Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Lucy-Nyuu → DevilMayCry
Ωωωωωχ δυσκολη επιλογή....
χμμ
Βασικά είναι και τα δύο εξίσου απίστευτα... συνολικά θα διάλεγα blood+ .... το xxxholic μ'αρεσει παααααααααρα πολύ αλλα υπόθεσή του εξελίσσεται πολύ αργα και το χάνεις κάπου.... μόνο απο αυτο χάνει την πρωτιά...! :P
Παρ'όλα αυτά η Yuuko είναι η αγάπη μου δν αλλάζει τπτ περί αυτού...:awww:
Σεπ 02 2009 01:32
DevilMayCry → Lucy-Nyuu
Να σε ποτισω πιο απο τα 2 σου αρεσει περισσοτερο το BLOOD+ i Xxxholic eeeee ???
Αύγ 31 2009 22:08
Lucy-Nyuu → iristella
οk απλά είπα μήπως δν πάει κάτι καλά με το pc μου....
Αντε βρε παιδιά φτιάχτε το γτ 2-3 μήνες τώρα αυτό το "Unable to save image" με έχει στοιχείωσει....:terror2:
Αύγ 18 2009 19:11
iristella → Lucy-Nyuu
[COLOR=White][B]Ηello. 'Μόνο εσένα δεν αφήνουμε να βάλεις profile picture ΧD.
Σοβαρά τώρα είναι γενικό το προβλημα και είναι στην ίδια κατηγορία με τα avatars. We are working on it. Ως τότε υπομονή![/B][/COLOR]
Αύγ 18 2009 19:07
Lucy-Nyuu → iristella
Hello hello!!! Mα είναι γενικό πρόβλημα ή μόνο έγω δν μπορώ να βάλω profile picture?:nosey:
Αύγ 18 2009 19:04
Lucy-Nyuu → Labrokratis
χεχεχεχε ναι όντως είναι απο τα καλύτερα της Clamp!!! [και τα σοβαρότερα...]
δν ξέρω κατα πόσο θα υπάρξει τρίτη season.... μόνο κανένα OVA ακόμα αν και πραγματικά κόβεται πολύ απότομα.... εγώ τουλάχιστον δν θα είχα καταλάβει τπτ αν δν υπήρχαν επιπλέον πληροφορίες για την υπόθεση στο Internet και στο manga....
Τα δυο Ovas πάντως είναι πολύ κοντά στο manga...!!!
Τωρα σου μένει μόνο το Manga!!! Σε περίπτωση που το αρχίσεις θα σε συμβούλευα να το διαβάσεις ταυτόχρονα με το Tsubasa... είναι πολύ πιο ολοκλιρωμένη η ιστορια ετσι...:ureshii:
Ιούλ 20 2009 16:15
Labrokratis → Lucy-Nyuu
OK, ολοκλήρωσα με τα xxxHolic.
Λοιπόν, ότι καλύτερο έχω δει έως σήμερα από clamp γενικότερα!
H δεύτερη σειρά, είναι σαφώς ποιο σκοτεινή από την πρώτη και τα πράγματα σοβαρεύουν. Τα OVA παρουσιάζουν μια μεγάλη δυναμική για το μέλλον αυτής της σειράς και πολύ θα ήθελα να δω τρίτη season ή ακόμα περισσότερα OVA.
Τελικά οι σκέψεις που σου κατέθεσα την τελευταία φορά, ήταν εν μέρη λάθος! Τα πράγματα διαφοροποιούνται, αλλά είχα δίκιο στο βασικό (δηλαδή στο θέμα του κύκλου που είναι παγιδευμένη η Yuuko). Το λέει άλλωστε και η ίδια στο τελευταίο OVA, στον Mokona στο τέλος. Αν το έχεις δει το τελευταίο OVA καταλαβαίνεις πιστεύω.
Aναμένω την anime συνέχειά του xxxHolic με ενδιαφέρον!
Ιούλ 20 2009 01:23
Lucy-Nyuu → Labrokratis
Οχι τα εχω δεί τα xxxholic και tsubasa απλά το λινκ στη wikipedia δν το πολυδιάβασα γι'αυτό ακριβώς το spoilεριασμα [ελληνικότατη λέξη επίσης] Αλλά δν πειράζει εξάλλου αργά ή γρήγορα θα τα διάβαζε και μόνη μου αφού αμφιβάλω αν το anime απο μόνο του θα με βοηθούσε να καταλάβω τι παίζεται στο manga...
Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου και απο τα ύπόλοιπα επεισόδια και την ταινια!! ^^
Ιούλ 14 2009 00:00

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται