγματική xxxholic?? Οχι ντάξει είναι μεγάλο κόλλημα για πολλούς λόγους... αρχικά μου άρεσε όλο αυτό το μυστήριο που βγάζει η Yuuko (νομίζω το εχεις προσέξει right?) όσο προχωρούσε όμως η υπόθεση γινόταν όλο και ποιο τρομερό... κάθε επεισόδιο καταλήγει σε ένα συμπέρασμα είτε υπαρξιακό είτε καθημερινό...
Μετα είναι και το ότι ενώνεται με το tsubasa chronicle (και με το cardcaptor sakura in a way) που δν ξέρω του δίνει μια περιέργη αίσθηση....
Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικός ο ενθουσιασμός μου αλλα πραγματικά είναι απο τα πιο αγαπημένα μου και πιστεύω πως το αγάπησα ακόμα περισσότερο αφότου είδα και το tsubasa (και ακόμα περισσοτερο τώρα που διαβάζω τα manga!!!:cry5:)
Γενικότερα όμως αν δν σ'αρέσει απο την αρχή δν ξέρω κατα πόσο θα σε κερδίσει στην πορεία...πιστεύω οτι είναι περισσότερο θέμα του αν σ'αρέσουν τετοιου είδους anime...:nosey:
...και κατα πόσο βέβαια μπορείς να ακολουθήσεις την ιδεολογία της Yuuko ("Τίποτα στη ζωη δν είναι τυχαιο..." κτλ κτλ )
Κοίτα τι γράφω τόση ώρα... εντάξει ειμαι καμμένο....[SIZE=4][COLOR=Red]τι να κάνω τώρα??[/COLOR][/SIZE]
Jun 28 2009 00:52
Zoro → Lucy-Nyuu
Ur welcum! :)
Btw κατέβασα πριν λίγο καιρό όλες και τις 2 anime seasons της σειράς σου με σκοπό να τις δω στο μακρινό μέλλον και... τόσο καλή είναι αυτή η σειρά και κόλλησες; :hahaha:
Δλδ εντάξει, οκ μου φάνηκε αλλά τπτ το τρομερό :P ... πάντως ο γυαλάκιας που όλο είναι μαζί με την Yuuko μου την έσπασε... η Yuuko οκ :love: ... ο φίλος του ενώ, αυτός με το σοβαρό και μισοκοιμισμένο υφάκι μου άρεσε και μου φάνηκε και αρκετά cool... μάλιστα σε πολλές φάσεις όχι μόνο η φωνή, αλλά μέχρι και το όλο παρουσιαστικό μου θύμιζε τόσο πολύ Zoro που το τσέκαρα και... είναι και ίδιος ο seiyuu τους, έλεος!! :hahaha:
Τέλος, τόσο κάψιμο που έχεις με την σειρά πρόσεχε μην σε πετύχουν οι γονείς να την βλέπεις...ο τίτλος είναι παρεξηγήσιμος! :hehehe:
Jun 27 2009 23:57
Lucy-Nyuu → Zoro
Zoroooooo!!!!!thx thx thx thx!!!!!:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
Αντε επιτελους λύθηκε ο γρίφοοοοοςςς!!!!
ουφφφφφ τώρα μπορώ να διαβάσω xxxholic με την ησυχία μουυυ!!!:Blissfull::Blissfull:
Jun 27 2009 03:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed