Community Status Updates
Labrokratis → Lucy-Nyuu
Αν, ναι... Ξεκίνησα να την γράφω Yuuko, μου κόλλησε κάποια στιγμή το Yuuki και μου'μεινε...
Γκομενασάι τομογιο! Εγκεφαλικός ανάπηρος οτακού, τι περιμένεις...
Νόμιζα ότι τα έχεις δει τα xxxHolic και Tsubasa, αλλά και ότι έχεις διαβάσει το link στην wikipedia που μου έδωσες! Έτσι μίλησα ελεύθερα, δεν κατάλαβα πως μπορούσα να σου κάνω spoiler. Βασικά δεν αναφέρω κάτι πέρα από το τι γράφει η wikipedia και τι είδα στις δύο αυτές σειρές έως τώρα.
Και ναι, έχω πιάσει το τι γίνεται, το νόημα γιατί γίνετε ότι γίνεται επίσης, ωστόσο δεν έχω πιάσει τι νιώθει η Yuuko για τον φίλο μας τον "Πρωταπριλιά"! Κάτι κρύβεται εδώ, κάτι έχει περάσει από το μυαλό μου, αλλά δε στο λέω για να μην μου γράφεις πάλι ότι σε spoilάρω! (ελληνικότατη λέξη, δε βρίσκεις; )
Τέσπα, συνεχίζω την τηλεθέαση, όταν τα ολοκληρώσω όλα θα σου ξαναστείλω!
Jul 13 2009 19:29
Lucy-Nyuu → Labrokratis
Κατ'αρχην έχω να πω ότι όχι μόνο τα έχεις καταλάβει τέλεια αλλά σε μερικά σημεία μου έριξες και χοντρό spoiler :terror2:
Ναι κάπως έτσι πρέπει να έχουν τα πράγματα, μερικά τα είχα σκεφτεί και εγώ, μερικά δν είχαν περάσει καν απο το μυαλό μου...:bahhh: Επομένως εσύ ο ίδιος διαψεύδεις τον εαυτό σου:hahaha: Έχεις πιάσει το νόημα και με το παραπάνω!!! :P
Υ.Γ. Είναι Yuuko, όχι Yuuki :nanana:
Jul 13 2009 17:35
Labrokratis → Lucy-Nyuu
Βασικά την λογική της σειράς την έχω καταλάβει:
[spoiler]
Ο γνήσιος Syaoran και ο Watanuki, είναι αδέλφια. Οι γονείς τους είναι ο κλώνος Syaoran και κλώνος Sakura, που επέστρεψαν στο παρελθόν από την Yuuko μετά την ολοκλήρωση της συλλογής των φτερών της ψυχής του κλώνου της Sakura. O κανονικός Syaoran και ο Watanuki, γεννήθηκαν εξαιτίας ενός "κύκλου", χρονικού παραδόξου, επομένως κατά αυτήν την έννοια, η Yuuki καλά κάνει και μοιρολατρεί, γιατί τα ξέρει (τα έχει ζήσει; τα έχει δει; τις τα έχουν πει; ) όλα. Ίσως και η απάθειά της να πηγάζει ακριβώς από αυτό, ότι δεν "φοβάται" για το κακό μέλλον, διότι ξέρει προκαταβολικά, ότι τα πράγματα θα κάνουν τον κύκλο τους. Η ύπαρξή της και μόνο αποδεικνύει ότι όλα αυτά όσα συμβαίνουν βαδίζουν όπως πρέπει.
Βασικά, η Yuuki, είναι νεκρή και αναστημένη από τον άντρα της, τον Clow Reed. Την ανέστησε το γνήσιο Mokona. Το κόστος της "νεκρανάστασης", ειναι να ζει "παγιδευμένη" σε έναν κύκλο που ανήγει από την επίσκεψη που δέχετε από τους κλώνους των Syaoran / Sakura, την ολοκλήρωση της περιπέτειας τους, την επιστροφή στο παρελθόν, την γέννηση του γνήσιου Sakura και Watanuki και τα γεγονότα που ακολούθησαν μέχρι και την σύλληψη των Sakura/Syaoran και την κλωνοποίησή τους από τον Fei Wong Lee.
Επίσης, μεταξύ των αδελφων Syaoran / Watanuki, υπάρχει μία ισορροπία: ο Syaoran κάνει μία δύσκολη ζωή, αλλά έχει ως σύντροφό του την Sakura που φαίρνει τύχη στους γύρω της. Ο Watanuki κάνει μία σαφώς ευκολότερη ζωή, αλλά είναι ερωτευμένος με την Himawari Kunogi, που φαίρνει ατυχία στους γύρω της.
Η όλη σειρά βασικά, είναι μία τεράστια αλληγορία στο Yin & Yang, όπου όλα ξεκινάνε και τελειώνουν και όλα έχουν το παραπληρωματικό συμπληρωματικό τους
[/spoiler]
Ωστόσο όλα αυτά, δε μου έχουν δώσει να καταλάβω τι νιώθει η Yuuki για τον Watanuki.
[spoiler]
Εμένα μου φέρνει για κάτι πονηρό, αφού ο Syaoran έχει την Sakura και η Himawari μπορεί να ελπίζει σε κάτι μόνο με τον Domeki που έχει ανοσία απέναντί της. Ο Watanuki, ποιά έχει λοιπόν; Τη Zashiki Warashi; Δε μου κάθεται με τίποτα!
Εγώ πιστεύω ότι όταν η Yuuki ολοκληρώσει τον ρόλο της στο κύκλο που αναφέρω, θα πρέπει να "πεθάνει" (όπως νομίζω γίνεται στο manga στα τελευταία chapters). Και πιθανώς ο Watanuki θα ζητήσει να μην "πεθάνει" και το αντάλλαγμα θα είναι να είναι πάντα μαζί ή κάτι τέτοιο. Επομένως, έχουμε σχέση Syaoran / Sakura, Κλώνων Syaoran / Sakura και Yuuki / Watanuki. Αυτούς που χρειάζεται δηλαδή για να διαιωνίζεται ο κύκλος του σύμπαντος της Clamp
[/spoiler]
Τέσπα, αυτές είναι κάποιες πρώτες σκέψεις μου. Το κακό με την δουλειά της Clamp είναι το "ongoing" και το "ανοικτό" τέλος. Βασικά για να καταλάβεις το έργο τους ίσως πρέπει να είσαι όντως γυναίκα. Ένα αντρικό μυαλό είναι ανίκανο με την επαγωγική λογική του να καταλάβει τι παίζει, εκτός και αν αποφασίσουν οι τρελές της Clamp να μας τα πούνε ξάστερα! Αυτά τα "ντεμί" και "φλου", όσο ικανοποιούν τις γυναίκες, τόσο τρελαίνουν εμάς τους άντρες!!! :hahaha:
Jul 13 2009 14:25
Lucy-Nyuu → Labrokratis
nice nice!! ναι οπώς ξαναείπα ούτε και μένα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη η όλη μοιρολατρία...
τώρα η σχέση της με τον Watanuki είναι μεγάη ιστορία... δν την εξηγεί τόσο το anime όσο το manga αφού συνδέεται με το tsubasa.... δν έχω τελείωσει ούτε το ένα ούτε το άλλο manga επομένως ούτε και γώ μπορώ να σε βοηθήσω ικανοποιητικά....
[spoiler] απ'οτι έχω καταλάβει εχει να κάνει με το δεσμο του watanuki και του syaoran απο το tsubasa καθώς ο ένας είναι ο εαυτός του άλλου(για περαιτερω πληροφορίες και αν δν βαριέσαι τσέκαρε στη [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Watanuki#Relationships_and_connections"]wikipedia[/URL] )[/spoiler]
Το σίγουρο πάντως είναι οτι όπως και η Yuuko πιστεύει η συνάντηση τους ήταν μοιραία επομένως πρέπει να φτάσει ώς το τέλος...
Jul 12 2009 21:50
Labrokratis → Lucy-Nyuu
Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη σεζόν.
Αξιοπρεπέστατη σειρά, κάποια επεισόδια είναι ότι καλύτερο σε anime έχει παρουσιάσει η Clamp. Ωστόσο αρκετά από τα επεισόδια δεν είναι να τα παρακολουθήσεις δεύτερη φορά. Όταν ξέρεις που οδηγούνε, δεν έχουν ενδιαφέρον για πολλαπλές τηλεθεάσεις. Υπάρχουν βέβαια και επεισόδια που αξίζει να τα δεις 2 και 3 φορές.
Η μοιρολατρική στάση ζωής που πρεσβεύει η Yuuko δε με βρίσκει καθόλου σύμφωνο, από την άποψη ότι δεν πιστεύω ότι όλα είναι προδιαγεγραμμένα στην ζωή. Πάντως αυτό που δεν κατάλαβα, είναι τι ακριβώς μορφή έχει το ενδιαφέρον της για τον ..."πρωταπριλιά" :-P
Είναι μητρικό; Σχέση Μέντορα με μαθητή του; Ερωτικό;
Ένα ακόμα από τα ερωτηματικά της σειράς, που θα αργήσει η απάντηση από την Clamp.
