Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Napster

:hero: Χρόνια πολλά! Πολύχρονος, ό,τι επιθυμείς + όλες τις υπόλοιπες ευχές που θα σου δώσουν σήμερα. Και πάνω απ' όλα υγεία.
Jan 24 2012 00:24
Photo

Kai → Napster

Δεν ξέρω, δεν θα ήθελα να δω τον Toshi αρχηγό, ο [s]Hiramatsu[/s] Diego και ο [s]Shiraishi[/s] Romero θα κολλούσαν πολύ περισσότερο αντί για εκείνον. Πάντως κάπου διάβασα πως στο manga τους έδειξε και αφού τελείωσαν το λύκειο και πήγαν σε ομάδες και τι έγινε. Thanks για το seto. Ναι, έτσι λέμε. Αλλά όποιος θέλει ανεβάζει και για DDL για άλλους, δεν σταματάμε κανέναν. Είναι αρκετό το υλικό για να μην θέλουμε να το κάνουμε μόνοι μας.
Jan 21 2012 22:39
Photo

Napster → Kai

Yeap, indeed...Μακάρι το AnK να μην τους έχει [I]γραμμένους [/I]τους άλλους ποδοσφαιριστές μιας και μου άρεσαν 2-3. Μπορεί να έγινε αυτό που λες μιας και το manga έχει πάρα πολλά volumes αλλά θα ήταν βαρετό να άρχιζαν όλα απο την αρχή με captain τον [s]Toshi[/s] Μάρκο (εκτός και άμα έχασαν στο τελευταίο τουρνουά). Ωραίο seto. Ώστε απο τώρα, μόνο torrents απο ELS, ε? Μάλιστα...
Jan 21 2012 22:27
Photo

Night Wizard Seal → Napster

Καλά κατάλαβα. Σιγά που είναι καλύτερα των Mucc. :P Κοίτα, αν θες μια συμβουλή και από τη δική μου εμπειρία, με το πέρασμα του χρόνου το άκουσμα ωριμάζει και σου αρέσουν όλο και περισσότερα τραγούδια. Στην αρχή θυμάμαι κι εγώ είχα πει ακριβώς το ίδιο πράγμα, ότι δηλαδή μου αρέσουν λίγα. Αλλά τώρα έχω καταλήξει να θεωρώ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ τραγούδια την μισή και δισκογραφία τους. Όχι απλά ότι μ'αρέσουν. Αγαπημένα :P
Jan 21 2012 12:29
Photo

Kai → Napster

Ότι δεν το έχει-δεν το έχει, είναι αλήθεια. Στο ADS δενόσουν καλύτερα με τους χαρακτήρες και την ομάδα γενικότερα. Για να μην πω για το anime που πήγαν και κατέστρεψαν την Seven με τη φωνή που της βάλανε. Θα με κάνουν ν' αντιπαθήσω την χαρακτήρα στο τέλος. :hahaha: Καλά, εδώ αμφιβάλλω αν έγινε αργότερα στο manga αρχηγός αλλά που ξέρεις, μπορεί στο manga ν' αποφοίτησε ο Kamiya και να την πήρε ο "Μάρκο" την κορδέλα. Στοίχημα πως οι φίλοι στο Άλτερ πήγαν μάθανε Ιαπωνικά και το διάβασαν όλο κι έτσι θέλησαν να μας μεταδώσουν τη γνώση μέσω του τραγουδιού.
Jan 21 2012 00:11
Photo

Napster → Kai

Μωρέ καλό είναι το Area no Kishi αλλά το [I]feeling[/I] του ADS δυστηχώς δεν το έχει. Βλέπετε ευχάριστα πάντως. Έχω και το manga του κατεβασμένο στο pc απο τότε που μου το είχε προτείνει (πριν κανά χρόνο) αλλά δεν το έχω ξεκινήσει. xD Το άλλο δεν σου άρεσε? "Χειροκροτούν τον Μάρκο τον [B]αρχηγό[/B]!) Απο πότε ήταν αρχηγός?:hahaha:
Jan 20 2012 23:32
Photo

Napster → Night Wizard Seal

Όπα λάθος. Τα τραγούδια τους εννοούσα είναι καλύτερα απο τα τραγούδια των Buck-Tick (ακόμα και των Θεών!). Μιας και μιλάμε για BUCK-TICK αυτή τη στιγμή κατεβάζω όλη τους την δισκογραφία. Και όπως κάνω πάντα, θα κρατήσω τα τραγούδια που μου άρεσαν γιατί μέχρι στιγμής έχω μόνο 11.
Jan 20 2012 23:28
Photo

Kai → Napster

XD Έχω υπέροχη μνήμη. Μου πήρε ώρα για να θυμηθώ πως είχα σχολιάσει στην anime-greek για να καταλάβω ποιο ήταν το "άλλο site". Η αλήθεια είναι πως δεν είχα διαβάσει όσα μεταφρασμένα κεφάλαια υπάρχουν από το ADS. Διάβασα κάποια, ξέχασα που είχα μείνει, δεν υπήρχε και μεγάλη ελπίδα να συνεχιστεί έτσι δεν ασχολήθηκα περισσότερο. Μου άρεσαν όμως κάποιες σκηνές που ήταν κομμένες από το anime μέχρι εκεί που είχα διαβάσει. Φαντάσου όμως τι δεν έχουμε δει. Έχει τόσα volumes. Sequels. Prequels. Κρίμα που δεν θα τα μάθουμε ποτέ. Το Area no Kishi είναι καλό. 1 πράγμα μόνο δε μ' αρέσει και είναι ένα κουραστικό σημείο στο Aoki σε πιο σονενιασμένη έκδοση. Θα δεις αργότερα τι εννοώ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα πειράξει τους πάντες. Για τα openings του alter δεν θα σχολιάσω, ούτε για τα ονόματα που έβαζε. Το θυμάμαι ακόμα ολόκληρο το τραγουδάκι. Highlight του τραγουδιού "Και η όμορφη Ροζίτα τον θαυμάααααααααζει!"
Jan 20 2012 01:48
Photo

Εσύ είσαι βλάσφημος! Άκου καλύτεροι οι 69. :P Sacrilege! Burn in Hell!
Jan 19 2012 22:20
Photo

Και 'γω πλάκα κάνω, εξάλλου οι Buck-Tick είναι απο τις αγαπημένες μου bands, αλλά είναι ιεροσυλία να λές ότι είναι καλύτεροι απο τους θεούς. xD MUCC>BT! xD What the hell?!:hahaha:
Jan 19 2012 22:03
Photo

Napster → Kai

Άρα και αυτός ο Sasuke τρώει άκυρο. Μιας και postάρες στο άλλο το site για το Area no Kishi, και είπες κάτι για το Aoki DS, βρήκα το opening του στα ελληνικά και οι noobs του Alter είχαν βάλει το τραγούδι του ending (Ιαπωνικο) για opening (στο ελληνικό). :hahaha:
Jan 19 2012 22:00
Photo

:hahaha: Εντάξει, πλάκα κάνω, απλά δεν είναι τόσο του στυλ μου. Ο τραγουδιστής έχει συμπαθητική φωνή δε λέω. [B]Αλλά[/B] την ψυχεδέλεια που βγάζουν οι ήχοι των ΒΤ, δεν τους βγάζει κανείς. Συγγνώμη αλλά [B]η αλήθεια είναι αυτή[/B]. [YOUTUBE]KhHhffbXqiI[/YOUTUBE] 1:10 και έπειτα! :P [SIZE=1]Τι πειθώ χρησιμοποιώ ο *ούστης :hahaha:[/SIZE]
Jan 18 2012 17:39
Photo

Τι τους βρίσκω? Αυτό που δεν μπορώ να βρω στις άλλες bands, στυλ και ποιοτικά τραγούδια. xD Επίσης είναι ντροπή να λες ότι δεν έχουν ωραία τραγούδια, να πέσει φωτιά να σε κάψει ρε αλήτη!
Jan 15 2012 22:20
Photo

Kai → Napster

Να πω την αλήθεια, όσο τον είχα δει στο Samurai Deeper Kyo, γιατί δεν το τελείωσα και ποτέ, δεν τον είχα συμπαθήσει καθόλου.
Jan 15 2012 20:26
Photo

Τι τους βρίσκεις απορώ; Ούτε στο μικρό δακτυλάκι των BT δεν φτάνουν. Και να πεις ότι εχουν και ωραία τραγούδια. Αλλά δεν έχουν :P
Jan 15 2012 18:13