Βάζω τώρα σειρά να δω ταινία, σεζόν 2 και τα δύο OVA!
Jul 11 2009 17:18
Loke → Lucy-Nyuu
heh. chatzilla το βαζεις απο τα addons του firefox. Αν προτιμησεις να βαλεις mirc (πολυ καλυτερο) μη το κατεβασεις απο το site του, αλλα πες μου να σου στειλω το exe.
Jun 30 2009 21:10
Lucy-Nyuu → Loke
nope τπτ απο τα δυο....:knock-knock:
θα κοιτάξω το guide και αν δν καταλαβω τπτ θα σου πω...:ureshii:
Jun 30 2009 15:25
mono → Lucy-Nyuu
Δυστυχώς με κάποια anime πρέπει να κάνεις υπομονή :/ Μου έχει τύχει να περιμένω να κατέβει σειρά και 2 βδομάδες :terror2:
Πάντως αν δεν θέλεις να περιμένεις και επειδή είναι κρίμα να το δεις online (χειρότερη ποιότητα etc) μπορείς να κάνεις αυτό που σου είπε ο Loke και να τα κατεβάσεις από το irc . Δεν είναι κάτι φοβερά δύσκολο. Αν θες να σε βοηθήσω στείλε pm :thatsit:
edit : Με πρόλαβε ο Loke XD
Jun 30 2009 14:44
Loke → Lucy-Nyuu
ello
μπορεις να διαβασεις [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1529"]αυτο εδω (XDCC Guide)[/URL] για να καταλαβεις καποια πραγματα αλλιως αν δεν εχεις χρονο / ορεξη θα σου πω εγω τα βασικα για να κατεβασεις τη σειρα και μετα βλεπουμε :P
chatzilla addon του firefox ή mirc εχεις?
Jun 30 2009 14:43
Lucy-Nyuu → Loke
Hello!! Thx για το link αλλά μπορείς να με βοηθήσεις να καταλαβώ τι γίνεται γτ πέρα απο torrents που βρίσκω μόνη μου είμαι τελείως άσχετη...:nosey:
Jun 30 2009 13:48
Lucy-Nyuu
→
Lucy-Nyu
Helloooo!! Elfen Lied ναι Hell Girl οχι ακόμα.... :P (το αβαταρ μου είναι απο xxxholic)
Jun 29 2009 23:24
Lucy-Nyuu → Labrokratis
Μπρααααβοοο!!! το μινιμαλιστικο background!! Αυτο είναι ακόμα ενα απο τα βασικότερα στοιχεία που με τράβηξαν στο xxxholic απλά δν ήξερα πως να στο εξηγήσω... :joyful:
Εγω δν μπορώ να πώ πως το απορρίπτω τελείως όλο αυτό το μοιρολατρικό αλλά σε μερικά σημεία λες απλά "έλεος" με την υπερβολική "ηρεμία" που αντιμετωπίζονται τα γεγονότα...
Αλλά τι να κάνεις αυτός είναι ο κόσμος της Yuuko!!:canthelp:
Jun 29 2009 21:50
Labrokratis → Lucy-Nyuu
Οι αντιδράσεις και οι πόζες μπορώ να σου πω ότι μου αρέσουν κιόλας. Τα τρίμετρα πόδια και τα μινιμαλιστικά backgrounds κάπως με ξενίζουν. Αλλά εντάξει, έχω δει πολύ χειρότερα πράγματα, αυτά απλά με ξεκίζουν, δε με χαλάνε!
Όσο για την Yuuko, διάβασα διάφορα εδώ και εκεί, έτσι έμαθα την "ιστορία" της και γιατί είναι αυτή που είναι. Δίκιο είχα τελικά: Δεν ήθελε να είναι αυτή που είναι, οι συνθήκες την έκαναν αυτό που είναι.
Πάντως έχει μια μοιρολατρία αυτό το anime: "όλα είναι προκαθορισμένα", "τίποτα δεν είναι τυχαίο", κλπ κλπ κλπ. Πολύ γιαπωνέζικη πεποίθηση, εγώ είμαι ελληναράς, δε τα πιστεύω αυτά :hahaha:
Jun 29 2009 20:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed